2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız çidoş sende mi ........ malum şeyden içiyon ben günde bi dene içiyom kocam iki fırt aldırıyo kavga dövüş

ayyy kızlar valla benim kaynanam yemek konusunda çok iyi valla ama işte yağdan tuzdan salçadan korkar azıcık pimpiriklidir ama hiç öyle sallama yemk yapmaz eşim bazen diyo bile yani bu ne herakşam herkşam çorba salata tek çeşitte yapın arada diyor...bizim mutlaka bi ana yemek+çorba veya pilav makarna+salata mutlaka+içecek birşey ayran cacık komposto filan tamtakım kurulur sofra yanii...

kız pın içmiyom canımın istemesiyle kalıyom böyle normalde tiryaki değilim kuşum ama şimdi nedense canım çok istiyo....

yaaa yine kafanızı şişirecem ama :) ne yapayım kocama anlatamıyorum ona anlattıım zaman heemen sattı müdafaya geçiyo şimdi dün akşam konuşuyoruz kayn. dediki senin bilezikler nerde parayı ne yapıyonuz fln bende dedim borçlara gitti o diyo artık babana yardım etmeyi unut ben babama kredi çekmiştim evlenmeden önce onun taksidini ödüyorum hala yok sizde aile kurdunuz diye name yapıyo yok ev alın araba alın arsa alın diyo bende dedm allah izn verirse alırız ama bende çalışyıroum oğlunun parası değil babama verdiğim dedim yok işte siszin için sölüyom fln dedi ama çok içerledim yani ne karışırki o benim maaşıma bigün bozacağım zaten 2 günde demediği laf kalmadı güya iyi niyetle diyo ama kırılıyo insan bide hamişlik alınganlığı var üzerimde ota moka ağlayasım geliyo sonra ben kocama dedim bana doğum hediyesi yüzük alacan diye hemen kyn. ordan benim kızımda doum yaptı ama kocası ona bişi almadı bizde yok öyle dedi sinirkötükedihüso iice sinir oldum ama gülmeye çalışıyom bende dedim aldırsaymış engelleyen mi vardı valla bizde yok benim oğlum almaz dedi bende dedim almazsa görür gününü kıyamet kopartırım:) gıcık yaa

Kızlar ben siparişi verdim, çok heyecanlandım kociş görünce ne hissetcek acaba! Biz normalde de birbirimize çok hediye alırız.Eee 10 yılı devircez 21 Haziranda Anneler gününde süpriz yapar diye düşündüm ama kociş, hadi alışverişe gidelim istediğini alalım sana dedi. Aradan çıkardı hamişlik kıyafetini anneler günü sebebiyle,uyanık kocacım benim. :roflol:

Bu arada elbise üzerine baskı yaptırdım ama seney bu zamanlar giyecek şekilde (9-12 aylık) yaptırdım.. Sizce nasıl?hihoyyyt

kızlar öğretmen olan kimse yok mu

benim ailemde de öyledir canım salatasız hayatta oturmayız sofraya zaten dün gittim ayıptır sölemesi hemen mücver ve salata yaptım yanına yooort kodum diyo ne gerek vardı yerdik böle:)

kız pın içmiyom canımın istemesiyle kalıyom böyle normalde tiryaki değilim kuşum ama şimdi nedense canım çok istiyo....

ben normalde günde 1 buçuk paket içiyordum sonra sonra bu hale geldim işte şimdi kayn. geldi hiç içeme herhalde

canım bizde doğum öncesi izinimiz yaza gelince aktaramıyormuşuz onu sorcaktım

evet onu bende biliyom izinler zamanında kullanılır aktarma yapılamaz bu sadece örtmenlerde değil tüm memurlarda böle cnm

didemcim paket alamam ki aslında eşimin kardeşinden istesem olur 1 taneck ama...

banada göndersene

Canım benim seninki hamişlik alınganlığı değil tepkin de çok doğal! Çok sinir oluyorum aile içine karışıldığı zaman. Senin paranı napıcağın,kocanın sana, senin kocana ne alacağın kimseyi ilgilendirmez. Anneleri babaları bile... Ayrıca doğum hediyesi diye bişi var evet, kimse yapmaz zorunda değil elbette ama tatlı bi andır o.. Ayrıca canım; kaynana bile alır doğum hediyesilülülülülülü Sen sıkma canını,ama çok fazla özel hayatınıza müdahale ettirmeyin, ben o dengeyi çok güzel sağladım allaha şükür Bize gelirken bile sağolsun arar kaynanam müsaitmisiniz diye!! Öyle de olmalı bence, oğluyla evliyiz diye canımızı alcak hali yok ya..
Ama kaynanaların çoğu karışmak, tecrübe adı altında karışmak ister, gül ve geç.. Çok dert etme, ses de çıkarma boşver.. :teselli:Önemli olan eşinin tavırları.. Öpüyom kuzu seni..
Şeniz

Ay kusura bakma ama bu benimkinden beter benimki en azından aleni söylemez. Kime ne kocişin sana alacağı hediyeden Allah Allah aldır kız. Ne demek benim oğlum almaz valla çok sinirlendim benim eşim de kesin alır hele kayınvalidem 1 şey desin direkt der sana ne oluyor anne diye. Yardıma gelince nbu da sadece eşini ve seni ilgilendirir. Benim eşim de kardeşini okutuyır yardım ediyor şimdi kalkıp benim annem ona laf söylese 1 daha asla görüşmez. Çok iyi demişsin ben de çalışıyorum idye Allah Allah. ben iyi niyetine inanmıyorum.

Gurbetcim bence süper olmuş kesin bayılacak

Hadi inşallah cancan, ya zaten bazen teklemelerini hissetmek için elini göbüşüme koyuyo, tepkileri beni o kadar mutlu ediyo ki, kapatıyo gözlerini "oyyyy yerim kızım ben seni,bal kızım benim" diyo.. Çok mutlu oluyorum.. Canlarım benim ya! sırnaşık şey

kız didoş 50 56 bedendi dimi seninki de ya bunları yazın giydirebilicez biz dimi çok küçükken yeni babalık heyecanıyla süper olacak valla bitti benimki şimdi sipariş vermeye çalışıcam.beyaz üstüne siyah yazdım siyah üstüne beyaz yazıda düşündüm ama güzel olmaz gibime geliyor sen ne diyon???

Bnece de beyaz üstüne siyah olsun bebişe siyah kıyafet güzel olmaz ben de en küçük bedeni yaptırdım canım. (ilk aylar giyerler diye sonra da hatıra kalır)

Canımcım, ben evlenmeden yemekleri hep ben yapardım, annem de çalışıyodu! ondan yarım saat önce geldiğim için iş başa düşüyodu. Annem işe başladığında ben 12 yaşındaydım. Ve düşün ozaman dan beri yemek yapıyorum. Ama nedense yemek yapmaya bayılıyorum, evdeyken hep mutfaktayım, değişik değişik şeyler yapar süsler püslerim yaptıklarımı. Bende de alışkanlık evlendiğimizden beri tam takım benimde sofram. Bazen kaynanamlara gidiyoz yemeğe, eşim diyo ki "başka bişi yok mu" yavrum ya,benim düzene alıştı, annenin yaptıkları az kalıyo..
:roflol:
ışin garibi, annensine gelinin senden güzel yemek yapıyo diyo çatlak bu kociş ya, kadın alınıyo ama çaktırmıyo, ee bende olsam bozulurdum valla. Bende hemen diyomki "yoo saçmalama annen de çok güzel yapıyo" :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…