2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıssslaaarrr
biz deeeldiikkk.bugün işler yoğun giremedim sabahtan beri ösledm sizi..bakiim ben yokken neler kaynatmışsınızaklinialirimsmile geçmişi okuyup geliyorum hemen

ay ne beceriksizim ya olmadı galiba yükleyemedim dime kızlar?

Selamm.Biz de geldikkk...Defnecim geçmiş olsun canım...Kısa sürede sağlığına kavuşur inşallahh..

Son düzenleme:
......................................

Son düzenleme:
slm kıssslaaarrr
biz deeeldiikkk.bugün işler yoğun giremedim sabahtan beri ösledm sizi..bakiim ben yokken neler kaynatmışsınızaklinialirimsmile geçmişi okuyup geliyorum hemen

Hoşgeldin cnm..bi oku gel bakalım :))

Doruk cum evet görünmüyo cnm bi daha denesene..

Öff canım sıkkın moralim bozuk kafam karışık ben çıkıyorum kızlar 1-2 saat sonra gelirim.sonra hallederim..

hayırdır canımmm

kızkardeşim rahatsız cnm?mr çektirmiş pek iyi görülmemiş sonra konuşuruz...

geçmiş olsun cnm bozma moralini

slm kıssslaaarrr

hoş geldinizzzzzzzzzz valla benim de yoğunnn gel okuyarak gör ne kaynatmışız özlellikle ben

Yaa ben daha badiye ne yazdırcağımı bulamadım ya offfff....
BABASININ..............OĞLU gibi bişey yazdırayım istiyorum ama ortasını bulamadım yaaa..bizim daha ismide belli değil ismide kullanamıyom o yüzden..kızlar azcık fikir verin ..babasının ne oğlu yazdırayım..şöle ilginç hoş güzel fikirler verin bana..

yok anam yok geçmişi felan okuyamayacağım.ben bi sayf okuyaıya 3 sayfa atıyo:)

herkes iyidir umarım.biz iyiyiz kızımla ama 2 gündür çok durgun beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…