2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kızlar işte uyku seti alternatiflerim ve yorumlarım ......
nasipse bugün alacağım bitmeden ...

bu beyaz üzerine işli... karyolamız krem olunca abes olur mu bilemedim ...

bunun kenarları krem piti kareli

bunun kenarları da krem ince ince çizgili

bu da dün netten bulduğum ..

ama hangissiiiiii

edit olmayınca yazdığımı düzeltemedim .. birinci alternatif: lila kenarlı değil de krem - kahve baloncuklu ama içi beyaz olacak ...

bu akşama kadar karar vermemiz lazım fisfisfis 2.ci uyku seti gibi görünüyor şu an ...

amin canım .. hepinize teşekkür ederimm hamileliğin ilk aylarından beri uyku setine takmış durumdaydım ..karyoladan sonraki en önemli şey gibi geliyor bana ... .. bende takıntı haline geldi resmen ... bunları da zor buldum ya ... çok mutluyum bugünn çoookkkkk inşallah satılmadan alırız zemuszemus

daha önce 4.yü seçmiştim ama yeni alternatifleri de görünce 2. diyorum canım... hem bot, deniz falan size daha uygun gibi...

bende 2 diyorum nalancım bide nerden bunlar netten mi eğer netten se sitenin linkini koyarmısın...

çok sağolun kızlar yaa .... evet deniz figürü geçiyor içinde ... 1. ci kaval çalan çocuk belis'ten canım ( ama nette var mı bakmadım ) ... 2. ve 3. mağazadan ( markasına bakmak aklıma gelmedi ama alayım da markasından belki nette bulabiliriz ) 4. ise hepsiburadadan ... her uyku setinin bilgilerine girip renk alternatiflerini görebilirsiniz)

Canım ben ilk kızımda nuby'in ürünlerini almıştım. Bana kalsa önce bir eczaneye git gör ondan sonra sipariş ver. Bebekler her emziği almayabiliyor.:ecrin_bebek:

Canım benimde bi oğlum varyerimseniben
Bizde nuby biberon kullanıyoruz,avent emzik.Fikir olsun diye koydum buraya..Alabilirim bunları,emzikleri damaklı değil oğlumda damla emzik kullanıyor..
Bi küçük bi büyük biberon polikarbonik iki silikon emzik çok iyi fiyat belki almak isteyenler olur.

Bende ikinciyi beğendim, demek ki zevklerimiz aşağı yukarı aynı:))

Funah bunlar çoook güzeller, hangi siteden aldın. Güle güle kullansın minik kızınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…