2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım bende senın gıbıyım carsıda 2 adım atsam kasılıyorum bu arada ıyı yapmıssın bende nıke canta aldım çilek rengı :) ben oyle bez cantadan tasıyamazdım.zaten o bez cantalarda 50 falan ben nıke cantayı 65 e aldım :)

Canımcım inşallah herşey yolundadır :Saruboceq: Artık öyle,en ufak bi gezinti bile vücudumuzu yoruyo, dinlene dinlene yapsak aslında, bizim çoğu şeyimiz eksin valla, bu haftadan itibaren kuzumuza yoğunlaşıcaz! Çanta konusunda da senle aynı fikirdeyim, nike nin çantaları çok kullanışlı gerçekten! Ben de öyle bişi düşünüyorum, her zaman kullanabilelim diye.. Öptüyoz seni opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN HERKESEhihoyyyt

günaydın canım nasılsın ? bende fısır fısırım nefes alırken zorlanıyorum ya

günaydın sekercım nasılsın ?:CüvCüv:

günaydın canım bomba gibiyim valla ne enerji ne enerji.
evi süpürdüm sildim balkonumu yıkadım bulaşıklarımı yıkadım 2 makine çamaşır yıkadım.toparlaadım falan..Bir toz alması kaldı..Ama şincik bankaya gidiyom ben hadi görüşürüüüzzhihoyyyt

ohhhhhhhh maşallah sana bebısım ne yedın ya :) bende yıyım:dance:

Sağol kuzu iyi sayılırım, uykum biraz daha açıldı, neden öyle oldu anlamadım! Senle beben iyisiniz umarım :1hug:

iyiyiz teyzesı demın kahvaltı yaptım suan tekmelesıyoruz oglusumla bende uykumak ıcın donemıyorum rahatca zorluyor sıpam bıde sola yatmak lazım ama benım sıpamın kafası orda bı dıkıyor kafayı sıkısıyor dıye yatamıyorum pek kucucuk sıpalar bıze sımdıden hukmedıyorlar :dance:

Kızlar herkese günaydın,

<Dün çok tedirgin 1 gece yaşadım akşam annemde oturuyorduk çok güldük filan wcye gittim çamaşırımın çok afedersiniz ağ kısmı(ki peçete vardı) sırılsıklam su gelmiş çok korktum belim filan da ağrıyordu bir şey olacak diye aama şükür bir daha olmadı kalktım iyiyim. Aklıma siz geldiniz burada yaşayan ark. vardı aynı şeyi. ıyiki varsınız yoksa korkudsan ölürdüm akşam.

Çiğdoş hadi git de hallet kuzum ama çabuk gel

Onat gurbet doruk günaydın fıstıklar

günaydın canım cook gecmıs olsun doktor bana dedıkı bacaklarından sızan ıslaklık olmadıkca korkmayacakmısız aklında bulunsun seker

Canım benim günaydın, haklısın valla burda paylaşmak, sonra da bişi olmadığa şahit olmak insana rahat nefes aldırıyo! Ben de günlük ped kullanırım yıllardır, hamişlikte de terso bi durumla karşılşamadım henüz Allaha şükür.. Öpüyom seni opuyorumnanaktan

Canım günlük ped ben de kullanıyordum sonra mantara yakalandım doktoır günlük ped kullanma peçete koy biraz cık rahatsız oluyorsan demişti o yüzden günlük ped kullanmıyorum mantara çok müsait bir vücudum var

Ya bu arada bişi dicem ya, iki üç gündür ayak parmaklarım hafif hafif kaşınıyodu, çok umursamadım. Kaşıntı artınca kocişe bak bi dedim,eğilemiyom diye, böyle nokta nokta bişiler olmuş,hani kiminin elinde çıkar ya sıcaktan, hani sanki patlatsan su çıkcak gibi, mantar mı o ne? Çok feci bişi ya,tatlı tatlı kaşınıyo. Eczaneden dün bepantenin kremini aldım.. Umarım işe yarar.. Uff ya
:1no2:

aaa niye konuşan yok benim de bugün çok işim var neyse gün çabuk geçer. Bu arada pınar yok daha ya Allah Allah gelirdi o sabahın köründe

Aynısı elimde oldu canım 1 de kasığımda doktoru aradım hemen ufak mantar tarzı bir şeydir dedi gebelere travazol öneriyorum dedi aldım 1 kere sürdüm geçti canım 10tl civarı bir krem(normal mantara da iyi geliyor eşim kullanmıştı daha önce tavsiye ederim

AYYY kızlar geldim geldim ama bittim ben de...
anam kız DıDOŞŞ ne kadar zormuş havale yapmak kuşum..
bi de hiç havale yapmadın mı diyon bana desene masraf çıkarıyorlar diye..
32 tl masraf dedi kız şok oldum..aynen anlattım şöyle alışveriş yaptım.27.95tl yatırmam
gerekiyor diye..Üstelik aynı banka.evet ama 27.95 in üzerine 32 tl daha ödemeniz gerekecek dedi.
atm den yapmam gerekiyormuş kartsız işlem.e o da küsurat kabul etmiyor allahım deli çıktım
yaaa.Güvenlik adamla kanka olduk valla o da lakayit bişey ne aldınız filan soruyor.dedim baskılı tişört
ne yazdırdınız demez mi eşime sürpriz dedim o yüzden netten yatıramıyorum parayı.30 tl yatırdım 27.95 yatıramayacağma göre. bitti gitti napayım bi de 5 kere tükürdü paramı öfff bidaha mı asla böyle bi
ödeme yapmam ne lanet bişeymiş yaaa.

Şuan yemin ederim kahkahalarla gülüyorum herkes de bana bakıyor. Kız ben ne biliyim ben internetten havale yapıyorum hep havale 0,90 kurus eft2,5 tl internetten:))) Ama atm olayına parayı tükürmesine çok güldüm neyse kuşum hallettin mi?Sipariş nosunu nasıl yazdın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…