hangisi kız pembe elbiseyi mi diyon dideme göstermek için yapmıştm onu...
benim oğluş olacak ya..
merhabalar..:)
hediyeleşme için ayırdığımız süre bitti.. 24kişinin katılımında hediyeler alındı ulaştırıldı.. yalnız.. 2kişiden bilgi ulaşmadı bana..
*sersuma daisy6595'e alacaktı
*mercan76 aysunelmas'a alacaktı
son durum nedir? gönderim yapıldımı yada alıcılar elinize ulaştımı?
bilgilendirebilirmisiniz..
????????
ok canım mercan76 bana pazartesi ileteceğini söylemişti.. oyüzden sana öyle bir msj attım..bir aksilik oldu heralde.. ben ona ulaşayım özelden..:)Tatlım pzt.gönderim yapılacağını iletmiştin sen bana ama henüz elime ulaşan ya da kulağıma gelen bir bilgi yok benimde yani hediye elime henüz ulaşmadı
Ya kusura bakmayın koptu internet.
Çiğdemcim o elbiselerden yaptırıcam ben de ama 1 yaşına doğru yaptırırım dedim:)))
Siparişi halletmene de çok sevindim canım ne o çıktın mı yoksa?
simply colorsu zengin edicez kk olarak. ben de siparişi vericem de karar veremedim. ben "%100 babasının oğlu" yazdırayım diyordum ya acaba "ben babamın oğluyum" mu yazsa???
ok canım mercan76 bana pazartesi ileteceğini söylemişti.. oyüzden sana öyle bir msj attım..bir aksilik oldu heralde.. ben ona ulaşayım özelden..:)
Bir tarafına onu yazdır diğerine onu canım karar veremediysen. ben siteyi çok beğendim bir soum oldu hemen cevap atmışlar
Şimdi görümcemle konuştuk kayınvalidem kuyumcularda künye bakıyormuş bebeğe. Ben de lafı sıkıştırdım annemler de gösterdiler bebeğe bilezik bana da bileklik almışlar diye:)))Anlayan anlar da anlamak istemez o ayrı...
simply colorsu zengin edicez kk olarak. ben de siparişi vericem de karar veremedim. ben "%100 babasının oğlu" yazdırayım diyordum ya acaba "ben babamın oğluyum" mu yazsa???
Şimdi görümcemle konuştuk kayınvalidem kuyumcularda künye bakıyormuş bebeğe. Ben de lafı sıkıştırdım annemler de gösterdiler bebeğe bilezik bana da bileklik almışlar diye:)))Anlayan anlar da anlamak istemez o ayrı...
Canım mesaj panosu kısmında çok güzel şeyler yapılmış, fikir için ordan bak istersen.. Çok tatlılar.. Bende sabah verdim siparişi bakalım elime ne zaman ulaşacak!! hihoyyyt
kızlar çook mutluyum eşim ben seni bırakıp gidemem şu anda şimdi konuşurum merak etme dedi ohh içim rahatladı ya
hiç sorma demin telle konuşuyorum karnımın üst kısmından bi çıkıyo ki sorma çok fena.avucumu koyup hafif itiyorum çekio kendini başka yerden pörtlüyo çok fena çok hiç durmuyo.Masal da coştu demek hee valla annesi büyüolar be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?