2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Cucu cnm iyi günlerde giydir inşallah uzun bir süre alışveriş yapmana gerek yok vallahi 2-3 yaşına kadar almışsın.. Bide gelen hediyeler oluyo ohh ohh güzel güzel giysin paşalarımız...

cucu .. çok güzeller .. güle güle kullansın bebişin... ne çok kıyafet almışsın ... iyi günlerde kullansın inşallah.. harikalar....

cok sagolun teyzeleriii Şeniz
daha daha güzelleri hepinizin olsun insallah
tatlim yook o gördügün kazaklar pantolonlar hep minik minik,en fazla 5-6 aylik olana kadar giyecegi seyler :kedi:

henüz emzirme sütyeni,lohusa camasirlari ve pijama konusunda bir iki eksik var ama onlarida denk geldikce alirim artik

annecigimin aldigi lohusa pijamam

pijama takimimin lizözü

lohusa geceligim

emzirme sütyeni(bedenim degistigi icin henüz 1 tane aldim)
coraplarim,korsem ve lohusa taclarim

Cucuuuuummmm çok güzel şeyler almışssınn maşallah Egehan paşa sağlıkla giysin hepsiniii

cucum maşallah maşallah, oyy yavru kuşunun cicilerini sevsinler. içine girince de görmek nasip olur inşallah bizlere. pijamanda çok güzel sende güzel bir doğumdan sonra sağlıkla giy inşallah.

cucum hepsi çok güzel. güzel günlerde sağlıkla giysin egehan paşamız inş...

cucum maaşallah hepsi çok güzeller. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.

Cucuuuuummmm çok güzel şeyler almışssınn maşallah Egehan paşa sağlıkla giysin hepsiniii

cucum maşallah maşallah, oyy yavru kuşunun cicilerini sevsinler. içine girince de görmek nasip olur inşallah bizlere. pijamanda çok güzel sende güzel bir doğumdan sonra sağlıkla giy inşallah.

cok sagolun oglumun güzel teyzeleriii Şeniz
hepimizin melekleri aldiklarimizi alacaklarimizi saglikla sihhatle giysin insallah.. :Saruboceq:
cok daha güzelleride sizin olsunn opuyorumnanaktan

Cucu sağlıkla giyinsin bebişin.Yavrum sende bitirmişsin yahu.Ayy görünce ne eksiklerim var diyormuşum : ) ama önümüzdeki ay hepsini tamamlayacağım kısmetse.

cucum kuzum ya ne tatlı şeyler almışsın öle sen.
hepsi de çok güzeller.
özellikle o tigerlilere faaln bittim resmen.
içini doldurunca bu ciciler kimbilir nasıl daha da tatlı olucakalr.
bitirmişsin sen hazırlığı
maşallah diyorum.
sağlıkla gzüel günlerde giysin kuzucuk.
sen kız ciilerini kaldırmışsın.
valla bizimde önceki hamileliğimden erkek cicilerimiz var
ama onalrı kasım ayı gibi eve getirticem.
napalım giyecek bizim kuzu.
ben d eozman ekelrim.
bebişler minik ama hazırlıları çok.
2 koca bavul dolusu eşya arkadaşımda beklio.
tabi abzılarını kaldırıcaz biz de senin gibi
ama alınacakalr, daah doğrusu o güzel cicielr bitmio
napiim ben de liste yaptım dışına çıkmamaya çalışıyorum.
yoksa öle gzüel şeyler varki.

cucu hepsi çok güzeller ikiniz de sağlıkla giyinin..
ama ben şu korseyi anlamadım doğum sonrası için falan mı o acaba
nasıl bir korse o???

Cucu sağlıkla giyinsin bebişin.Yavrum sende bitirmişsin yahu.Ayy görünce ne eksiklerim var diyormuşum : ) ama önümüzdeki ay hepsini tamamlayacağım kısmetse.
canim cok sagol..Şeniz
hepsi yavas yavas olur tatlim strese girme yerimseniben

tatlim valla artik kizacaksin diye ekledim kaydirigubbakcemile3
cok sagol teyzesiiiiii Şeniz
aklimdaydin hep yani,devaminida yakinda insallah oke yerimseniben
olsun canim onlarida ikinci bebisler giyer artik demi bosver..
saglikli olsunlar miniklerimiz insallah..
sende eklersin buraya ne güzel.. hihoyyyt

cucu hepsi çok güzeller ikiniz de sağlıkla giyinin..
ama ben şu korseyi anlamadım doğum sonrası için falan mı o acaba
nasıl bir korse o???
canim cok sagol Şeniz
korse dogumdan sonra göbisi toparlasin diye tatlim..ki toparliyor,bircok arkadasimda gördüm örnegini...
benimki mide altindan basliyor..basenlere kadar gelmiyor,düsük bel bi pantolonun geldigi yere kadar diyim..insallah anlatabilmisimdir..markasi kom..denk gelirsen bakarsin yerimseniben

Cucu çok tatlı kıyafetler maşallah güle güle giyinsin yavrun..Minik adam gibi salıncak ortalıkta evladın inşallah...yerimseniben

Cucu çok tatlı kıyafetler maşallah güle güle giyinsin yavrun..Minik adam gibi salıncak ortalıkta evladın inşallah...yerimseniben

cok sagol canimm Şeniz
öyle olacak sanirim teyzesii,hepsi birer karis ama büyüklerin bile o kadar cici seyleri yok..
hepimizin melekleri salina salina,saglikla giysin cicilerini insallah :Saruboceq:

cucu hem bebişin hem de kendin için aldığın herşey çok güzel güle güle giyin inşallah...a.s

cucu,
maşallah çok güzeller.. hele ayakkabılara bayıldım.. güle güle kullanın inşAllah..

Dediğin gibi çok güzeller ama çok pahalıCADIARZU 20 tane alsan, 80 lira yapıyorkafamçokkarıştı
Ben de kalıcı olması açısından magnet arıyorum, şekersiz. Birde tatlı yaptıracağım inşallah.

cucu çok cici şeyler almışsın. Güle güle giysin meleği inşallah....

cucu,
maşallah çok güzeller.. hele ayakkabılara bayıldım.. güle güle kullanın inşAllah..

cucu hem bebişin hem de kendin için aldığın herşey çok güzel güle güle giyin inşallah...a.s

tesekkür ederiz oglusumun teyzeleriii Şeniz
daha güzelleri sizin meleklerinizin olsunnn :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…