Kızlar bir saatten beri meyva yiyorum çatlıycam artık biri bana dur desin, inanılmaz meyva yiyiyorum sizde öyle misiniz? kociş iflas etti artık her gün 3 kilo yiyiorum çok ciddiyim:)))
Kızlar bir saatten beri meyva yiyorum çatlıycam artık biri bana dur desin, inanılmaz meyva yiyiyorum sizde öyle misiniz? kociş iflas etti artık her gün 3 kilo yiyiorum çok ciddiyim:)))
çok güzel olmuş canım çokda ucuza mal etmişsin eline koluna sağlık opuyorumnanaktan
İyidir canım.Yatıyorum hep.Erken doğum tehlikem var da..Karnım çokk büyüdü.Hem bende ikiz ya o yüzden.Çatlaklarım da çok krem falan işe yaramıyor..3 kilo gibi aldım o kadar canım.Senin durumun nasıl?
bende varımm merak etme canım. artık çocuk erik olarak falan doğacak diyo eşim.:bbo:
Ben valla en küçüğünü seçtim hem arabada da kullanırım. Dikkat bebek var yertine onu asarım
ben %100 aşk çocuğu diye düşünüyorumYaa ben daha badiye ne yazdırcağımı bulamadım ya offfff....
BABASININ..............OĞLU gibi bişey yazdırayım istiyorum ama ortasını bulamadım yaaa..bizim daha ismide belli değil ismide kullanamıyom o yüzden..kızlar azcık fikir verin ..babasının ne oğlu yazdırayım..şöle ilginç hoş güzel fikirler verin bana..
bende varımm merak etme canım. artık çocuk erik olarak falan doğacak diyo eşim.:bbo:
yaa bu ne kızlar 50/52 60/62 konuşup duruyosunuz, ne sipariş ettiniz, ne yazdırıyosunuz bi anlatın çatlıycammm
bişi olmaz tatlım bebişe yarasın yeecokacimcoook
Bende senin gibiyim cnm..meyveyi zaten normaldede çok severim.hele şimdi yaz meyveleride iyice çıktı,güzelleşti hımmmmm..
Ben de çok meyve yiyorum ve masal bayılıyor.
Bu arada serpil ad buldun mu kızına
bizde hala bulamadık isim yaa.
bizde hala bulamadık isim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?