2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tuttuğu takımlı yazdırabilirsin
babasının aslan oğlu
babasının bjklı oğlu
babasının fenerli oğlu vs gibi

Hoş bulduk canım...
Nasıl gidiyor hamilelik? Benim göbiş iyice büyümeye başladı, ama kilom fazla değil 6 kilo aldım şu ana kadar senin nasıl gidiyor canım?

İyidir canım.Yatıyorum hep.Erken doğum tehlikem var da..Karnım çokk büyüdü.Hem bende ikiz ya o yüzden.Çatlaklarım da çok krem falan işe yaramıyor..3 kilo gibi aldım o kadar canım.Senin durumun nasıl?

ayyy daraldım valla he sinir oldum nie olmuo yapıom işde dediklerini (((

hayırdır canımmm

geçmiş olsun cnm bozma moralini

hoş geldinizzzzzzzzzz valla benim de yoğunnn gel okuyarak gör ne kaynatmışız özlellikle ben

muhabbetti kaçırmışım kuşuumm..kaynana çekiştirmeee tam benlik valla..benim başımdada var bitane..evler şenlikk:roflol:

Kızlar bir saatten beri meyva yiyorum çatlıycam artık biri bana dur desin, inanılmaz meyva yiyiyorum sizde öyle misiniz? kociş iflas etti artık her gün 3 kilo yiyiorum çok ciddiyim:)))

tuttuğu takımlı yazdırabilirsin
babasının aslan oğlu
babasının bjklı oğlu
babasının fenerli oğlu vs gibi

Baba takım tutmuyo kiii..ben gs liyim ama o tutmadığı için öle bişeyde yazdıramıyom....

Yedik geldik kızlar yarasın:)

Bence "babasının yakışıklı oğlu" da olabilir.

Bende yakışıklı veya aslan ı düşündüm ama başka bişeyler daha olabilirmi acaba dedimmm... fisfisfis

Slm kızlar ben geldim herkes iyidir umarım?

Hoşgeldin cnm...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…