2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

son durum nedir? gönderim yapıldımı yada alıcılar elinize ulaştımı?
bilgilendirebilirmisiniz..

????????

Ya kusura bakmayın koptu internet.

Çiğdemcim o elbiselerden yaptırıcam ben de ama 1 yaşına doğru yaptırırım dedim:)))

Siparişi halletmene de çok sevindim canım ne o çıktın mı yoksa?

Tatlım pzt.gönderim yapılacağını iletmiştin sen bana ama henüz elime ulaşan ya da kulağıma gelen bir bilgi yok benimde yani hediye elime henüz ulaşmadı
ok canım mercan76 bana pazartesi ileteceğini söylemişti.. oyüzden sana öyle bir msj attım..bir aksilik oldu heralde.. ben ona ulaşayım özelden..:)

Ya kusura bakmayın koptu internet.

Çiğdemcim o elbiselerden yaptırıcam ben de ama 1 yaşına doğru yaptırırım dedim:)))

Siparişi halletmene de çok sevindim canım ne o çıktın mı yoksa?

simply colorsu zengin edicez kk olarak. ben de siparişi vericem de karar veremedim. ben "%100 babasının oğlu" yazdırayım diyordum ya acaba "ben babamın oğluyum" mu yazsa???

Şimdi görümcemle konuştuk kayınvalidem kuyumcularda künye bakıyormuş bebeğe. Ben de lafı sıkıştırdım annemler de gösterdiler bebeğe bilezik bana da bileklik almışlar diye:)))Anlayan anlar da anlamak istemez o ayrı...

simply colorsu zengin edicez kk olarak. ben de siparişi vericem de karar veremedim. ben "%100 babasının oğlu" yazdırayım diyordum ya acaba "ben babamın oğluyum" mu yazsa???

Bir tarafına onu yazdır diğerine onu canım karar veremediysen. ben siteyi çok beğendim bir soum oldu hemen cevap atmışlar

Bir tarafına onu yazdır diğerine onu canım karar veremediysen. ben siteyi çok beğendim bir soum oldu hemen cevap atmışlar

ben daha önce de almıştım arkadaşımın bebeği için ürünleri de çok kaliteli. polo yaka tshirt yaptırayım dedim onun sqadece arkasına yapıyorlar. ufff bilemedim şimdi. bir an önce karar vermem lazım 7 gün içinde teslimat yapıyorlar çünkü

İyi demişsin canımmmmm. kaydirigubbakcemile3

Canım mesaj panosu kısmında çok güzel şeyler yapılmış, fikir için ordan bak istersen.. Çok tatlılar.. Bende sabah verdim siparişi bakalım elime ne zaman ulaşacak!! hihoyyyt

Canım mesaj panosu kısmında çok güzel şeyler yapılmış, fikir için ordan bak istersen.. Çok tatlılar.. Bende sabah verdim siparişi bakalım elime ne zaman ulaşacak!! hihoyyyt

babalar günü için olmasa çok hoş şeyler yazdırılır. ben arkadaşımın bebeği için %50 s..+%50 m.. yazıp arkasına %100 duru yazdırmıştım. 2 yıl önce. şimdi sadece babaya özel olacak ama çok değişik bişey de gelmiyo aklıma. 2 haftadır herügn açıyorum siteyi bişey yazıyorum içime sinmiyo kapatıyorum

kızlar çook mutluyum eşim ben seni bırakıp gidemem şu anda şimdi konuşurum merak etme dedi ohh içim rahatladı ya

arkadaşlar bebek kurabiyesi yapmak için hamur tarifi var mı elinizde. ben kalıp aldım ama kurabiye tarifi istiyorum. şeker hamurunu sipraiş vericem ama kurabiyeyi kendim yapayım dedim.

çiğdemcim geçmiş olsun cnm, kızkardeşin için herşey iyi çıkar umarım, üzme sende çok kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…