kızlar gafull bebe battaniyesi aldım netten az önce getirdi kargo tavsiye ederim yumuşacık tüğsüz...
25-29tl arası fiyatta.
benim gittiğim mağaza şaşkınbakkal da 4 katlı herşey var halısı kalmamaış amaonuda alıcaktım... hatta lambası saati felan var ama onlarda kalmamaış :1no2: çok uygundu tesadüf bu desen indirime girmiş hatta hasta hasta döne döne gidip bu gün bi çarşaf bi nevresim takımı daha aldım.... aynı desenden ben yorganını almıştım bide nevresimini aldım :) perdesi çift kanat 35tl - çarşaf 9tl - yorgan 69tl - yan koruma 69tl - yasık kılıfı 16,90 dı yanlış hatırlamıyorsam 5 li külot aldım hamileler için sütyen külot 16,90 - sütyen 12,50 bide her ayın 15 i pırlantalı ürünelr %50 indirimli kılar ya kusura bakmayın böle fiyatları yazdım ama bilginiz olsun die... :kedi: indirimde denk getirince alın...
kızlar gafull bebe battaniyesi aldım netten az önce getirdi kargo tavsiye ederim yumuşacık tüğsüz...
25-29tl arası fiyatta.
Bizim de babamız Tayland'a gezmeye gitti ordan gelirken kızı için aldığı cicileri ekledim ben de...(Taylandlılar filleri kutsal sayıyorlarmış)
Bizim de babamız Tayland'a gezmeye gitti ordan gelirken kızı için aldığı cicileri ekledim ben de...(Taylandlılar filleri kutsal sayıyorlarmış)
nerdil canim battaniye cok hos görünüyor..güle güle kullansin minigin..
anego canimm harika ciciler almissin,fillere bayildigim icin o beyaz elbiseye bayildimmmmmmm
güle güle giysin meleginnnn
Kızlar hayırlı olsun güle güle giyinsin bebişleriniz.
Names battaniyeye bayıldım acaba sipariş etsem mi diye düşünüyorum.Yaa netten alış veriş yapmak gibi bir adetim de yok.Ama baknıyorum da nette bir çok şey daha ucuz piyasaya göre.Battaniye den başlasam mı acaba hımm?
Edit, edit,edit...
Names demişim yukarda,Nerdil yazacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?