2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

denizim canım hepsi de çok şeker güle güle kullansın minik artist.. ben tabi en çok senin ördüğün boleroyu beğendm. çok güzel olmuş eline sağlık...

Bunlarda bizim bazı cicilerimiz : ) ya kızlar benim neden resimler direkt olarak çıkmıyor? ne yapaceyük ki ?

Canım güle güle giysin inşallah çok güzeller:lepi:

Denizim bayıldım bayıldım hele o minik beyaz babetler ne kadar güzel:lepi: Sağlıkla sıhhatle giysin inşallahkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım güle güle giysin inşallah hepsi birbirinden güzel en çok tavşanlı takıma bayıldım ya ısırası gelir insanın onu giyincekaydirigubbakcemile3
bizim kızlar çok zilli olacakbayanssulusmile

inşallah ezocum sen d eçok güzel haberler alıcaksın ve neler alıcaksın neler.
seninle ilgili benim içim rahat niyeyse.
sabret.sonra gelsin alışveriş.

teşekkür ederiz teyzeleri.
sormayın bende hep içinde hayal ediyorum kzızımı.
ama benim kız kesin kokoş olucak.
daha ben neler alıcam ona neler.
yeterki sağlıkla hayırlısıyla gelsin.

inşallah ezocum sen d eçok güzel haberler alıcaksın ve neler alıcaksın neler.
seninle ilgili benim içim rahat niyeyse.
sabret.sonra gelsin alışveriş.

inş canım herkes oyle diyor ama ters i olur diye cok korkukuyourm.gerci korkunun ecele faydası yok.inş cinsiyette belli olucak o zamana..en kısa zamanda yetişirim size

Sağolun kızlar sağlıkla giyinmek nasip olur inşaallah.

Denizim sağlıkla giyinsin prensesin çok şekerler.Pembe kapşonlu takımın ayrıca çok cici : )

kızlar ben de dayanamayıp ekledim, bunların hemen hemen hepsi hediye gelen cicilerimiz, kızımın tembel annesiyle babası daha ona pek bişi almadı kaydirigubbakcemile3

Denizim ne şirin şeyler onlar öyle bayıldım Allah sağlıkla giymesini nasip etsin.:)
Siz maşallah 0-2 yaş arası almışsınız.kaydirigubbakcemile3

Esra'cım senin bebişinkilerde pek şirin güle güle sağlıkla giysin inşallah :)

yok kız. sadece yaz için aldıklarım 9 aylık
diğerleri ilk 3 ay giymesi için aldım

denizcim ,esracım ciciLer harika yaaa..
KesinLikLe kız çocukLarı için çok daha güzeL şeyLer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…