2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Şeyyy benim oğlum daha 7 aylıkbilmiyorumkismile

:1shok::1shok::1shok:

kız lohusalıktan sonra hiç adet görmeden yeniden mi gebe kaldın? maşallaaah.. fertiliten bayaa yüksek galiba.. bundan sonra dikkat et bari.. hani yaşları yakın güzel görünür ama senin bünyene de yazık canım yaa.. hayırlısı olsun.. Allah yardımcın olsun..

haklısın canım....
benim de ilk giyeceği pijama takımları küçük...
ilk patikli tulumlarını da küçük almışım..
şimdiden sonrakileri büyük alcam...

cucu canım senin önce kız mı dediler bebişine?
ne zaman erkek olduğu ortaya çıktı yaramazın?
bak görüyomusun şimdiden kandırmış sizi...:)))
benim de kızım olcak kısmetse de ben de sonradan erkek der mi diye düşünmüyo değilim....
aldığım şeyler de hep pembe...kaydirigubbakcemile3

kızzllaarrrr... desteğiniz için çok teşekkürler ... aşağıdaki uyku setini almış bulunmaktayız.. zemuszemus .. bu arada 4. de güzel olabilirdi ama 4. netten olduğu için de 2.yi mağazadan göre göre almayı tercih ettim..

markası "my baby home collection" diye geçiyor ... ama nette "kolat uyku seti" diye geçiyor olmasına rağmen malesef resimlerini koymamışlar ...

selam kızlar bende aldığımız bebek odasının tekstili içine dahil olmasına rağmen mothercareden bir set daha aldım duvar bordürü ile takım yorgan yastık kılıfı çarşaf bordür perdesi.......

günaydin kizlar nasilsiniz?
ben bugün biraz islere girisicem valla,hazir hava günesliyken ve ben bu sayede pozitifken :dance:

nerdil canim cok güzelmis,güle güle yatsin minigin icinde..
bende önüme gecen seti aliyorum valla napiyim...
kendimde nevresim hastasi oldugum icin sanirim oglusumuda kendime benzeticem...
2 takim sepet besiginin seti,3 takim normal besiginin seti,2 takimda nevresim takimi oldu simdiden ohaoldumsmile
temiz temiz yatsinlar miniklerrr :lepi:

names canimm cok güzel bi secim olmus tatlim..ben 4 numarayida söylemistim cünkü cidden Türkiyede baktiklarim icinde en yumusak dokusu olan set oydu..duramaz bi tane daha alirsan 4 numaraya magazada bi bak derim olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım oldu sositosositosositososito

names, nerdil, tellinaz..

hayırlı olsun hazırlıklarınız.. çok şıklar maşallah... güzel günlerde kullanın..

Evet aynen öyle oldu bacım..Hemde korunduğumu zannederken..Yaa işte pişmiş tavuğun başına gelmeyen şey geldi başıma..Valla yaş yakın makın güzel olur bilmiyorum güzelliğini büyüyene kadar epey çekecez herhalde işte..Bana kalsa oğlan 4-5 yaşına girene kadar düşünümyordum ama işte...kadeeeeeer

Tellinaz canım çok güzel cicilerin..Hep güzel günlerde giyer inşallah

canım güle güle kullan .
çok güzel görünüyo.
sağlıla kullansın bebişin.

ayyyy çok cici
özellikle perdesini çok sevdim
nasıl fiyatlar mothercaredda.
banim gittiğim mapğazada hiç böle ev tekstili türü şeyler yok.
küçük ondan galiba

tellinazcım. hepsi de çok gzüel
sağlıkla güzel günlerde kullansın bebişin.

benim gittiğim mağaza şaşkınbakkal da 4 katlı herşey var halısı kalmamaış ama onuda alıcaktım... hatta lambası saati felan var ama onlarda kalmamaış :1no2: çok uygundu tesadüf bu desen indirime girmiş hatta hasta hasta döne döne gidip bu gün bi çarşaf bi nevresim takımı daha aldım.... aynı desenden ben yorganını almıştım bide nevresimini aldım :) perdesi çift kanat 35tl - çarşaf 9tl - yorgan 69tl - yan koruma 69tl - yasık kılıfı 16,90 dı yanlış hatırlamıyorsam 5 li külot aldım hamileler için sütyen külot 16,90 - sütyen 12,50 bide her ayın 15 i pırlantalı ürünelr %50 indirimli kılar ya kusura bakmayın böle fiyatları yazdım ama bilginiz olsun die... :kedi: indirimde denk getirince alın...

kızlar gafull bebe battaniyesi aldım netten az önce getirdi kargo tavsiye ederim yumuşacık tüğsüz...
25-29tl arası fiyatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…