ben geldim cnm sıkkın eşimi yurtdışına görevlendiricekler sanırım temmuz ayında sinirden ölücem çok moralim bozuldu ya bugüne kadar 100 kere yurtdışı görevi vardı en elverişli insan eşim görevlendirilmedi şimdi resmen inat yaparlar gibi ben hamile olduğum için gidemeyeceğimden görev veriliyor ve sevmediğimin biriyle beraber eşimde telde duydu hemen itiraz etti kızlar dua edin gitmesin hem kayınvalidemde kalmak zorundayım o yokken hemde istemiyorum ben böyleyken yurtdışına çıkmasını
Selam kızlarrrr, ben geldimm. Kızımız 1206 gram olmuş. Doktor 1 saat bekletti bizi , çünkü biz geldiğimiz zaman doğuma gitti. Bi sezeryan bi de kürtaj yapmış gelmiş. Kızımızın herşeyi güzel çıktı.Ölçümleri tam yapamadı. 63 kilo olmuşum.Şeker yüklemesini de tokluk olarak yazıcam dedi,100 lük olunca tokluk olarak geçer dedi. Eksik vermişler tahlil sonucunu, ayy bi daha içemem ben dedim. Tamam dedi, normal çıkmış,140'ın üstünde çıksaydı yeniden isterdim dedi. Kramplar için de magnezyum yazdı.opuyorumnanaktan
Geçmişi okuyup geliyorummm.
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldİm
Valla ben babalar günü için bişey düşünmüyorum çünkü sevgili eşim bana bişey yapmadı ve kızdığımdadada dediki sen benim annemmisin...gelde dövme bu adamı yok ona hediye mediye..
merhaba kızlar hepınız ıyısınırdır ınsallah oğlum benı ksam yıne uyutmadı allahım ne yapcam ben boyle hareketlerıyle değil boyle ıçıme sıkıntı gelıyor uyuyamıyorum göğsümün acısı zaten cok kotu batıyor
kesinlikle katılıyorum..bende anneler gününde bişey görmedim..ondan 1 hafta önce falan alışverişe gitmiştik bana hamile elbisesi aldıkk.bunu anneler günü hediyesi sayarsın artık dedi.bu yakınlarda nasıl olsa kendine bişey alır bende babalar günü hediyesi say derim olur biterrr.
kızlar bana müsade hepiniz allaha emanet olun....
defne kim koyuyo?ben bayılıyorum defne ismine..
doruk kızım olursa da defne olacak inşallah...
cnm sağol ilgilendiğn için kardeşim iyi iyide.beyin mr sonucu pek iyi değil 10 mm çapında kitle görülmüş.moralimiz epey bozuldu bugün 2.mr çekilecek bakalım o daha ayrıntılıymış...görücez bakalım duanızı eksik etmeyin olur mu hamişlerin duası kabul olurmuş...
ben geldim cnm sıkkın eşimi yurtdışına görevlendiricekler sanırım temmuz ayında sinirden ölücem çok moralim bozuldu ya bugüne kadar 100 kere yurtdışı görevi vardı en elverişli insan eşim görevlendirilmedi şimdi resmen inat yaparlar gibi ben hamile olduğum için gidemeyeceğimden görev veriliyor ve sevmediğimin biriyle beraber eşimde telde duydu hemen itiraz etti kızlar dua edin gitmesin hem kayınvalidemde kalmak zorundayım o yokken hemde istemiyorum ben böyleyken yurtdışına çıkmasını
Çİğdem doruk nasıl?Benim masal doruka özendi galiba hiç durmuyor uyutmuyor
çiğdoş çok güzelmiş yaaa bunu mu alıyonn
didoşş verdim siparişi kazasız belasız ama ne komik siteden birilerine arattırdım ya kendimi allahım yaa banka bilgileri gelmiş mailime...
son bişeycik sorbilirmiyim didemim yaaa..ödemeyle ilgili bitti zaten...
sen gördün mü benim sana gönderdiğim linki he???
bak bida gönderiym görmemişindir kesin...
https://www.simplycolors.com.tr/art...kleur_bedrukking_id=1&showBedrukking=voorkant
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?