2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kuzu bişi sorcam sana, sen olmadığın zamanların maaşını napıyosun, ssk dan toplu mu alcan, yoksa şirket sana vermeye devam edicek mi?

Yok canım vermeyecek sadece ikramiyemi önce veriyorlar bu ay hem sıkışmıyım hem sigortaya yatan param çok gözüksün.(toplu paramı daha çok alıyım) diye sonra 4 ay maaş yok emzirme iznini de toplu kullanıcam o sürede maaşım yatacak raporun bitiminden 1 ay sonra da toplu 4 aylık maaşımı postaneden alacağım(gerçi 2/3ü ama benim ikramiyeyi de katınca normal maaşı da geçer sanırım)

Canım o bence senin şansın. her bebek öyle değil malesef tabi annesi yanında olup emmeyen de var ama en iyisi vakit geçirebildiğin kadar geçirmek bence bebişle. Hem senin de şansın olsa daha çok kalmazmıydın yanında?

al sen canım ya. çok pahalı olmasına gerek yok zaten. ben sevmiyorum öyle sırf çorapla çıkarılan bebekleri hem de. 5 liraya bile var patik ayakkabı. ben lcw'den almıştım mesela birkaç tane. bi de şirin bi nike almıştık indirimden. çok da şık oluyodu oğlum.

Çiğdoş valla ben o pati,kelerden 10 taneye yakın aldım 0-3 aylıkken de giydiriliyormuş zaten onlar çok şirinler bence:)))

Cnm bende öle ayakkabı,şapka tarzı şey hiç almadım daha.ama alayım diyorum bende..bi de ayakkabı konusunda bakıyorum ama hep kararsızım..gerçi didoba cım bilir.o ayakkabılar ne zaman giydirilmeye başlanır ki.yani kaç aylıkken..

[
Evet cnm dediğin gibi çoğu doğumda gidiyormuş.e bide sütümüz iyi gelir ve süreklide emzirirsek o da iyi kalori yakıyomuş..buarada benim göğüslerim öle aman aman kocaman olmadılar.yani büyüdülerde çok büyük değiller gibi...süt olmama ihtimali olmaz dimi cnm??

didem ege gerçekten 3400 grammı doğdu oradaki kilosu doğru mu?

bize 3500 dediler. ama ege 3,5 hafta erken doğdu. vaktinde doğsa 4500ü zorlarmış.
bide fotodaki hali doğumdan yarım saat sonra falan. ödem çok oluyo doğumdan hemen sonra. ertesi günkü foto.larda o kadar toplu değil.hastaneden çıktığımızda 250 gr. kaybetmişti.

canım imkanım olsa en az 6 ay kalırdım yanında. ben işe başlayınca emmeyecek diye düşünme diye dedim.

Çiğdoş valla ben o pati,kelerden 10 taneye yakın aldım 0-3 aylıkken de giydiriliyormuş zaten onlar çok şirinler bence:)))

Evet kızlar alıcam 5-6 tane yeterli olur.biliyorum giydirildiğini çok küçükken bile giydiriliyor.Didoba didemcim benim dedikleriminde fiyatları okadar zaten heryerde çok şık ayakkabı görünümlü olanları da var çok güzelleri ama anlatamıyorsun ki ama ben alıcm haftasonu çıkar bakarım bir güzelde giydiririm küçücükken..

sen o göğüslerini doğumdan 2 gün sonra gör. ne hale gelecekler. her kadının göğüsleri bebeğine süt üretmek için yaratılmıştır sakın aksini getirme aklına. hepimizin sütü olcak inşallah

ay evet fotoda hiç öyle durmuyor 5 kg gibi duruyor maşallah.ama şiş oluyorlar tabi.

Ben çoğunu 10tlye mi ne aldım azizbebeden tavsiye ederim çok şekerler...
BU arada mesai bitmek üzere ben toparlanıp çıkıyım kızlar çok öpüyorum sizi bu arada c.tesileri saymazsak 22işgünü kaldı iznime:)))

Hadi ya doğumdan sonra yani esas olan olcak ohh ohhh iyi o zaman..ay saol cnm yüreğime su serptin.aklıma getirmiyom ama bazen acabamı diyorum elimde olmadan...

Canımcım maaşlar normalde resmi yatıyo ama doğum izninde göründüğün süre içerinde, izin bitiminde dediğin gibi postaneden alınıyo ama kesintili tabi.. Bizim şirket sağolsun mağdur olmayalım diye elden maaşımızı vermeye devam ediyo çalışıyoz gibi, daha sonra SSK dan yatıcak parayı da aynen şirkete teslim ediyoz, ben izne ayrılmadan izinli olcağım süredeki maaşları toplu alıcam kesintisiz hem de.. Biz de yılda 3 tam maaş ikramiye var ama resmi görünmüyo, elden alıyoz onu da! Olmadığım sürenin ikramiyesini de alıcam. Neyse hayırlısı bakalım cancan.. yerimseniben

siercim küçükken giydirilenlerden al send e ben öyle yapıcam.

7.5 a filanda görmüştüm birkaç yerde...
hadi güle güle size kızlar ilk defa ben uğurluyorum bu akşam sizi.

Herkeşe merhaba kıslar nasılsınız* Ay komşum geldi oturduk biraz allahım oturdu bebek doğum kalktı bebek doğum yaa fenalık geldiiçime.

neyse kızlar belim ağrıyor ben çıkar biraz uzanayım kocaman öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…