Kızlar biraz önce hiç tanımadığım bi kadın asansörde gördü beni gülümsedi.kaç aylık dedi bende 7 dedim..ooo büyükmüş dedi..ikizmi diye sordu !!!!!!!! hayııırr dedimm teekkkk...
yaa benim göbişim çokmu büyük acaba yaa..
hastaneden geldım buarada kızlar demın dun verdıgım ıdrar tahlılınde yıne bakterı gorulmus ya neden oluyor anlamadım temızlıge cok dıkkat edıyorumgıcık oldum yaa bı caresı olan varmı?
çok teşekkür ederiz canım daha iyisi sizin olsun... 2. bebişin inşallah kız olurda içinin gittiği herşeyi alırsın.....
ıyı gunlerde kullansınlar dorukcum
Bana da çok küçük diyorlar
Kızlar biraz önce hiç tanımadığım bi kadın asansörde gördü beni gülümsedi.kaç aylık dedi bende 7 dedim..ooo büyükmüş dedi..ikizmi diye sordu !!!!!!!! hayııırr dedimm teekkkk...
ben geldim....
cicişlerimizi gördünüzmü.. bunlar devede kulak kısmı tabe... anacım ne zor resim yüklemek yüreğim dayanmadı saolsun halisanacım hallettti bunlarıda....beğendinizmi???
şimdi biraz oynuyor berrakcım ama zaten normaldede çok hareketli bir bebek değil benim oğlum :))
Gıda boyasıyla yapılıyor. şeker hamuru hem hazır satılıyor hem de hani şu marshmallow şekerler var ya. onun byeazını sıcak suda eritip içine pudara şekeri koyuyorsun hamur kıvamına gelene kadar pudra şekeri ekliyorsun. sonra istediğin renk gıda boyasını(aktarda satılıyor) ekliyorsun. oluyor sana kolay şeker hamuru.
sen takma canım başkalrının laflarına. göbeğini görmedim bişye diyemiycem am aemin normaldir kadın abartıyodur. geçenlerde bende tunik alıyordum. hamile mağazası değil ama kadının biri bana hamile misin şişman mısın dedi. sana ne demek isterdim. ama bana böyl durumlarda genel de kal gelir bilmiyorumkismile
seninki benimkinden büyükmüş zaten, yeri de daralıyo ya ondandır hareket azlığı . Geçen benimkide oynamadı, çikolata yedim ama yine oynamadı..Babasına gittim, babası bi "kızımmm" dedi anında tekme attı . kaydirigubbakcemile3
oyy yerim ben onun tepiklerini bizimkide tam tersi valla babaya hiç oynamaz anca oynarken çağıracağım eşimi oda izleyecek hareketlerini eli değdiği anda bizimki kesiyor kıpırdanmayı bende diyorum seni sevmeyecek anlaşılan gülüyoruz geçen gün ben kocişi seviyordum aşkım canım falan bana bir tekme attı oğluş dedim karnımdan çıkacak herhalde kıskanç benim oğlum kıskanç :))))
canım hepsii çokk güzel cimcime kızların iyi günlerde kullansın canım hepsini
canım çok hareketli olmayan çocuk çok uslu oluyormuş doğduktan sonra benimkide aman aman değil çünkü aradaşıma söyledim geçen oda çok şanslısın uslu bir oğlun olacak dedi onun kızı hiç durmuyormuş doğduğunda kolik olmuş 4 ay 24 saat hiç uyumuyormuşş şimdide yerinde durmuyormuşş
hımmm becerikli hatunsun valla tamam anladım bende yapabilirim ellimden gelir çünkü mutfakla çok haşır neşitr olmayı seviyorumm
canım kafana takma hepimizin göbüşler kocaman olduu benim eşimde her defasında göbeğime baktıkça çıldırıyor o kadar güzel olduki diyor çok hoşuna gidiyor valla
bilmiyorumkismile benim sanırım biraz karnım var cnm..daha 3.ayda pırtlamaya başlamıştı çünküü..ama o kadarda ikiz zannedecek kadar da zannetmiyom yanii..gıcık oldum..zaten sürekli insanlara bu konuda cevap vermekten gına geldii..ne kadarda meraklılar yaa
Bi de dün lcw ye bakıyodum sık sık bakarım zaten oraya bişeyler bulabilirmiyim diye.hamile reyonu var orda.zaten azcık kıyafetler.ama hanım ablalardan bize fırsat kalmıyo valla.gelen o reyona bakıp bide üstlerine tutuyolardı ordada sinir oldum.kardeşim koskoca mağazada kıyafetmi yok ordan bakınıyonuz sizde kendinize..zaten bize azcık seçenek var bedenleride kalmıyo bunların yüzündenklava:
Kilo ve göbek konusunda yorum yapanlara sinir oluyorum!klava: Sonuçta hamilesin ve vücudun nasıl değişime uğrayacak bilemezsin. Çok okkalı cümleler geçiyo içimden ama gel gör ki, abuk bi gülümsemeyle geçiştirmek zorunda kalıyorum! İçimde de fırtınalar kopuyo tabi... Neyse takmicaz işte... Kim ne diyosa desen biz hamişliğimizle ve aldığımız kilolarla mutluyuz demi :CüvCüv:
biraz bünyeyle alakalı. benim yan odamdaki arkadaş da hamile 1 hafta var aramızda. gören aynı ayda olduğumuza inanamıyorş onun karnı benimkinin 2 katı.bi de benim 2. bebeğim karın kaslarım daha gevşek olduğu için daha büyük olması lazım ama benim içimde daha çok yer var herhalde. kaydirigubbakcemile3
COLOR="darkred"]canım kafana takma hepimizin göbüşler kocaman olduu benim eşimde her defasında göbeğime baktıkça çıldırıyor o kadar güzel olduki diyor çok hoşuna gidiyor valla
canım hepsii çokk güzel cimcime kızların iyi günlerde kullansın canım hepsini
canım çok hareketli olmayan çocuk çok uslu oluyormuş doğduktan sonra benimkide aman aman değil çünkü aradaşıma söyledim geçen oda çok şanslısın uslu bir oğlun olacak dedi onun kızı hiç durmuyormuş doğduğunda kolik olmuş 4 ay 24 saat hiç uyumuyormuşş şimdide yerinde durmuyormuşş
ayy hadi bakalım canım inşallah uslu olur ne diyeyim yerim ben onu yerimmm ayy çok özledim valla bazen diyorum 8. ayın icine girdim bu zaman kadar dayandım bundan sonra zaman geçmiyor sanki allahım hayırlısıyla bir doğsalardı ne severdik ne severdik :)):asigim::asigim::asigim:
Ya kızlar ben kocişe aşırı düştüm son zamanlarda hep yanımda olsun istiyorum. Gerçi bu aralar bana çok iyi davranıyor aman eğilme filan diyor ondan mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?