2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir saatten beri meyva yiyorum çatlıycam artık biri bana dur desin, inanılmaz meyva yiyiyorum sizde öyle misiniz? kociş iflas etti artık her gün 3 kilo yiyiorum çok ciddiyim:)))

Bende senin gibiyim cnm..meyveyi zaten normaldede çok severim.hele şimdi yaz meyveleride iyice çıktı,güzelleşti hımmmmm..

yaa bu ne kızlar 50/52 60/62 konuşup duruyosunuz, ne sipariş ettiniz, ne yazdırıyosunuz bi anlatın çatlıycammm

Kızlar bir saatten beri meyva yiyorum çatlıycam artık biri bana dur desin, inanılmaz meyva yiyiyorum sizde öyle misiniz? kociş iflas etti artık her gün 3 kilo yiyiorum çok ciddiyim:)))

bende varımm merak etme canım. artık çocuk erik olarak falan doğacak diyo eşim.:bbo:

Serpil kız dur da dinle o zaman. Babalar günü için body yaptırıyoruz 1 siteden üstüne de ne istersek onu yazdırıcaz babasının aslan oğlu işte nazlı kızı filan gibi. KOnu bu anlatıyorum anlatıyorum okumuyorsun ama ağlarım ben:gitme:

Ay canım erken doğum tehliken olması kötü olmuş ama dikkat edersen kendine belki 37. haftaya kadar dayanırsın bebek içinde iyi olur hem... Bana gelince çatlaklarım hiç olmadı benim ya sürekli Lierac kullanıyorum sanırım iyi geldi, varislerim çok fazlalaştı ama çok ağrı yapıyo, onun dışında sürekli meyva yiyoruım işte canım...)))

kızlar ya bugün dikkatimi çekti göbeğimde kıl artışları olmuşakannehir
çok kötü görünüyoo hormonlarlamı alakalı acaba?sizdede varmı?
cuma günü randevumda sorcam doktora ben bukadar kıllı değildim yaaa:gitme:

Ben valla en küçüğünü seçtim hem arabada da kullanırım. Dikkat bebek var yertine onu asarım

muhteşem fikir ben de öyle yapayım bari

ben %100 aşk çocuğu diye düşünüyorum

bende varımm merak etme canım. artık çocuk erik olarak falan doğacak diyo eşim.:bbo:

şekercim ben de hayatımda yemediğim kadar çilek ve kiraz yiyorum

yaa bu ne kızlar 50/52 60/62 konuşup duruyosunuz, ne sipariş ettiniz, ne yazdırıyosunuz bi anlatın çatlıycammm

Cnm babalar günü için eşlerimize baskılı bebek badisi hediye etmeyi düşündük de..orda badilerin beden seçenekleri var.o numaralar beden cnm.hangisinden alsak diye konuşmuştuk bi ara..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BENİMKİ DE BENİMKİ DEEEE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…