2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kızlar gafull bebe battaniyesi aldım netten az önce getirdi kargo tavsiye ederim yumuşacık tüğsüz...
25-29tl arası fiyatta.

Cok guzel gozukuyor yumusakligi belli fotografindan, gule gule kullan bunu da diger aldiklarini da canim. Fiyatlari ile vermen ayrica guzel ben not aliyorum alisverise cikinca iyi oluyorkaydirigubbakcemile5

names ve tellinaz sizin yumoslarda gule gule kullansinlarcicilerini insallah guzel gunlerdeopuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaa ne güzelllllll
4 katlı binamı süperrrrrrrrrrrrrr
bizimki minik bi dükakan
eee buraya de hep gidemiyorum
yok öle şeyler
dükkanın yarısı zaten çıtçıtlı badielr.
biraz kıyafet okadar
fiyatalr da iyyiymiş.

kızlar gafull bebe battaniyesi aldım netten az önce getirdi kargo tavsiye ederim yumuşacık tüğsüz...
25-29tl arası fiyatta.

gerçekten yumuşaklığı ekrandan bile belli oluyo.
güle güle kullan canım

names, nerdil, tellinaz aldıklarınız çok güzel güle güle kullansın bebişleriniz...

Bizim de babamız Tayland'a gezmeye gitti ordan gelirken kızı için aldığı cicileri ekledim ben de...(Taylandlılar filleri kutsal sayıyorlarmış)

çok güzeleller anego. özellikle elbiseyi çok sevdim
sağlıkla güzel günlerde giysin prenses.

arkadaşlar bizde hızımızı alamayıp yazlıkları dizmiştik daha hamileyken.ama inanın çoğu duruyor ya hiç giymedi yada çok az giydi.en çok çıtçıtlı badi giyip duracak.onu da çyle çok önceden almanın anlamı yok...

Bizim de babamız Tayland'a gezmeye gitti ordan gelirken kızı için aldığı cicileri ekledim ben de...(Taylandlılar filleri kutsal sayıyorlarmış)

çok güzeller, güle güle kullansın minik kızın inş.

iyi dilekler içi teşekkürler kızlar ... inş. bütün bebişlerimiz sağlıkla hayırlısı ile tüm cicilerini kullanırlar...

nerdil canim battaniye cok hos görünüyor..güle güle kullansin minigin..
anego canimm harika ciciler almissin,fillere bayildigim icin o beyaz elbiseye bayildimmmmmmm
güle güle giysin meleginnnn

Kızlar hayırlı olsun güle güle giyinsin bebişleriniz.

Names battaniyeye bayıldım acaba sipariş etsem mi diye düşünüyorum.Yaa netten alış veriş yapmak gibi bir adetim de yok.Ama baknıyorum da nette bir çok şey daha ucuz piyasaya göre.Battaniye den başlasam mı acaba hımm?

oy oy o elbiseye bayıldımmmm güle güle giysin

nerdil canim battaniye cok hos görünüyor..güle güle kullansin minigin..
anego canimm harika ciciler almissin,fillere bayildigim icin o beyaz elbiseye bayildimmmmmmm
güle güle giysin meleginnnn

teşekkürler canım.

Edit, edit,edit...

Names demişim yukarda,Nerdil yazacaktım.

olsun canım benim ben anladım... ben netten alışveriş çok yapıyorum battaniye çok uygun geldi kargoda ödemedim ve geldiğinde çok hoşuma gitti yumuşacık renkleri var google da gafull battaniye die arat ben açıkarttırma sitesinden hemen al ile aldım...

kızlar bunlarda benim kızıma wenice den aldıklarım...inşallah yükleyebilmişimdiropuyorumnanaktan

umarım şimdi başarılı olurum edit de yok kızlar kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…