2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Ay biz biraz daha tecrübeliyiz ozaman. Oğlun kaç yaşında canım. Gerçi ben sanki herşeyi unutmuş gibiyim. Kucağıma nasıl alacağımı düşünüyorum.ohaoldumsmile

Şeyyy benim oğlum daha 7 aylıkbilmiyorumkismile

Canım 7 aylık derken ilki 7 aylık 2. de kısmetse aralıktamı olucak? Ay ne güzel öyleyse ikiz gibi olur onlar çok güzel ya. Gerçi senin için durum nedir bilemem ama bana çok güzel geldi. Allah sağlıklarını versin canım. Sabret 2-3 sene sonra nekadar rahatlıcaksın.:1hug:

Bende ikinciyi beğendim, demek ki zevklerimiz aşağı yukarı aynı:))

Funah bunlar çoook güzeller, hangi siteden aldın. Güle güle kullansın minik kızınopuyorumnanaktan

canım weniceden aldım birşey de kalmamış sitede indirimde olunca...teşekkür ederiz teyzesi.

Şeyyy benim oğlum daha 7 aylıkbilmiyorumkismile

hoooy allah bağışlasın

names canimm ben en sondaki diyorum netten buldugun...farkettiysen bizim turuncu uyku setimizin aynisi..ben krem yada beyazini bulamamistim..ama kumasi hosuma gitmisti...

Evet aynen öyle canım:kedi:
Öyle olucak artık ikiz mikiz bişekilde büyüycekler mecburen..Allah razı olsun sabra çok ihtiyacım olacakkaydirigubbakcemile3

hoooy allah bağışlasın

Saol canım

kızlarrr sonunda bende cicilerimizin fotolarını çekebildim işallah yükleyebilmişimdir :sm_cool:

ben bu bebek şekerini çok sevdim.. hem anahtarlık olarak hatıra kalabiliyor.. biraz tuzlu gibi fiyatı ama şimdilik bunu düşünüyorum. bu sitede başka güzel modeller daha var.. bir kurcalayın isterseniz fikir olur en azından..[/QUOTE]

Tooba burda çok güzel şeyler varmış valla...zaten netten alışveriş yapmaya bayılırım...

tellinaz canım.
şöle dene bir de
hızlıresim sitesine gir
zaten direk resmi yükleyeceğin yer açılıyo
bilgisayarından seçiyosun gözata tıkalyarak
seçtinnn
sonra hemen altında orjinal boyut yazıo ya
ordan aşağı oku tıkla 640x480 mesaj panoları için olanı seç
yükle de.
sonra resim yüklenio
ve resmin altında biçok link çıkıo sen resmin adresi yazanı kopyala
sonra kkda mesaj ayzacağın eyre gel.
üstünde dağ resmi olan bi simge var ya grafik ekel ona tıkla
http ile başlayan bi pencere
o httpyi sil
kopyaladğın linki oraya yapıştır
sonra cevapla de msjın ve resmin görünecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…