2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim uyuzlar bebege bıseyde bakmıyorlar :) lafı sıkıstırsanda seker ısıne gelenı anlıyor bunlar ama sen ıyı demıssın

Ya didemcim yapabilirsen bana da anlat ben de mevlutta dağıtırım mevlut şekeri de yaptırıyorum (daha doğrusu buzdolabı süsü) ama bunlar da olsun

hastaneden geldım buarada kızlar demın dun verdıgım ıdrar tahlılınde yıne bakterı gorulmus ya neden oluyor anlamadım temızlıge cok dıkkat edıyorum gıcık oldum yaa bı caresı olan varmı?

kızlar çook mutluyum eşim ben seni bırakıp gidemem şu anda şimdi konuşurum merak etme dedi ohh içim rahatladı ya

gözün aydın canımm. hihoyyyt

arkadaşlar bebek kurabiyesi yapmak için hamur tarifi var mı elinizde. ben kalıp aldım ama kurabiye tarifi istiyorum. şeker hamurunu sipraiş vericem ama kurabiyeyi kendim yapayım dedim.

Ficil'e sor canım istersen,o yapıyodu benzer kurabiyelerden. Tadını bilmiyorum ama görüntüsü çook güzeldi. hihoyyyt Tadı da görüntüsü kadar güzeldir bence. :)))) cokacimcoook cokacimcoook

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz ama pek kıpraşmıyor bu gün az hareketleri ((

Ya didemcim yapabilirsen bana da anlat ben de mevlutta dağıtırım mevlut şekeri de yaptırıyorum (daha doğrusu buzdolabı süsü) ama bunlar da olsun

benim bebek şekerim de bundan olacak ama mavili yerler pembe olacak. bi de içinde pembe badem şekeri. ben kurabiyeleri hastende vermek istiyorum. kalıplarımı falan aldım ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Eklentiler

• $babyceket-200x240.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 32
kızlar kadar ileti yaptım ama yazmaya vaktim yok tek tek kusura bakmayın lütfen
görümcem aradı zeynebi çok özlemişler eltisiyle beraber ailecek geliyorlarmış
bişeyler hazırlayayım bende kociş de gelir şimdi
zeynebi şimdi uyuttum inş biraz uyur da hallederim bende
yemeklerimi koydum piştiler çok şükür biraz toz aldım zeynebin odasını topladım
çamaşırları yerleştirdim
yakında motor taktırıcam bi yerlerimekaydirigubbakcemile3

dorukk ellerine sağlık cnm süper olmuş valla şekerler
kendime güvensem bende yapıcam ama neyse özelden yarın mesaj atarım sana konuşuruz neler gerekli nasıl yapıcam falan valla bayıldımmmm
süper hatunsun
sier inş yanlış hatırlamamışımdır %100 babsının oğlu yanlış anlaşılabilir cnm ya babasının oğlu daha güzel bence sen bilirsin yinede

Özlemcim çok yorma kendini ya valla üzülüyorum ne bu hem kucakta hem karında var zaten

yok canım ya bi börek yapıcam sadece idare ediversinler dr.un ne dediğini biliyorlar onlarda hiç umrumda değiller valla
bide meyve söyledim eşme yeter daha ne olsun ki
anlasınlar azcık ben çocuklu ve hamileyim di mi ama?
kolay gelsin cnm sana

selamlar kızlarr biz bugün geçç kaldık babamız evdeydi o şimdi playstation oynamaya geçti bende sizlere bakayım dedim tşörtler ısmarlanmış kurabiyelerde süper bende yaparım evde araştıralım nasıl yapıldığını mevlütte dağıtırız çok değişik olur
çiğdem canım kardeşinede allahtan şifa diliyorum inşallah 2.mr sonucu temiz çıkar dualrımız sizinle canım çok geçmişş olsun

kızlar ben geldim ama gidicem t.fas.ayıklıyorum bi yandan size bakıyorum..
serpilcim sağol cnm.
didoş kız bişey sorucam dedim hiç cvplamadın.şimdi banka bilgileri geldi ya bana çeşitli bankalar var ama hepsinin ist.kurtköy şubesi yazıyor yani ben gidip o şubeye mi ödeme yapıcam ki???s.gazi şubesinden yapınca olmuyor mu havaleyi?

Canancım hoşgeldin canım.
Evet ya o kurabiye işine de el atmamız lazım bir oyumuz kusur kalmıştızemuszemus
Eşim diyor zaten ben yeni 1 şey yumurtlayınca kesin senin kızlardan duymuşundur diye

Çiğdem kız hiç mi havale yapmadın ne işin var kurtköyde git istediğin bankanın istediğin şubasine ver hesap numarasını(aynı banka olursa daha az masraf alırlar) yolla gitsin

Canancım hoşgeldin canım.
Evet ya o kurabiye işine de el atmamız lazım bir oyumuz kusur kalmıştızemuszemus
Eşim diyor zaten ben yeni 1 şey yumurtlayınca kesin senin kızlardan duymuşundur diye

el atmamız lazım didemcim. sipariş için birkaç yere baktım. en az 2 lira diyor. 50 tane istesem 100 lira. benim mevlüt şekerlerinin tanesi 2,5 lira tutacak. sepeti mepeti sırf ikramlara 250 vericem. bari kurabiyeden kar edeyim. 2 liraya kalıp aldım. hamuru ne kadar tutcak ki zaten.bi de kurabiyeyi koymak için jelatin. o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…