- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
kızlar herkeze merhaba... hastane cantanıza kac tane bez koydunuz???
Merhaba annwcikler ve bebişler biz geldikBen daha hazırlamadım. Bırak hazırlamayı, çanta bile almadım henüz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Merhaba annwcikler ve bebişler biz geldik
İyileşemedm hala
Bende daha hazırlamadım ama bu ay hepimüzin hazırlaması gerek
Sadece bebişin hast. Iışı hazır:)
Lohusa takımıda almam lazım
Bende bilmiorm ki hiçHoşgeldin canım.Ben daha hastane çıkışı da almadım. Eksiklerim var yani. Çantayı da öyle takımlardan almak istemiyorumç Bi ara nike'ta çoook güzel bi çanta görmüştüm ama aklıma gelmemişti hiç. Şimdi yoktur artık. Nerden çanta alıcam ben de bilmiyorum. bilmiyorumkismile
Bende bilmiorm ki hiç
Hazırlayzn ark.lar paylaşmıştır aslında fikirlerini ama biz takip edemeyince işte
Evet canm maalesefSen grip olmuştun di mi ? Bu havalarda da çok zor valla. Bende hamileyken bir kere oldum, ayyy uyuyamadım günlerce , nefes alamıyodum.İnşallah iyileşirsin bi an önce. Portakal suyu iç bol bol, ama taze sıkılmışından. Çok işe yarıyo.Doktor ilaç falan verdi mi? bilmiyorumkismile
her topic açılıo ama ciciler topici açılmıo bende
Benden mi kaynaklı acaba açamıorm
cnm hastanede 2 gün kalabilirsiniz normalde 1 gece yatıyorsun 3 satte bir altını değiştirmen gerekli ona göre hesapla koy,biz bir hafta kalmıştık,eşim evden getirmişti kalanınıkızlar herkeze merhaba... hastane cantanıza kac tane bez koydunuz???
cnm ya sen sormadan alsana bişey diyen olursa çok beğendim heveslendim de kimsenin sesi çıkmaz merak etmekızlar şu patiklerden aliym diyorum oğluma hani yumuşak tam ayakkabı gibi değil.
ama aldırmıyolar bana yaaa.k.validem onlar giyilmez diyor bana sonrada alırsınız diyor yaa.
ben bebekle nasıl çkıcam zırt zırt alışverişe 3 aylık dışında hiçbişey alamadım ben oğluma.
hadi eşim önce bunları tamamlıyalım biraz daha buyuklerine sonra bakarız diodu.şimdiilk 3 aylık
olanları bitirdik daha da buyuyunce giyecek bişeyimiz yok.ne bir ayakkabı ne bir patik ne bir şapka hiçbişey alamadım oğluma k.validemlede 3.ye oluyor bu muhabbet az buyuk şeylere bakıym aldırtmıyor bana yaaa..
vay be ne kocalar var:çok üzgünüm:KIZLAR AZ ÖNCE KOCİŞİMLE YAZIŞTIK BİRAZ; YAVRUM BENİM DİYO Kİ;"AŞKIM YA KARNIN DA KOCAMAN OLDU, İÇİM GİDİYO DOĞUM ANINI DÜŞÜNDÜKÇE, OYY KIYAMAM YA NAPCAN YA" DEDİ... eyvahedigeldismile
N'OLCAK AŞKIM,KUZUM SAĞLIKLI OLSUN DA BEN DOĞURURUM ONU DEDİM... AYY NASIL DUYGUSALA BAĞLAMIŞ GÖRSENİZ.. NELER DÜŞÜNÜRMÜŞ BENİM KOCAM YA
olabilir cnm ,bi de bebğinin babası olacak ya hassassın sen şimdi bişey olsa en yakın o olacak sana o yüzden de olabilirYa kızlar ben kocişe aşırı düştüm son zamanlarda hep yanımda olsun istiyorum. Gerçi bu aralar bana çok iyi davranıyor aman eğilme filan diyor ondan mı acaba?
salla boşverrkızlar ya moralim acayip bozuk kocamla kavga ettim demin. nerdeyse ağlayacağım neymiş o annesine benim yatak odama grme diyemezmiş o onun önüne nelre sermiş neler lanet ya. izmire gittiğimizde de yalnız kalmak istiyordum annen gelmesin biz bi çıkalım gezelim diyordum onları bile söyledi ne kadar doluymuş herifin içi anasına bi laf söyletmedi ama görür o bende akşam anasına yüz vermeyeceğim anlasın işte gerizekalı
inş cnmhoşbulduk canım valla senin işin çok zor allahım senin yardımcın olsun zaman su gibi akıp geçsinde bebişlerimiz sağlıcakla gelsinler en azından biraz rahat edersin canım
]
Valla çok hamarat kadınsın. kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN HERKESEhihoyyyt
İyiyim gurbetçim nasıl oliym ben de tam tersi uyku muyku yok.
5 buçukta uyanan bir insan olarak gayet dinçim:))))
yok mu uzanacağın bir yer?rahatsızım falan de uzan biryere kuşum
Doktorun odası var ama, o da nerdeyse gelir! Neyse elimi yüzümü ıslatim de kendime gelim bebem! Dün kuzumun bebe odası geldi, beklediğimden canlı renkli ve kocaman yauw! Ayyy bi an önce cicileri tamamlim,yıkim,ütülim.Bu ay tüm eksikleri halletmek gerek! temmuz ayını saymıyom nedense!!.. opuyorumnanaktan
sayma tabi cnm temmuz ayını temmuzda ütü mütü yapılmaz vallahi bu serin günlerin kıymetini bilmek lazım.kız fotosunu çekmedin mi?çekip koysaydın ya görseydik ama hatırlıyorum sanki burda paylaşmıştın galiba renkli bişeydi.
bizimde cumartesi geliyor odamız ay çok heyecanlı :dance:ben herşeyini ama herşeyini yıkadım ütüledim misafir odasında serili duruyor ama hemen koyamayız içlerine.mobilya kokuyordur çünkü..eksiklerimiz de tamamlandı :sm_cool:bir tek park yatağımız kaldı onu da babanneleri alacakmış o yüzden kaldı yani yoksa onu da almıştık bile..Bir tek tosunum gelmesine kaldı iş...:lepi:
Bu arada kahve iç uykun açılır dicem ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?