2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

selam kızlar .. tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz ... evet bavulları hazırlamamız gerekiyor .. bi de biz hastaneye nevresim takımı taşıyoruz anne için .. aranızda bizim gibi tüm evi götürecek olan var mı mera
k ediyorum ... gerçekten almayanlar bir an önce almaya çalışsınlar ... hani uyku seti için izmite gidecektik ya... iptal etmek zorunda kaldık .. planımızdan bir gün öncesi daha sakaryada çarşıda yoruldum.. eşim de bunu görünce eh plan iptal oldu tabi .. yürüdükçe badkı yapıyor çünkü ... kaç kez lavabo aradık kaydirigubbakcemile yeni uyku setleri keşfettim netten .. bu gidişle netten alacağım .. iki alternatif var şimdilik boyama değil de aplikeli - ekoselileri öneriyorlar.. resimden de çok anlaşılmıyor .. size sorayım dedim.... bunlardan birini almam gerekirse sizce hangisi ??

namescim, ben ikinciyi beğendim...

teşekkür ederim canım ... az önce eşime de mail attım .. o da ikinci demiş .. 1.cinin kahve tonuna güvenemiyorum ama .. 2.ci de çok beyaz olacak ... sonra da ne yapayım ikinci bebiş kız olursa ona da kullanırım diyorum ...

Bende ikinciyi beğendimyerimseniben

Bu dükkan formatlı ürün yani istediğin zaman alabiliyorsun, böyle bulduklarımı favorilerime ekliyorum son zaman siparişini vereceğim inşallah. Aslında ben şekersiz buzdolabı süsü istiyorum. Ayrıca tatlı yaptırıcam arkadaşıma inşallah.

Sen nerden beğendin?

kızlar bebişlerinize kaç numara kıyafet alıyosunuz?
56 cm mi 62 mi?
56 küçük olur 1 ay zor giydirirsin diyolar bana...

Sağlıkla giyinsin cicilerini oğlun namescim.Herşeyini tamamlamışsın valaha ne güzel.

UCUZ DOĞUM PAKETİ 6 PARÇA ÜRÜN KAÇMAZ+KARGO GittiGidiyor.com'da

Oda süslerinin tam takımı 139 lira, sizce nasıl. Parça parça alıp yapacaklara soruyorum acaba hangisi daha uygun olacak?

Canım ben eminönüne gidip alıcağım.Ablama da oradan almıştık.Daha mı uygun bilemiyorum çünkü fiyatlarını hatırlamıyorum.Yaa ben bu netten alış veriş yapamıyorum bir türlü ,görmem lazım dokunmam lazım : )

namescim ben de ikinciyi beğendim
aslında birinci de hoş ama ya hardal sarısı gibi gelirse.
güle güle kullansın bebişin.

canım içine lavanta koyuyolar genelde buzdolabı süslerine.
ben d eöle yapıcam sanırım.
aam nasıl bişi alırım hiç bilmiorum
aslında buzdoalbına yapıştırılrsa çok hoş olur.
ama şu çubuk şekerleri d ebeğeniyorum.

sesomu canım ben genelde ilk giyecekelrini 56 cm alıorum çünkü bebişler en fazla 52-53 cm doğuyolar ilk 1 ay için falan öle almak gerek
ama çıt çıtlı badileri genelde 0-3 aylık almak gerek bence.
ama benim önceki aldıkalrımda 3 aylık olanlar faaln da vardı
kesin b,işiler kalıcak elimizde zaten.
uamrım çok olmaz.
ama ben arkadaşıma sordum yenidoğan için aldıkalrını giydirebiliomusun dedim
bebişi 1,5 ayı geçti. şuan ancak dolduruyo içini dedi.
ki bebişi normaldi kilosu falan.
ama tulumalrın ağ yerleri olmuomuş
onalrı biraz büyük d ealabiliriz
hepsini küçük almamak gerek.

selam kizlar,söz verdigim gibi nihayet ekleyebiliyorum oglusumun bazi cicilerini...
kapi süsümüz,sepet besigimiz,montlarimiz ve diger bikac esyamizi eklemedim,daha sonra eklerim onlarida..
henüz havlu,bakim ürünleri,oyun halisi,dönencesi ve ufak tefekler konusunda eksiklerimiz var.. laelaelaelaelae
kreasyonumuz epey renkli oldu cünkü bilen bilir,kizim olacak saniyordum..
bazi uyku seti,tulum,hastane cikisi ayakkabi giysi gibi seylerimiz dolaba kaldirildi o yüzden kaydirigubbakcemile3
epey fazla yer kaplicak topikte ama kusura bakmayin teyzeleri,birbirine yapistirip eklemeyi beceremiyorum :kedi:
Allah herkesin yavrusuna daha güzellerini versin..
massallahalarinizi esirgemeyin emii opuyorumnanaktan

ufak tefekler

corap ve sapkalarimiz

yine corap ve önlüklerimizden

ayakkabilarimizin bikaci

battaniyelerimiz

takimlarimiz

hastane cikisimiz

tulumlarimizdan

tulum ve tek alt pijamalarimiz

besik icin cibinlikli nevresim takimlarimiz

besik icin uyku setimiz

kadife takimlarimiz

citcitli tulumlarimizdan

uzun kollu citcitli tulumlarimiz

citcitli tulumlarimizdan

penye hirkalarimiz

büyük adam kazak ve hirkalarimiz:)

bebek tiger sembollü hayranligimizdan ötürü aldigimiz takimlarimiz:)

bunlarda yine gömlek,hirka vs

pijama,tulum vs.

pantolonlarimiz

ic zibinli takimlarimiz

esofman altlarimiz

bikac üst

disari cikarken giyecegimiz tulumumuz:)

agiz ve yüz bezlerimiz

havlu ve bakim setimiz(ikisindede eksiklerimiz var henüz)

:asigim:

ben de senin gönderdiğin siteden beğendim canım ..
hastane için 50 adet bisiklet yapacağım kendim ..
mevlüt içn sitedeki tulum ya da önlük şekerleri beğendim .. .
50 ADET FİGÜRLÜ MIKNATISLI ŞEKERLER KARISIKMODEL GittiGidiyor.com'da

Maşallah ya ne çok şey almışsın cucu ...Hepsi birbirinden güzel bayıldım :asigim:

cucum naptım sen yahuuuuuuu.maşallah anammmm ben napim nerelere gidim.senin sıpayı buyuttum şimdi gozumle o hırkalar gomlekler ayyy bayıldım.sen var ya sen...neler neler almışsın yaaatekrar maaşlalah..canım benim inşallah en guzel gunlerde giyer oğlun..daha guzellerinide alırsın inşallah.sen saha bişey alma zaten...ay şimdi bi an ne kadar tembel olduğumu hatırladım...

cucu .. çok güzeller .. güle güle kullansın bebişin... ne çok kıyafet almışsın ... iyi günlerde kullansın inşallah.. harikalar....

Maşallah ya ne çok şey almışsın cucu ...Hepsi birbirinden güzel bayıldım :asigim:

Allah razi olsun canlarim yaa Şeniz
aslinda bu kadar almazdim belki ama o tulumlarin cogunu tedavideyken kendi kendime moral olsun diye aliyordum..
cikilsa iki günlük is aslinda ama benim sabirsizligimdan dolayi böyle oldu :kedi:

Cucu cnm iyi günlerde giydir inşallah uzun bir süre alışveriş yapmana gerek yok vallahi 2-3 yaşına kadar almışsın.. Bide gelen hediyeler oluyo ohh ohh güzel güzel giysin paşalarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…