Cucu cnm iyi günlerde giydir inşallah uzun bir süre alışveriş yapmana gerek yok vallahi 2-3 yaşına kadar almışsın.. Bide gelen hediyeler oluyo ohh ohh güzel güzel giysin paşalarımız...
cucu .. çok güzeller .. güle güle kullansın bebişin... ne çok kıyafet almışsın ... iyi günlerde kullansın inşallah.. harikalar....
cucum hepsi çok güzel. güzel günlerde sağlıkla giysin egehan paşamız inş...
cucum maaşallah hepsi çok güzeller. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Cucuuuuummmm çok güzel şeyler almışssınn maşallah Egehan paşa sağlıkla giysin hepsiniii
cucum maşallah maşallah, oyy yavru kuşunun cicilerini sevsinler. içine girince de görmek nasip olur inşallah bizlere. pijamanda çok güzel sende güzel bir doğumdan sonra sağlıkla giy inşallah.
canim cok sagol..ŞenizCucu sağlıkla giyinsin bebişin.Yavrum sende bitirmişsin yahu.Ayy görünce ne eksiklerim var diyormuşum : ) ama önümüzdeki ay hepsini tamamlayacağım kısmetse.
tatlim valla artik kizacaksin diye ekledim kaydirigubbakcemile3cucum kuzum ya ne tatlı şeyler almışsın öle sen.
hepsi de çok güzeller.
özellikle o tigerlilere faaln bittim resmen.
içini doldurunca bu ciciler kimbilir nasıl daha da tatlı olucakalr.
bitirmişsin sen hazırlığı
maşallah diyorum.
sağlıkla gzüel günlerde giysin kuzucuk.
sen kız ciilerini kaldırmışsın.
valla bizimde önceki hamileliğimden erkek cicilerimiz var
ama onalrı kasım ayı gibi eve getirticem.
napalım giyecek bizim kuzu.
ben d eozman ekelrim.
bebişler minik ama hazırlıları çok.
2 koca bavul dolusu eşya arkadaşımda beklio.
tabi abzılarını kaldırıcaz biz de senin gibi
ama alınacakalr, daah doğrusu o güzel cicielr bitmio
napiim ben de liste yaptım dışına çıkmamaya çalışıyorum.
yoksa öle gzüel şeyler varki.
canim cok sagol Şenizcucu hepsi çok güzeller ikiniz de sağlıkla giyinin..
ama ben şu korseyi anlamadım doğum sonrası için falan mı o acaba
nasıl bir korse o???
Cucu çok tatlı kıyafetler maşallah güle güle giyinsin yavrun..Minik adam gibi salıncak ortalıkta evladın inşallah...yerimseniben
Srprizli Kova Kz Serisi Bebek ekeri Ho Geldin Melek
ben bu bebek şekerini çok sevdim.. hem anahtarlık olarak hatıra kalabiliyor.. biraz tuzlu gibi fiyatı ama şimdilik bunu düşünüyorum. bu sitede başka güzel modeller daha var.. bir kurcalayın isterseniz fikir olur en azından..
cucu çok cici şeyler almışsın. Güle güle giysin meleği inşallah....
cucu,
maşallah çok güzeller.. hele ayakkabılara bayıldım.. güle güle kullanın inşAllah..
cucu hem bebişin hem de kendin için aldığın herşey çok güzel güle güle giyin inşallah...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?