2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Esra sen çok güzel gören bi insansın belli Allah razı olsun bacımyerimseniben

aldıklarım 1 yaş, daha doğrusu 6-12 ay yazıyo üstünde, bizimkilerde 7-8 aylık olacaklar, olur diye tahmin ediyorum, olmadı bi sonraki yıl giyer. Önümüzdeki yıla küçük geleceğini sanmıyorum ama şimdiden fazla almamak lazım yazlık kıyafeti. Ben dayanamadım aldım işte...

Büyük gelmez belki küçük gelebilir..opuyorumnanaktanBenim oğlum 6.5 aylık bi yaş kıyafetleri giyyor şimdi..O kadar hızlı büyüyorlar ki aldığımız bazı şeyleri giymedi desem yeridir..
Ama olur inşallah kızına yaa yaz başıda olsa illaki giydirirsin

doğru söylüyosun aslında, ama dediğim gibi, bi hevese geldim aldım, bundan sonra almıycam, bebekler çabuk büyüyo, bi de büyüme hızı nasıl olacak bilemiyoruz. Neyse canım, zaten etiketlerini çıkarmadım, olmadı hediye götürürüm kaydirigubbakcemile3

esracım bebişin sağlıkla güzel günelrde giysin cicilerini.
çok yazlık almamak gerek. gerçi insan ucuz görünce dayanamıyo.
ama gelişimleri nasıl olucak bilemiyoruz.

Esracım güle güle kullansın bebişin çok güzeller.

esra cicişler çok güzel.. güle güle giysin inşallah kızın.. özellikle şortlu takıma bayıldım..

esracım çok güzel cicileriniz ii günlerde giysin prenses yaa böle gördükçe içim gidiyo oğluşun arkasından bende doğurcam hemen bi tane zilli kız erkek bebişlerinki böle süslü olmuyo maleseff

esracım çok güzel cicileriniz ii günlerde giysin prenses yaa böle gördükçe içim gidiyo oğluşun arkasından bende doğurcam hemen bi tane zilli kız erkek bebişlerinki böle süslü olmuyo maleseff

ben de bayılıyorum kız cicilerine, Allah gönlüme göre verdi. Dün arkadaşımla yine gittik alışverişe, o da erkek reyonuna bakıyo. Ya dedim iyiki kız, yoksa ben bunlara bakar bakar alamıyorum diye üzülürdüm. Erkek cicilerinde de çok cool şeyler var ama daha sınırlı. Allah size ikiciyi kız versin bize de erkek inşallah opuyorumnanaktan

amiinnnopuyorumnanaktan

Esra'cım yerim ben o cicileri Allah sağlıkla kızının giymesini nasip etsin.
Bende oğlan annesi olacağım için bu cicilerden alamıyorum ama sanırım kızım olsada böyle süsleyemezdim.
Kendini süslerken sıkılan ben herhalde kızımıda öyle süsleyip, püslemeye fazla dayanamazdım oğlan çocuklarının işi daha kolay giydir bi t-shirt bi pantolon hop tamam kaydirigubbakcemile3

cicileriniz hayırlı olsun kızlar..

bu hafta sonu artık dayanamayıp kızıma birşeyler aldım.. bi ara yüklemeye çalışacağım inş..

ben kızımın cicilerinin hepsini tamamladım yıkadım ütüledim dün şifonyerine yerleştirdim yatağı da hazır odasını da süsledi babası çok şeker oldu bide kendime pijama takımı alırsam tamam ucuz bi gecelik aldım. allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

slm kızlar.. herkese iyi bayramlar ... son aldıklarımızı yoklememiştim :

alt açmamız...

anneannemizin ördüğü battaniyemiz....

anneannemizin ördüğü yelek ve hırkalarımız...

babaannemizden yeleklerimiz...

takım...

karyolamız (henüz uyku setimiz yok mafoldumben )

anne bakım...
bebek bakım...
babaannemizden merserize battaniye...

şimdilk bu kaadarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…