canım koyucamda daha çekmedim resim bide aynı bende onat gibi aç bilaç pc başındayım.. babamızı bi yollayabilseydik işe hemencik ekleycem.. bu arada ben resim nasıl eklenir bilmiyorum :uhm:
slm güzel anne adayları,
1 haftadır giremiyorum foruma kardeşimi evlendirdim,geçmişede bakamadım, umarım herkes iyidir, doğuran falanda yoktur heralde,
sizi çok öpüyorum
evet canım eğerki dayanırsa benim kuzular hedef 10 temmuz gibi... haftamda maşallah önde gidio... zaten ikizleri 36 da alıyolar genelde...ayyy benide heycan basdı zormayın gitsin....
canım hasır pembe patiklerden aldım içine lavanta ve kuş tüyü koydum kesesinin onuda patiğin içine koydum üzerinede magnet yapışdırdım gören bayıldı... hem ucuza mal oldu hem çok gösterişli aynısını koskada beğenmişdim tanesi 4liraydı... ben 0.80 kr a mal ettim...
benimde yengemler yaptılar elleriyle küçük pembe patikler ördüler sonra tül ve şeker ekleyip gönderecekler elime daha geçediği için de resim ekleyemiyorum kısmetse bugün eve gidip kızımın cicişlerini çekip eklicem yarına :)
Kız benim kociş bilmezki maaşının bile ne kadar yattığını ben ona hesabında şu kadar bıraktım ay sonuna kadar onla idare et derim hatta çok harcarsa yada çekerse onu bile ne yaptın diye beynini yerim... Sağolsun bir şey demez alıştı artık
slm güzel anne adayları,
1 haftadır giremiyorum foruma kardeşimi evlendirdim,geçmişede bakamadım, umarım herkes iyidir, doğuran falanda yoktur heralde,
sizi çok öpüyorum
Serpil hayırlı olsun canım herkes iyi bildiğimiz kadarıyla Allah'a şükür henüz doğurmadık sen nasılsın?Bebiş nasıl?Seni çok merak ettik Allah'tan halissa bilgi verdi
evt cnm bu arada oda rahatsızlandı , onu hastaneye kaldırdık, şimdi iyi çok şükür, bende iyyim, sıcaklar haricinde herşey çok iyi, zor bir haftaydı,
herkesin iyi olmasına çok sevindim, hepinizi çok özledim,
herkese günaydınnnn
dün zeynep uyumak bilmedi akşamda geç yattı sabah yine aynı satte ayakta ohh işim var valla bu kızla
akşam üstü hava serinleyince azcık gezdirdik kzuumu parka falan gittik çok hoşuna gitti,koşup duruyo sağda solda ama bugün hava kapalı çıkamayız sanırım
altta köpek dişleri çıkıyordu biri patlamış,bi baktım üstte de 2tane var kabarmış iyice
anam nasıl olacak hepsi birden işimiz var valla yazık yavruma
dün eşime ....... aldırdım
bi oturuş da hepsini yemişim valla
eşim yok sana daha diyo
ne olduğunu yazmam canınız çekmesin
yazın hamililek zormuş valla
oturduğumuz odayı mutfağı süpürdük zeuneple paspas yaptık uyudu kzuum bende mutfağı toplayayım hemen azcık kıvrılırım yanına uyursa tabi
bizden böyle
slm güzel anne adayları,
sizi çok öpüyorum
bu arada kıslar ben bebişim için normal çanta yerine bol gözlü quiksilverdan bi sırt çantası aldım umarım kullanışlı olur. doruk arkadaşım 35. haftadan önce doğurdu ikizlerini ve küveze almadılar sadece biraz oksijen vermişler