bana sadece mesaj attı o gün nöbetteydi dünyanın en şeker annesi anneler günün kutlu olsun diyesadece o kadar ve ben ondan kaç ay önce demiştim ben de artık anneyim e artık yaparsın bişiler diye odun işte budanmadık odun hemde
sen de hoş geldin odun severler derneğine cnm
günaydın canımm alma ya alma :) bende ortalığı kızıştırıyom onlar bize en hassas olduumuz zaman neden almıyo biz onları düşünüyoz ki
kızlar mevlit şekerlerimi yaptık eşimle süper oldu ayyy çok içime sindi. resmini eklemeyi düşünüyorum bugün..... park yataklarmız geldi odamızda hazırlıklar nerdeyse bitti... sadece halı bulamadım bide çantamı alamdım...
bu arada ben babalar gününde en büyük süprizi yapmamumarım eşiem doğurararak benimkiler erkenciymiş. dr amcamız 33 haftadasın dedi. 36 sonra hazır ol dedi....dua edin kızlar bize emi bebeişlerim küveze girmez inşallah....
kızlar mevlit şekerlerimi yaptık eşimle süper oldu ayyy çok içime sindi. resmini eklemeyi düşünüyorum bugün..... park yataklarmız geldi odamızda hazırlıklar nerdeyse bitti... sadece halı bulamadım bide çantamı alamdım...
bu arada ben babalar gününde en büyük süprizi yapmamumarım eşiem doğurararak benimkiler erkenciymiş. dr amcamız 33 haftadasın dedi. 36 sonra hazır ol dedi....dua edin kızlar bize emi bebeişlerim küveze girmez inşallah....
Kızlar günaydın dün konuştuğumuz babalar günü için bodyi sipariş verdim:)))
abowwwwww senin o kadar yaklaştı yani e 3 hafta falan kalmış desene o zaman ya temmuz annesi olacaksın yada haziran anammmmm sağlıcakla gelirler inşallah canımm ve inş. da küveze girme ihtiyacı olmaz
tabı ederız canım ınsallah hayırlı zmanda gelırler.mevlut sekerını nasıl yaptınız coook merak ettım bende hazırlamak ıstıyorum aslında ama bakalım napcam
canım hasır pembe patiklerden aldım içine lavanta ve kuş tüyü koydum kesesinin onuda patiğin içine koydum üzerinede magnet yapışdırdım gören bayıldı... hem ucuza mal oldu hem çok gösterişli aynısını koskada beğenmişdim tanesi 4liraydı... ben 0.80 kr a mal ettim...
Canım etr kahvaltını gel hallederiz havale yapacaksın o hesaba internet bankacılığından ya da bugün siparişi verirsin 1-2 gün içinde çıkınca dışarı bankaya gider ödersin o hesaba olur biter böylece anlamaz. >Ben bir de onun hesabından havale yaptım nasıl olsa hayatta bakmaz hesabına şifreyi bile bilmez
duru bebeğin hediyesi nasıl?
doruk senin kız bebişin miydi duru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?