2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aspirincim bunlar gerizekalı ya valla haklısın merak etme dualarımız seninle. Ya neden insanlar hamile düşmanı oluyorlar

Ay canım ya üzülme inşallah göndermezlerdualarımız seninle..:Saruboceq::Saruboceq:

oyyy maşallahhhh kuzuyaa ya kocaman olmuşşşşş

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldİm

hoşgeldin cnmmm nasılsın

Valla ben babalar günü için bişey düşünmüyorum çünkü sevgili eşim bana bişey yapmadı ve kızdığımdadada dediki sen benim annemmisin...gelde dövme bu adamı yok ona hediye mediye..

oh olsun gıcık kocalar ne olcek

hoş geldin cnm nerdeydin sen

zeki kızsın vesselam:d

kızlar bana müsade hepiniz allaha emanet olun....

nereye yaaa

defne kim koyuyo?ben bayılıyorum defne ismine..
doruk kızım olursa da defne olacak inşallah...

bende bayıldım ben koycam bi değşiklik olmazsa

geçmiş olsun cnm umarım kötü huylu değildir bol bol dua ederim ben benşimde annemin göğsünde kitle çıktı kaç tane ona da dua ediyom hep

ayyyyy kaynana deme bana:)

klava:

cidden ağlıyıcam sinirim bozuldu ya olmaz böyle bi şey herşey peşpeşe geliyor ama söyliyicem yüzlerine bugüne kadar 100kere gittiniz 1 kere görev vermediniz şimdi ben gelemiyicem diyemi görevlendiriliyor diyicem

Kızlar bizçıkıyoruz. bakkal amcayı ziyaret edelim bir. Sonra da tv izleyeceğim biraz uzanıp belim ağrıyor bugün nedense. kendinize ve bebişlere iyi bakın .Hepinizi kocaman öptük hoşçakalınn..

Çİğdem doruk nasıl?Benim masal doruka özendi galiba hiç durmuyor uyutmuyor

hiç sorma demin telle konuşuyorum karnımın üst kısmından bi çıkıyo ki sorma çok fena.avucumu koyup hafif itiyorum çekio kendini başka yerden pörtlüyo çok fena çok hiç durmuyo.Masal da coştu demek hee valla annesi büyüolar be...

canım iyi bir yere giderse sen de gitsen hani avrupa birliği ülkelerinden birinde doğarsa çifte vatandaşlık pasaport filan belki faydası olur

yok öyle bi ülke değil zaten uçak korkusu var hayatta binemez otobüsle gidilicekmiş hayatta gidemem ankaraya bile gidemiyorum annemlere

kızlar çok tuhaf 1904 teki mesajımda hamilelerin duası yazmışım ama siz alıntı yapınca hamişlerin yazıo alıntılarda nasıl oluyor???çokşaşırdım...

ayy aspirincim çok zor yaa gidince ne kadar kalacak sürekli mi?
bizimde var öyle bi muhabbet bakalım inşallah eşimi göndermezler yeni fabrika kuruyor eşimin patronuda
o da biraz dertli bu konuda yunanistana gönderebilirler diye.inşallah gitmez cnm seninkide..
(ben de hiçç ama hiç istemiyom gitmesini valla)

aaa 10 kişi var herkes sus pus oldu ben çıkıyorum kızlar zaten.
pazara gidicem daha..kendinize iyi bakın byy.
didem yok oldun valla kız hadi öptüm..

merhabalar..:)
hediyeleşme için ayırdığımız süre bitti.. 24kişinin katılımında hediyeler alındı ulaştırıldı.. yalnız.. 2kişiden bilgi ulaşmadı bana..

*sersuma daisy6595'e alacaktı
*mercan76 aysunelmas'a alacaktı

son durum nedir? gönderim yapıldımı yada alıcılar elinize ulaştımı?
bilgilendirebilirmisiniz..

Ayyy benim kocişe yaptığım aynısı olmuş ne güzel, renk de aynı :) babasının bal kızı dedim ben, kociş sevinsin diye opuyorumnanaktan hani bi de babalar günü üstüne bi de tanışma yıldönümü ihihihi süppppperr valla :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…