namescim, ben ikinciyi beğendim...
teşekkür ederim canım ... az önce eşime de mail attım .. o da ikinci demiş .. 1.cinin kahve tonuna güvenemiyorum ama .. 2.ci de çok beyaz olacak ... sonra da ne yapayım ikinci bebiş kız olursa ona da kullanırım diyorum ...
UCUZ DOĞUM PAKETİ 6 PARÇA ÜRÜN KAÇMAZ+KARGO GittiGidiyor.com'da
Oda süslerinin tam takımı 139 lira, sizce nasıl. Parça parça alıp yapacaklara soruyorum acaba hangisi daha uygun olacak?
Oda süslerinin tam takımı 139 lira, sizce nasıl. Parça parça alıp yapacaklara soruyorum acaba hangisi daha uygun olacak?
çok güzel canım .. ama çok erken değil mi şekerleri ile birlikte almak .. ben hastane için kendime beğendim de : şekerler dayanır mı sizce ??? yoksa bekleyip daha sonra mı alacaksın .. bu tarz sitelerde kalmayabilir diye biliyorum ama ..
Bu dükkan formatlı ürün yani istediğin zaman alabiliyorsun, böyle bulduklarımı favorilerime ekliyorum son zaman siparişini vereceğim inşallah. Aslında ben şekersiz buzdolabı süsü istiyorum. Ayrıca tatlı yaptırıcam arkadaşıma inşallah.
Sen nerden beğendin?
Bu dükkan formatlı ürün yani istediğin zaman alabiliyorsun, böyle bulduklarımı favorilerime ekliyorum son zaman siparişini vereceğim inşallah. Aslında ben şekersiz buzdolabı süsü istiyorum. Ayrıca tatlı yaptırıcam arkadaşıma inşallah.
Sen nerden beğendin?
cucum naptım sen yahuuuuuuu.maşallah anammmm ben napim nerelere gidim.senin sıpayı buyuttum şimdi gozumle o hırkalar gomlekler ayyy bayıldım.sen var ya sen...neler neler almışsın yaaatekrar maaşlalah..canım benim inşallah en guzel gunlerde giyer oğlun..daha guzellerinide alırsın inşallah.sen saha bişey alma zaten...ay şimdi bi an ne kadar tembel olduğumu hatırladım...
Maşallah ya ne çok şey almışsın cucu ...Hepsi birbirinden güzel bayıldım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?