2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha hazırlamadım. Bırak hazırlamayı, çanta bile almadım henüz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Merhaba annwcikler ve bebişler biz geldik
İyileşemedm hala

Bende daha hazırlamadım ama bu ay hepimüzin hazırlaması gerek
Sadece bebişin hast. Iışı hazır:)
Lohusa takımıda almam lazım

Merhaba annwcikler ve bebişler biz geldik
İyileşemedm hala

Bende daha hazırlamadım ama bu ay hepimüzin hazırlaması gerek
Sadece bebişin hast. Iışı hazır:)
Lohusa takımıda almam lazım

Hoşgeldin canım.Ben daha hastane çıkışı da almadım. Eksiklerim var yani. Çantayı da öyle takımlardan almak istemiyorumç Bi ara nike'ta çoook güzel bi çanta görmüştüm ama aklıma gelmemişti hiç. Şimdi yoktur artık. Nerden çanta alıcam ben de bilmiyorum. bilmiyorumkismile

Bende bilmiorm ki hiç
Hazırlayzn ark.lar paylaşmıştır aslında fikirlerini ama biz takip edemeyince işte

Bende bilmiorm ki hiç
Hazırlayzn ark.lar paylaşmıştır aslında fikirlerini ama biz takip edemeyince işte

Sen grip olmuştun di mi ? Bu havalarda da çok zor valla. Bende hamileyken bir kere oldum, ayyy uyuyamadım günlerce , nefes alamıyodum.İnşallah iyileşirsin bi an önce. Portakal suyu iç bol bol, ama taze sıkılmışından. Çok işe yarıyo.Doktor ilaç falan verdi mi? bilmiyorumkismile

Evet canm maalesef
Gitmedm dr.a ama iyyim şimdi ilk gün çok fenaydm neyse ki ateş yapmadı
Öksürüp duruorm tıkanmış gögsüm
Halsizliğim de daha iyi bugün
Bol portakal suyu ve meyve iyi geldi

slm kzılar
misafirlerim gitti ortalığı topladım size bi bakayım dedim
mehmet paşa rahat vermiyo ki sıcaktan bunaldı galiba o da sürekli tepikliyo valla,daha 3 ayım var zeynepte son aylarda böyleydim 9.ayımı düşünemiyorum bi yerden eli kolu çıkacak sanırım bu gidişle
eşime de kızdım bu gece
dün dondurma almıştı 1 kg hepsini yedim
bugünde karpuz vardı azcık buzluğa koydum daha da soğusun diye
neymiş sabırsızmışım dayanklı olmam lazımmış
gece cam açık kalsın çok sıcak uyuyamıyorum diyorum olmazmış hırsız girermişşşş
dedim sen 10 dk çek benim çektiğimi anca anlarsın
neymiş o beni düşünüyormuşmuş sonra acısını çekermişim nasıl olacaksa
söyledi söyledi ne yaprsan yap paşa gönlün bilir diyo ya deli oldum gece gece
hormonlarım tavan mı yaptı ne
neyse ben yatayım zeynep erken kalkar yine
herkese iyi geceler

kızlar herkeze merhaba... hastane cantanıza kac tane bez koydunuz???
cnm hastanede 2 gün kalabilirsiniz normalde 1 gece yatıyorsun 3 satte bir altını değiştirmen gerekli ona göre hesapla koy,biz bir hafta kalmıştık,eşim evden getirmişti kalanını
cnm ya sen sormadan alsana bişey diyen olursa çok beğendim heveslendim de kimsenin sesi çıkmaz merak etme
bi de çok küçük kıyafetler alma cnm
bebk görmeye gelenlerde hep küçük şeyler getiriyorlar boşu boşuna falza olmasın
daha büyük şeyler almaya başla derim ben
vay be ne kocalar var:çok üzgünüm:
Ya kızlar ben kocişe aşırı düştüm son zamanlarda hep yanımda olsun istiyorum. Gerçi bu aralar bana çok iyi davranıyor aman eğilme filan diyor ondan mı acaba?
olabilir cnm ,bi de bebğinin babası olacak ya hassassın sen şimdi bişey olsa en yakın o olacak sana o yüzden de olabilir
salla boşverr
hepsi öyle cnm annelerine laf söyletmezler
hoşbulduk canım valla senin işin çok zor allahım senin yardımcın olsun zaman su gibi akıp geçsinde bebişlerimiz sağlıcakla gelsinler en azından biraz rahat edersin canım

]
inş cnm
daha mı rahat olur zor mu orasını görücez bakalım:çok üzgünüm:
Valla çok hamarat kadınsın. kaydirigubbakcemile3

sağol cnmopuyorumnanaktan

Günaydın kuzular, hamişliğimden beri ilk kez bi sabah uykuluyum.. Ayy ne kötüymüş, sabahları dinç olmaya alışmışım,tuhafıma gitti.. mirmirmirmir Ay ne zor ya.. Gözlerim kapanıyo,geçmez şimdi bugün ya.. :1shok:

yok mu uzanacağın bir yer?rahatsızım falan de uzan biryere kuşum

Doktorun odası var ama, o da nerdeyse gelir! Neyse elimi yüzümü ıslatim de kendime gelim bebem! Dün kuzumun bebe odası geldi, beklediğimden canlı renkli ve kocaman yauw! Ayyy bi an önce cicileri tamamlim,yıkim,ütülim.Bu ay tüm eksikleri halletmek gerek! temmuz ayını saymıyom nedense!!..
opuyorumnanaktan

sayma tabi cnm temmuz ayını temmuzda ütü mütü yapılmaz vallahi bu serin günlerin kıymetini bilmek lazım.kız fotosunu çekmedin mi?çekip koysaydın ya görseydik ama hatırlıyorum sanki burda paylaşmıştın galiba renkli bişeydi.

bizimde cumartesi geliyor odamız ay çok heyecanlı :dance:ben herşeyini ama herşeyini yıkadım ütüledim misafir odasında serili duruyor ama hemen koyamayız içlerine.mobilya kokuyordur çünkü..eksiklerimiz de tamamlandı :sm_cool:bir tek park yatağımız kaldı onu da babanneleri alacakmış o yüzden kaldı yani yoksa onu da almıştık bile..Bir tek tosunum gelmesine kaldı iş...:lepi:

Bu arada kahve iç uykun açılır dicem ama...

Canımcım odanın gelmesi cidden heyecan verici, ama dolaplar kokmuyodu nedense! baya bi inceledim ama koku yok, yine de cam açık bıraktım hava alsın diye. Sağlıkla bi de kuzularımızı kucağımıza aldık mı ohh... Değmeyin huzurumuza opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.........
birazdan dr amcamıza gidicez umarım bebişlerin gelişimi güzel gitmişdir dua edin bize emi.. ciğer geliştirici verecek sanırım bugün... akşam birazalışveriş yapalım dedik al tarafı bi market gezdim nasıl kasıldım sizse anlatamam kaskatı oldu karnım ya....neyseki çoğu işimiz bitti. sonunda çantamızıda aldık bi hazırlaması kaldı...
doğrumu yaptım bilmiyorum ama bebek çantası yerine nike spor çanta aldım çok gözlü ilerdede kullanırım die. kimde gördüysem 6 aydan sonra normal çantaya dönüyolar çünkü....
bu arada carrefourda primapempers ıslak mendiller 3al 1 öedeye geçmiş 9.5 lira haberiniz olsun bana çok uygun geldi ilgilenen varsa...
hadi öptük hepinizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…