2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen takma canım başkalrının laflarına. göbeğini görmedim bişye diyemiycem am aemin normaldir kadın abartıyodur. geçenlerde bende tunik alıyordum. hamile mağazası değil ama kadının biri bana hamile misin şişman mısın dedi. sana ne demek isterdim. ama bana böyl durumlarda genel de kal gelir bilmiyorumkismile

hastaneden geldım buarada kızlar demın dun verdıgım ıdrar tahlılınde yıne bakterı gorulmus ya neden oluyor anlamadım temızlıge cok dıkkat edıyorum gıcık oldum yaa bı caresı olan varmı?

Kuzuş geçmiş olsun, benim de ilk zamanlar idrar tahlilinde bol lökosit görülmüştü.. Ama ne ağrım vardı ne yanmam ne de başka bişi? Anlamamıştım. Temizlikle çok ilgili olduğunu sanmıyorum ama ya, doktorun bişi dedi mi?

çok teşekkür ederiz canım daha iyisi sizin olsun... 2. bebişin inşallah kız olurda içinin gittiği herşeyi alırsın.....

ayyy hayırlısıyla inşallah dorukcum valla geçen oğluşuma alışveriş yaptık içim gitti kız cicişlerine :))

Bana da çok küçük diyorlar

biraz bünyeyle alakalı. benim yan odamdaki arkadaş da hamile 1 hafta var aramızda. gören aynı ayda olduğumuza inanamıyorş onun karnı benimkinin 2 katı.bi de benim 2. bebeğim karın kaslarım daha gevşek olduğu için daha büyük olması lazım ama benim içimde daha çok yer var herhalde. kaydirigubbakcemile3

Kilo ve göbek konusunda yorum yapanlara sinir oluyorum! klava: Sonuçta hamilesin ve vücudun nasıl değişime uğrayacak bilemezsin. Çok okkalı cümleler geçiyo içimden ama gel gör ki, abuk bi gülümsemeyle geçiştirmek zorunda kalıyorum! ıçimde de fırtınalar kopuyo tabi... Neyse takmicaz işte... Kim ne diyosa desen biz hamişliğimizle ve aldığımız kilolarla mutluyuz demi :CüvCüv:

ben geldim....
cicişlerimizi gördünüzmü.. bunlar devede kulak kısmı tabe... anacım ne zor resim yüklemek yüreğim dayanmadı saolsun halisanacım hallettti bunlarıda....beğendinizmi???

canım hepsii çokk güzel cimcime kızların iyi günlerde kullansın canım hepsini

şimdi biraz oynuyor berrakcım ama zaten normaldede çok hareketli bir bebek değil benim oğlum :))

canım çok hareketli olmayan çocuk çok uslu oluyormuş doğduktan sonra benimkide aman aman değil çünkü aradaşıma söyledim geçen oda çok şanslısın uslu bir oğlun olacak dedi onun kızı hiç durmuyormuş doğduğunda kolik olmuş 4 ay 24 saat hiç uyumuyormuşş şimdide yerinde durmuyormuşş

hımmm becerikli hatunsun valla tamam anladım bende yapabilirim ellimden gelir çünkü mutfakla çok haşır neşitr olmayı seviyorumm

canım kafana takma hepimizin göbüşler kocaman olduu benim eşimde her defasında göbeğime baktıkça çıldırıyor o kadar güzel olduki diyor çok hoşuna gidiyor valla

bilmiyorumkismile benim sanırım biraz karnım var cnm..daha 3.ayda pırtlamaya başlamıştı çünküü..ama o kadarda ikiz zannedecek kadar da zannetmiyom yanii..gıcık oldum..zaten sürekli insanlara bu konuda cevap vermekten gına geldii..ne kadarda meraklılar yaa
Bi de dün lcw ye bakıyodum sık sık bakarım zaten oraya bişeyler bulabilirmiyim diye.hamile reyonu var orda.zaten azcık kıyafetler.ama hanım ablalardan bize fırsat kalmıyo valla.gelen o reyona bakıp bide üstlerine tutuyolardı ordada sinir oldum.kardeşim koskoca mağazada kıyafetmi yok ordan bakınıyonuz sizde kendinize..zaten bize azcık seçenek var bedenleride kalmıyo bunların yüzünden klava:

ben de seviyorum değişik şeyler yapmayı. kurabiye için tarife ihtiyacım var ama. işyerinde yemek siteleri yasaklı açılmıyor. evde bakıcamn artık bişeyler. bi ikere yemiştim içinde tarçın mı vardı mahlep mi anlamadım ama çok hoştu kıtır kıtır. öyle lezzetli olsun istiyorum.

KIZLAR AZ ÖNCE KOCİŞİMLE YAZIŞTIK BİRAZ; YAVRUM BENİM DİYO Kİ;"AŞKIM YA KARNIN DA KOCAMAN OLDU, İÇİM GİDİYO DOĞUM ANINI DÜŞÜNDÜKÇE, OYY KIYAMAM YA NAPCAN YA" DEDİ... eyvahedigeldismile
N'OLCAK AŞKIM,KUZUM SAĞLIKLI OLSUN DA BEN DOĞURURUM ONU DEDİM... AYY NASIL DUYGUSALA BAĞLAMIŞ GÖRSENİZ.. NELER DÜŞÜNÜRMÜŞ BENİM KOCAM YA

Ya kızlar ben kocişe aşırı düştüm son zamanlarda hep yanımda olsun istiyorum. Gerçi bu aralar bana çok iyi davranıyor aman eğilme filan diyor ondan mı acaba?

bu karın işine hiççç takılmayın kızlar ya ben ikiz hamileyim kimse inanmıyo ikiz ve 8 aylık olduğuna çünkü karnım tek beekle 6 aylık gibi. ben bile bazen şüphe ediom dr a sordum nie böle die iç karnımın geniş olabşliceğini söledi... benim gööbüş zaten 5. aydan sonra çıkmaya başladı.....kişiye göre değişio bence bebişler sağlıklı olsunda şiko olalım çatlayalım patlayalım hiçççç önemli değil.....

yaa evet. geçenlerde cepadaki lcw'de kadının biriykle kapışacaktık. resmen elimden alacaktı. büyük beden bi sürü yer var. bunlar hamileler için diycektim eşim sakinleştirdi beni. bi de yanındaki kadına diyor iyi ki çıkardılar bu ürünleri yoksa bişey bulamaıyoduk diye. her yerde var büyük beden anlamıyorum

Evet şeker hemde çok mutluyuz..Ama bazen sinirleniyom işte elimde olmadan..

Evet ona bende şahidim mesela bizim angel var ya burda burcu..onun daha karnı yeni çıkıyoo..geçen ay buluşmuştuk ben tam bi hamile ama onu görseniz hiç hamile değil gibiydi yaa..çok ilginç vallaa..demekki işte herkesin vücut tipi bide iç karın meselesi sanırım..demekki benim içte karın marın yokmuş direk dışardaaa :CüvCüv:

COLOR="darkred"]canım kafana takma hepimizin göbüşler kocaman olduu benim eşimde her defasında göbeğime baktıkça çıldırıyor o kadar güzel olduki diyor çok hoşuna gidiyor valla

Eşimde çok seviniyo mutlu oluyo karnım büyüdükçe..tabi onlar için bi sorun yokk :CüvCüv:

benim kocişin dünya umuru değil. eğilmişim doğrulmuşum nasıl doğurcakmışım hiçççç sen güçlüsün dio anca dedim yemezler böle gazlarıı:))))

kızlar ya moralim acayip bozuk kocamla kavga ettim demin. nerdeyse ağlayacağım neymiş o annesine benim yatak odama grme diyemezmiş o onun önüne nelre sermiş neler lanet ya. izmire gittiğimizde de yalnız kalmak istiyordum annen gelmesin biz bi çıkalım gezelim diyordum onları bile söyledi ne kadar doluymuş herifin içi anasına bi laf söyletmedi ama görür o bende akşam anasına yüz vermeyeceğim anlasın işte gerizekalı

Ya kızlar ben kocişe aşırı düştüm son zamanlarda hep yanımda olsun istiyorum. Gerçi bu aralar bana çok iyi davranıyor aman eğilme filan diyor ondan mı acaba?

didem sen izne ayrılmayı düşünmüomusun yahu... ne kaldı şurda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…