Evet şeker hemde çok mutluyuz..Ama bazen sinirleniyom işte elimde olmadan..
Evet ona bende şahidim mesela bizim angel var ya burda burcu..onun daha karnı yeni çıkıyoo..geçen ay buluşmuştuk ben tam bi hamile ama onu görseniz hiç hamile değil gibiydi yaa..çok ilginç vallaa..demekki işte herkesin vücut tipi bide iç karın meselesi sanırım..demekki benim içte karın marın yokmuş direk dışardaaa :CüvCüv:
Eşimde çok seviniyo mutlu oluyo karnım büyüdükçe..tabi onlar için bi sorun yokk :CüvCüv:
KIZLAR AZ ÖNCE KOCİŞİMLE YAZIŞTIK BİRAZ; YAVRUM BENİM DİYO Kİ;"AŞKIM YA KARNIN DA KOCAMAN OLDU, İÇİM GİDİYO DOĞUM ANINI DÜŞÜNDÜKÇE, OYY KIYAMAM YA NAPCAN YA" DEDİ... eyvahedigeldismile
N'OLCAK AŞKIM,KUZUM SAĞLIKLI OLSUN DA BEN DOĞURURUM ONU DEDİM... AYY NASIL DUYGUSALA BAĞLAMIŞ GÖRSENİZ.. NELER DÜŞÜNÜRMÜŞ BENİM KOCAM YA
bu karın işine hiççç takılmayın kızlar ya ben ikiz hamileyim kimse inanmıyo ikiz ve 8 aylık olduğuna çünkü karnım tek beekle 6 aylık gibi. ben bile bazen şüphe ediom dr a sordum nie böle die iç karnımın geniş olabşliceğini söledi... benim gööbüş zaten 5. aydan sonra çıkmaya başladı.....kişiye göre değişio bence bebişler sağlıklı olsunda şiko olalım çatlayalım patlayalım hiçççç önemli değil.....
yaa evet. geçenlerde cepadaki lcw'de kadının biriykle kapışacaktık. resmen elimden alacaktı. büyük beden bi sürü yer var. bunlar hamileler için diycektim eşim sakinleştirdi beni. bi de yanındaki kadına diyor iyi ki çıkardılar bu ürünleri yoksa bişey bulamaıyoduk diye. her yerde var büyük beden anlamıyorum
benim kocişin dünya umuru değil. eğilmişim doğrulmuşum nasıl doğurcakmışım hiçççç sen güçlüsün dio anca dedim yemezler böle gazlarıı:))))
didem sen izne ayrılmayı düşünmüomusun yahu... ne kaldı şurda....
kızlar ya moralim acayip bozuk kocamla kavga ettim demin. nerdeyse ağlayacağım neymiş o annesine benim yatak odama grme diyemezmiş o onun önüne nelre sermiş neler lanet ya. izmire gittiğimizde de yalnız kalmak istiyordum annen gelmesin biz bi çıkalım gezelim diyordum onları bile söyledi ne kadar doluymuş herifin içi anasına bi laf söyletmedi ama görür o bende akşam anasına yüz vermeyeceğim anlasın işte gerizekalı
benim ilk hamileliğimde 6. ayı doldurduğum gün eski arkadaşlarla buluşmuştuk. eşler falan. bazılarının eşleri bilmiyormuş benm hamile olduğumu,inanamamışlardı. kilo almışım da göbeğim varmış gibiydi. zayıf hamile klmıştım onun da etkisi var tabi. şimdi kilolu hamile kaldım hem de 2. bebek olduğu için ilkine göre daha büyük ama yine de çok iri değil. benim ege'de son ay inanılmaz büyümüştü. bi de çok kilo almıştım. (son 3 ayda 12 kilo) o yüzden dev anası gibiydim:kedi:
canım hepsii çokk güzel cimcime kızların iyi günlerde kullansın canım hepsini
canım çok hareketli olmayan çocuk çok uslu oluyormuş doğduktan sonra benimkide aman aman değil çünkü aradaşıma söyledim geçen oda çok şanslısın uslu bir oğlun olacak dedi onun kızı hiç durmuyormuş doğduğunda kolik olmuş 4 ay 24 saat hiç uyumuyormuşş şimdide yerinde durmuyormuşş
kızlar şu patiklerden aliym diyorum oğluma hani yumuşak tam ayakkabı gibi değil.
ama aldırmıyolar bana yaaa.k.validem onlar giyilmez diyor bana sonrada alırsınız diyor yaa.
ben bebekle nasıl çkıcam zırt zırt alışverişe 3 aylık dışında hiçbişey alamadım ben oğluma.
hadi eşim önce bunları tamamlıyalım biraz daha buyuklerine sonra bakarız diodu.şimdiilk 3 aylık
olanları bitirdik daha da buyuyunce giyecek bişeyimiz yok.ne bir ayakkabı ne bir patik ne bir şapka hiçbişey alamadım oğluma k.validemlede 3.ye oluyor bu muhabbet az buyuk şeylere bakıym aldırtmıyor bana yaaa..
Canım p.tesi 32+0da çalışabilir raporu alacağım tabi nst deki sonuca bağlı. 36. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Sonra süt izni vs hepsi beraber 5 aylık olana kadar evde kalabiliyorum kuzumun o yüzden canım. Tabi Allah bilir ama benim hesabıma göre 2temmuza kadar buradayım ben. 20si gibi de doğum olur herhalde:)))
Cnm bende zayıf hamile kaldım.dal gibiydim dallll..:gitme: ama herkes zayıflar daha çok kilo alıyo filan diyolar.doğum sonrasıda normale dönüyolarmış çabucak..ne bileyim işte bi doğuralımda sağlıcakla bebeklerimizi gerisi önemli değil.
Gurbetçim katılıyorum işe başlayınca çok emmez diyor annem ben annem işe başlayınca sağma methoduyla sadece 1 ay emmişim yani ien azından 6 ay emmiş olur kuzum
Gurbetçim katılıyorum işe başlayınca çok emmez diyor annem ben annem işe başlayınca sağma methoduyla sadece 1 ay emmişim yani ien azından 6 ay emmiş olur kuzum
o üzerinde 3 aylık yazanlar 2 ay anca giyiliyo. sen kaynanana böyle söyle. 2 aylık bebekle de bir yere gidemezsiniz. sen 3-6 aylıklardan da al biraz biraz. sonrakileri ( 6-9 ay)zaten alma bebek iri olursa giyemez. 3. ay büyüme atağı oluyor çoğu kalır. biz 3-6 aylıktan sonra 6-9'u atlayıp 9-12 aldık egeye. ama 3-6 aylıkları 2 ayken giymeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?