2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy namescim sen neredeyse herşeyi tamamlamışsın.
keşke resimleri birz daah büyük koysaydın.
bebişin ve sen cicilerinizi sağlıkla kullanın.

hımmmm bak oldu.
hani yüklemişsin ya.
en altta direk resim linki var onları kopyalarsan msj yazdığımız yerde grafik ekle kısmına tıklayıp açılan kısma oluo. böle daha iiii oldu.
yukardaki benim değil ha, namesciğimin cicisi kızlar.

NALANCIM TK EKSİK BEBEK KALMIŞ MAŞALLAH HEPSİ ÇOK GÜZELLER.ALLAH SAĞLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN

Herşey çok hoş ama annanesinin ördüğü battaniyeye bayıldımmmmm..Yumuşş yumuşş oh ne güzel yatar içinde..Güle güle kullan canım

amin ... inşallah sağlıklı sıhhatli ucağımıza da almak nasip olur... o battaniye benim de favorim canım .. bi de aynı ayıcıktan alacağım yatağında dekor olsun diye ..

Namesim maşallah canım tamamlamışın sen herşeyi :)) Güzel günlerde hayırlsıyla sağlıkla giymeyi nasip etsin Allah ım :)))

Herkes ne kadar güzel ciciler almış opuyorumnanaktan
Bebişleriniz iyi günlerde kullansın inşallah zemuszemus

names canim cicilerinizi guzel gunlerde giymek nasip olsun, hepsi cok guzel opuyorumnanaktan

bizimde babamis yarin tunahanin odasini boyayacak, saligunu dolabini ve komodunu alicaz, ve persembede gidip yatagini arabasini parkini siparis verecegiz, bu hafta cook guzel gececek yani

names, esra çok güzel ciciler maşallah güle güle kullansın bebişleriniz inşallah. 28 haftadan sonra bavulları da hazırlamamız gerekecekmiş!!!

names, esra çok güzel ciciler maşallah güle güle kullansın bebişleriniz inşallah. 28 haftadan sonra bavulları da hazırlamamız gerekecekmiş!!!

evet yaa, annem de bayramda gittiğimizde artık valizini hazırla dedi. Bi tuhaf oldum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gerçekten kızlar bebişin hazırlıkları, sizin hazırlıkalrınız , hastanede gerekecekler derken
küçük çekmelei bi bavul dolmuştu benim.
yine öle olur heralde.
30 dan sonra hazırlamk gerek.
28lere ulaşanlar vara aramızda.
az kaldı sizin çantanızı hazır etmeye. hazırmı gecelikler, bebişin zıbınları bakiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…