2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çiğdem kız hiç mi havale yapmadın ne işin var kurtköyde git istediğin bankanın istediğin şubasine ver hesap numarasını(aynı banka olursa daha az masraf alırlar) yolla gitsin

kız yaptm ama seneler önce falan ne bileyim ben.
öff yarın yaparım artık ödemeyi.7 günde teslim ediolarmış zaten.

hoş geldin canzi

buzluktan yufkalarımı çıkardım oturduk azcık meyve yiyip işler başlayayım

hoşbulduk canım valla senin işin çok zor allahım senin yardımcın olsun zaman su gibi akıp geçsinde bebişlerimiz sağlıcakla gelsinler en azından biraz rahat edersin canım

Canancım hoşgeldin canım.
Evet ya o kurabiye işine de el atmamız lazım bir oyumuz kusur kalmıştızemuszemus
Eşim diyor zaten ben yeni 1 şey yumurtlayınca kesin senin kızlardan duymuşundur diye

hoşbulduk canım bende yeni birşeyler söyleyince ayyy bu interneti kapattırmam lazım diyor ocağıma incir ağacı dikeceksiniz yoksa diyor bana onu alalım bunu alalım deyince

sağol canancım inşallah inşallah canım.
hoşgeldin bu arada...

hoşbulduk tatlım sen kendini üzme allahın izni ile temiz çıkacak canım

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz ama pek kıpraşmıyor bu gün az hareketleri ((

Geçen bende de oldu canım, az hareket ediyodu. Arada öyle oluyomuş, korkaman gerek yok canımm. opuyorumnanaktan :1hug:

Valla çok hamarat kadınsın. kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım . opuyorumnanaktan

kuarabiye kalıp işi kolay mavi yada pembe rengi gıda boyasıylamı yapıcaz acaba

ben geldim....
cicişlerimizi gördünüzmü.. bunlar devede kulak kısmı tabe... anacım ne zor resim yüklemek yüreğim dayanmadı saolsun halisanacım hallettti bunlarıda....beğendinizmi???

Şeker hamuru hazır satılıyodu sanırım. yani o üstündeki renkli hamurdan bahsediyorum.

ben geldim....
cicişlerimizi gördünüzmü.. bunlar devede kulak kısmı tabe... anacım ne zor resim yüklemek yüreğim dayanmadı saolsun halisanacım hallettti bunlarıda....beğendinizmi???

Yaa bende bazı resimler açılmıyo, uyuz oldum. Az önce baktım cicişlere, resimler açılmadı. Bi daha bakiim . hihoyyyt

şimdi biraz oynuyor berrakcım ama zaten normaldede çok hareketli bir bebek değil benim oğlum :))

ben baktım dorukcum maşallah kızlarının cicişleri çok güzel hakkettende zaten kız bebeklerine o kadar güzel şeyler varki insanın içi gidiyor bakarken :))

ben baktım dorukcum maşallah kızlarının cicişleri çok güzel hakkettende zaten kız bebeklerine o kadar güzel şeyler varki insanın içi gidiyor bakarken :))

çok teşekkür ederiz canım daha iyisi sizin olsun... 2. bebişin inşallah kız olurda içinin gittiği herşeyi alırsın.....

Gıda boyasıyla yapılıyor. şeker hamuru hem hazır satılıyor hem de hani şu marshmallow şekerler var ya. onun byeazını sıcak suda eritip içine pudara şekeri koyuyorsun hamur kıvamına gelene kadar pudra şekeri ekliyorsun. sonra istediğin renk gıda boyasını(aktarda satılıyor) ekliyorsun. oluyor sana kolay şeker hamuru.

şimdi biraz oynuyor berrakcım ama zaten normaldede çok hareketli bir bebek değil benim oğlum :))

seninki benimkinden büyükmüş zaten, yeri de daralıyo ya ondandır hareket azlığı . Geçen benimkide oynamadı, çikolata yedim ama yine oynamadı..Babasına gittim, babası bi "kızımmm" dedi anında tekme attı . kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederiz canım daha iyisi sizin olsun... 2. bebişin inşallah kız olurda içinin gittiği herşeyi alırsın.....

Yaaaa ama bu haksızlık ben göremiyorummmmmmmmmm. Hiç böyle olmazdıı. Kendi eklediğim resimlerde görünmüyo. Çooook merak ettim . bilmiyorumkismile

Ben rengi kendiliğinden hazır sanıyodum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben rengi kendiliğinden hazır sanıyodum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hazır satılan yerler de var. ama o zaman maliyet artar. ben bu işi ucuza kapatayım diyorum. kaydirigubbakcemile3

zaten mevlüt şekerleri çok tutacak. bunları yapabilirsem hastanede dağıtıcam. maliyeti düşürmem lazım

Kızlar biraz önce hiç tanımadığım bi kadın asansörde gördü beni gülümsedi.kaç aylık dedi bende 7 dedim..ooo büyükmüş dedi..ikizmi diye sordu !!!!!!!! hayııırr dedimm teekkkk...
yaa benim göbişim çokmu büyük acaba yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…