2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet aslında çok haklısın ama utandırmakta lazım gercı benımkı odundur utanmaz pek oyle seylerden ama bakcam artık :)

abowwwwww senin o kadar yaklaştı yani e 3 hafta falan kalmış desene o zaman ya temmuz annesi olacaksın yada haziran anammmmm sağlıcakla gelirler inşallah canımm ve inş. da küveze girme ihtiyacı olmaz

tabı ederız canım ınsallah hayırlı zmanda gelırler.mevlut sekerını nasıl yaptınız coook merak ettım bende hazırlamak ıstıyorum aslında ama bakalım napcam

aY internet çok yavaş kızlar. Bu arada duru bebeğin hediyesi de süper olmuş canım.

Çiğdoş günaydın.

Ben sipariş verdim bodyi hadi seninkini de verelim

Ay küsme canım ya ben deniyim dedim sonra seninkini de veririz diye hem senin dediğin yazı karakterini seçtimkaydirigubbakcemile5

abowwwwww senin o kadar yaklaştı yani e 3 hafta falan kalmış desene o zaman ya temmuz annesi olacaksın yada haziran anammmmm sağlıcakla gelirler inşallah canımm ve inş. da küveze girme ihtiyacı olmaz

evet canım eğerki dayanırsa benim kuzular hedef 10 temmuz gibi... haftamda maşallah önde gidio... zaten ikizleri 36 da alıyolar genelde...ayyy benide heycan basdı zormayın gitsin....

ay ben bi kahvaltı ediym gözümü açar açmaz
buraya oturuyorum(didemin korkusundan)kaydirigubbakcemile3
gideyim geliym şu tişört olayını ben de hallediym.
Benim aşkitom da bana anneler gününde bişiy yapmadı
ben de istemedim zaten ama hiç önemli değil normal
zamanda 1 dediğimi 2 etmez benim canım o yüzden YAPICAM...:lepi:
AMA didem nasıl olacak kız ödeme?
direk anlar ay nası olacak o iş???

tabı ederız canım ınsallah hayırlı zmanda gelırler.mevlut sekerını nasıl yaptınız coook merak ettım bende hazırlamak ıstıyorum aslında ama bakalım napcam

canım hasır pembe patiklerden aldım içine lavanta ve kuş tüyü koydum kesesinin onuda patiğin içine koydum üzerinede magnet yapışdırdım gören bayıldı... hem ucuza mal oldu hem çok gösterişli aynısını koskada beğenmişdim tanesi 4liraydı... ben 0.80 kr a mal ettim...

bende gozumu acıp kahvaltı yapmadan oturanalrdanım bende gıdıp bıraz atısırayım gorusuruz mucuk

Canım etr kahvaltını gel hallederiz havale yapacaksın o hesaba internet bankacılığından ya da bugün siparişi verirsin 1-2 gün içinde çıkınca dışarı bankaya gider ödersin o hesaba olur biter böylece anlamaz. >Ben bir de onun hesabından havale yaptım nasıl olsa hayatta bakmaz hesabına şifreyi bile bilmez

fotoğrafını koysana:dance:

anaaaam desen bütün kese sende:1shok:
dışarı çıkınca ödemeyi yaparım bankaya öyle süper olur...

Dorukcum sağlıkla gelsinler işallah 36. haftada küveze girmezler bence. Gerçi içimiz artık rahat olsun geldik sayılır 32lere artık doğsalar yaşarlar ben bundan eminim tüm kuzucuklar:)))

Onatcım hadi koş et sende kahvaltını

duru bebeğin hediyesi nasıl?
doruk senin kız bebişin miydi duru?

kafam karıştı kafamçokkarıştı banamı söledin canım senin erkekin adıda dorukdu galiba kaydirigubbakcemile3 ayyy allak bullak oldum :)
evet canım ikiz kızım olacak allah izin verirse... ama isimler muallak daha özgü-öykü dioruz şimdilik.....

Kız benim kociş bilmezki maaşının bile ne kadar yattığını ben ona hesabında şu kadar bıraktım ay sonuna kadar onla idare et derim hatta çok harcarsa yada çekerse onu bile ne yaptın diye beynini yerim... Sağolsun bir şey demez alıştı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…