olur mu annesi, o kısmetiyle gelir, belki de çok uslu bi bebek olucak, seni hiç üzmüycek. Hiç hayıflanma, tabi kolay olmasa gerek ama büyüdüklerinde de iyiki olmuş diyeceksin. Ne güzel yaa, aynı yılın çocukları ama kardeşler :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aldıklarım 1 yaş, daha doğrusu 6-12 ay yazıyo üstünde, bizimkilerde 7-8 aylık olacaklar, olur diye tahmin ediyorum, olmadı bi sonraki yıl giyer. Önümüzdeki yıla küçük geleceğini sanmıyorum ama şimdiden fazla almamak lazım yazlık kıyafeti. Ben dayanamadım aldım işte...
Büyük gelmez belki küçük gelebilir..opuyorumnanaktanBenim oğlum 6.5 aylık bi yaş kıyafetleri giyyor şimdi..O kadar hızlı büyüyorlar ki aldığımız bazı şeyleri giymedi desem yeridir..
Ama olur inşallah kızına yaa yaz başıda olsa illaki giydirirsin
esracım çok güzel cicileriniz ii günlerde giysin prenses yaa böle gördükçe içim gidiyo oğluşun arkasından bende doğurcam hemen bi tane zilli kız erkek bebişlerinki böle süslü olmuyo maleseff
ben de bayılıyorum kız cicilerine, Allah gönlüme göre verdi. Dün arkadaşımla yine gittik alışverişe, o da erkek reyonuna bakıyo. Ya dedim iyiki kız, yoksa ben bunlara bakar bakar alamıyorum diye üzülürdüm. Erkek cicilerinde de çok cool şeyler var ama daha sınırlı. Allah size ikiciyi kız versin bize de erkek inşallah opuyorumnanaktan
cicileriniz hayırlı olsun kızlar..
bu hafta sonu artık dayanamayıp kızıma birşeyler aldım.. bi ara yüklemeye çalışacağım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?