günaydın kızlar.........
birazdan dr amcamıza gidicez umarım bebişlerin gelişimi güzel gitmişdir dua edin bize emi.. ciğer geliştirici verecek sanırım bugün... akşam birazalışveriş yapalım dedik al tarafı bi market gezdim nasıl kasıldım sizse anlatamam kaskatı oldu karnım ya....neyseki çoğu işimiz bitti. sonunda çantamızıda aldık bi hazırlaması kaldı...
doğrumu yaptım bilmiyorum ama bebek çantası yerine nike spor çanta aldım çok gözlü ilerdede kullanırım die. kimde gördüysem 6 aydan sonra normal çantaya dönüyolar çünkü....
bu arada carrefourda primapempers ıslak mendiller 3al 1 öedeye geçmiş 9.5 lira haberiniz olsun bana çok uygun geldi ilgilenen varsa...
hadi öptük hepinizi.....
günaydın kızlar.........
birazdan dr amcamıza gidicez umarım bebişlerin gelişimi güzel gitmişdir dua edin bize emi.. ciğer geliştirici verecek sanırım bugün... akşam birazalışveriş yapalım dedik al tarafı bi market gezdim nasıl kasıldım sizse anlatamam kaskatı oldu karnım ya....neyseki çoğu işimiz bitti. sonunda çantamızıda aldık bi hazırlaması kaldı...
doğrumu yaptım bilmiyorum ama bebek çantası yerine nike spor çanta aldım çok gözlü ilerdede kullanırım die. kimde gördüysem 6 aydan sonra normal çantaya dönüyolar çünkü....
bu arada carrefourda primapempers ıslak mendiller 3al 1 öedeye geçmiş 9.5 lira haberiniz olsun bana çok uygun geldi ilgilenen varsa...
hadi öptük hepinizi.....
GÜNAYDIN HERKESEhihoyyyt
GÜNAYDIN HERKESEhihoyyyt
Günaydın kuzular, hamişliğimden beri ilk kez bi sabah uykuluyum.. Ayy ne kötüymüş, sabahları dinç olmaya alışmışım,tuhafıma gitti.. mirmirmirmir Ay ne zor ya.. Gözlerim kapanıyo,geçmez şimdi bugün ya.. :1shok:
günaydın sekercım nasılsın ?:CüvCüv:
günaydın canım nasılsın ? bende fısır fısırım nefes alırken zorlanıyorum ya
günaydın canım bomba gibiyim valla ne enerji ne enerji.
evi süpürdüm sildim balkonumu yıkadım bulaşıklarımı yıkadım 2 makine çamaşır yıkadım.toparlaadım falan..Bir toz alması kaldı..Ama şincik bankaya gidiyom ben hadi görüşürüüüzzhihoyyyt
Sağol kuzu iyi sayılırım, uykum biraz daha açıldı, neden öyle oldu anlamadım! Senle beben iyisiniz umarım :1hug:
Kızlar herkese günaydın,
<Dün çok tedirgin 1 gece yaşadım akşam annemde oturuyorduk çok güldük filan wcye gittim çamaşırımın çok afedersiniz ağ kısmı(ki peçete vardı) sırılsıklam su gelmiş çok korktum belim filan da ağrıyordu bir şey olacak diye aama şükür bir daha olmadı kalktım iyiyim. Aklıma siz geldiniz burada yaşayan ark. vardı aynı şeyi. İyiki varsınız yoksa korkudsan ölürdüm akşam.
Çiğdoş hadi git de hallet kuzum ama çabuk gel
Onat gurbet doruk günaydın fıstıklar
Kızlar herkese günaydın,
<Dün çok tedirgin 1 gece yaşadım akşam annemde oturuyorduk çok güldük filan wcye gittim çamaşırımın çok afedersiniz ağ kısmı(ki peçete vardı) sırılsıklam su gelmiş çok korktum belim filan da ağrıyordu bir şey olacak diye aama şükür bir daha olmadı kalktım iyiyim. Aklıma siz geldiniz burada yaşayan ark. vardı aynı şeyi. İyiki varsınız yoksa korkudsan ölürdüm akşam.
Çiğdoş hadi git de hallet kuzum ama çabuk gel
Onat gurbet doruk günaydın fıstıklar
Canım günlük ped ben de kullanıyordum sonra mantara yakalandım doktoır günlük ped kullanma peçete koy biraz cık rahatsız oluyorsan demişti o yüzden günlük ped kullanmıyorum mantara çok müsait bir vücudum var
Ya bu arada bişi dicem ya, iki üç gündür ayak parmaklarım hafif hafif kaşınıyodu, çok umursamadım. Kaşıntı artınca kocişe bak bi dedim,eğilemiyom diye, böyle nokta nokta bişiler olmuş,hani kiminin elinde çıkar ya sıcaktan, hani sanki patlatsan su çıkcak gibi, mantar mı o ne? Çok feci bişi ya,tatlı tatlı kaşınıyo. Eczaneden dün bepantenin kremini aldım.. Umarım işe yarar.. Uff ya :1no2:
AYYY kızlar geldim geldim ama bittim ben de...
anam kız DİDOŞŞ ne kadar zormuş havale yapmak kuşum..
bi de hiç havale yapmadın mı diyon bana desene masraf çıkarıyorlar diye..
32 tl masraf dedi kız şok oldum..aynen anlattım şöyle alışveriş yaptım.27.95tl yatırmam
gerekiyor diye..Üstelik aynı banka.evet ama 27.95 in üzerine 32 tl daha ödemeniz gerekecek dedi.
atm den yapmam gerekiyormuş kartsız işlem.e o da küsurat kabul etmiyor allahım deli çıktım
yaaa.Güvenlik adamla kanka olduk valla o da lakayit bişey ne aldınız filan soruyor.dedim baskılı tişört
ne yazdırdınız demez mi eşime sürpriz dedim o yüzden netten yatıramıyorum parayı.30 tl yatırdım 27.95 yatıramayacağma göre. bitti gitti napayım bi de 5 kere tükürdü paramı öfff bidaha mı asla böyle bi
ödeme yapmam ne lanet bişeymiş yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?