2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

missgrafik hoşgeldin cnm şu mc la başlayan bişiydi demi senin bebek arabasaı?görüntüsü süperdü de kilosu kaç?bizde beğeniyorduk onu tam markayı hatırlayamadım...

maxi cosi taxi citi canım 10 kg arabanın ağırlığıymış bide tekerlekleri amortisörlü değilmiş bebek sarsılıyormuş kullanan birisine sordumda forumdan şimdi olsa almam yazmış ben 1 yaşına kadar anakucağını monte edip öle kullanmak istiyordum ama başka araştrıcaz artık...

he he he valla bi ara kaynanalardan inciler topikine mi geçseydim acep dedim

ayaklarım çok fena yine uzatmazsam davul oluyor hiç bir ayakkabım olmuyor tabi biri oluryor yoksa şimdi yalın ayak olurdum bugün gidip kendime 39 numara bi sandalet alıcam

benim de şişiyor ben spor ayakkabı giyiyorum şimdilik

he he he valla bi ara kaynanalardan inciler topikine mi geçseydim acep dedim

tatlım bu yıllık izni aktarmakla ilgili değil şimdi bizim 32-37 haftalar yaz tatiline geliyor ya o arada doğum öncesi izni aktaramıyoruz yoksa bizde zaten yıllık izin yok ortada bir haksızlık var yani
normalde diğer memurlarda yıllık izin doğum öncesinle birleşmiyor

Bencede 50-56 çok küçük.evde zaten o bedenden var baya.almışken azcık normal alayım bunu bari.çünkü herkes çok küçük şeyler alma diyo..bi de erkek bebek azcıkta tosuncuk doğarsa çok çabuk küçük kalıyomuş kıyafetleri..bende 62-68 olan seçenekten alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…