2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

özlem deniz ve esra nasıl bayıldım hepsine anlatamam çok özendim valla inşallah sağ salim giydirmek nasip olur,sizinkilere bakıp bakıp çok güzelmiş bende görseydim bunlardan diye düşündüm valla ama doldurup doldurup çoğunu giydiremeden bebişlerimiz büyücek valla hep bebişleri olan arkdaşlarım öyle diyor çok giydiremediğim eşyası var diyorlar,birde annem çok kat kat eşya giydirme çocuğa rahat rahat hareket etsin öle sıcak tuttcam diye boğma çocuğu diyor bakalım kara kışta ne yapıcaz,benimde bikaç cicim var onlarıda eklicem fırsat bulunca,hepsi güle güle giysin bebişlerimizin

denizcim hepsi cok guzel, bu kizlarin kiyafetleri bi harika oluyo cilveli cilveli bayanssulusmile

bende senin gibi coraplara dayanamiyorum, cocuguda kendime benzetecem coraplari cok severim

esracim, senin kiscenin cicileride bi harika, hepsi gule gule giysinler insallah

bu topiğe bayılıyorum kızlar insanın içi açılıyor..
ben de ilk fırsatta hediye gelen cicilerimizi ekleyeceğim inşallah

carna, denizim, esra aldıklarınız çok güzell bayıldım yaa e bi de kız bebiş olunca çeşit de çok oluyo güle gülegiysi prensesler

kızlar bu topiğe yeni giriyorum ve de oğluşuma hiiiç bişey alamdım desem! çünkü malum 3 yaşında minik bi yakışıklım var ve onun herşeyi hurçlarda ve valizlerde katlanmış durumda bekliyo. sadece oğluşum park yatağında hoplaya zıplaya yatağın kullanılacak halini bırakmadı, zorlasam kullanılır ama uzun süre idare etmez gibi, o yüzden park yatak alıcam. mama sandalyesi, ana kucağı, bebek arabası herşey hazır zaten. büyük oğlum yaz bebeğiydi, küçük kış olacak onun için kışlık bişeyler bakıcam bi de ama abartmıycam çünkü yeğenim de kış bebeğiydi, ondan da kışlıklarımız var. işim kolay yani!

hanımlar çok cici şeyler almışsınız ben daha hiçbirşey almadım 7. ayda başlıyım diyodum ama erken doğup da çıplak kalsın istemiyorum bebişim o yüzden ben de başlıcam artık zaten zor tutuyorum kendimi

özüm ve mermaidtwo bende sizdenim canlar :) Benim bir oğlum var,şimdi kızım olacak nasipse ama hala daha hiç bir şey almadık maalesef..Bende beşik meşik öyle şeyler almayacağım,sırf kıyafet falan ama bekliyoruz bakalım babamız hadi alıyoruz dediği anda başlayacağız:umursamaz:

Aynı bende sizlerdenim kızlar,
Bi kaç gün sonra 7 aylık olacak bi oğlum var ve aralık sonu gibi doğum yapıcam bitane de kızım olucak nasipsee..Bende pek bişey almayı düşünmüyorum.Bi hastane çıkışı belki bi kaç pembiş tulum..

Kız bebişlerin kıyafetleride ayrı güzel oluyor..Ben de kızıma birkaç parça aldım hediyeler de gelmeye başladı :) resim ekleyebilmem için mesaj sayım yeterli değil malesef..

İlk bebeği olanlar tadını çıkarın alışverişin benimde 2,5 yaşında kızım var bu cimcimede kız durumböyle olunca herşey duruyor. Aslında çok istiyorum ama yazık olur. Hepsi çok yeniler. Mağazaları geziyorum çok beğendiklerimi alıcam neticede yeni bişeyler giymek bu kızımında hakkı.

Ay ne güzel yaa, ikiz gibi büyüycekler ikisi, hem de bi kız bi erkek. Ben de birazdan yüklüycem yeni cicişlerimizi, dayanamadım, bi kaç parça bişey daha aldım...

Ay ne güzel yaa, ikiz gibi büyüycekler ikisi, hem de bi kız bi erkek. Ben de birazdan yüklüycem yeni cicişlerimizi, dayanamadım, bi kaç parça bişey daha aldım...

Bu da bi bakış açısı tabi.Ben biraz hayıflanıyorum da Allah affetsin..Koy bakalım görelim cicilerini..Kız cicileriyle heveslenirim belki birazyerimseniben

işt ekızlar bizim yeni cicilerimiz:)Artık bunları seneye yaza giyicez inşallah

yan yana eklemişim resimleri, düzeltemiyorum da düzeltme butonu kalkmış, nolmuş bu foruma yaaaa

Bu da bi bakış açısı tabi.Ben biraz hayıflanıyorum da Allah affetsin..Koy bakalım görelim cicilerini..Kız cicileriyle heveslenirim belki birazyerimseniben

olur mu annesi, o kısmetiyle gelir, belki de çok uslu bi bebek olucak, seni hiç üzmüycek. Hiç hayıflanma, tabi kolay olmasa gerek ama büyüdüklerinde de iyiki olmuş diyeceksin. Ne güzel yaa, aynı yılın çocukları ama kardeşler :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Kaç aylık aldın bunları canım..Aslında yazlık bişiyler almak lazım şimdiden ama bilemiyorum ki çok farklı gelişimleri çocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…