umarım şimdi başarılı olurum edit de yok kızlar kusura bakmayın...
gsu çok güzelmiş kızının cicileri, güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah
canım biliyosun ilk gördüğümde bayılmıştım..hala bayılıyorum kızının cicilerine rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin....
sinem canım cok guzeller nazar boncuğu takmayı unutma.guzel gunlerde kullanın inş
aman da aman pembiş beşiğiniz ne güzelmiş öyle,Allah saglıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...bi de külotlu çorabı varkaydirigubbakcemile3yerin onu benopuyorumnanaktan
ya güya pembeye boğmayalım çocuğu dedikçe pembeler çekti bizi valla bu beşiği böyle takımıyla gördük beğendik diye aldık, alırken bile ayrı bi nevresim alırız dedik ama dayanamıyoruz pembeleri görünce,amin canım inşallah allah hepimize nasip etsin kullanmayı herkese istediğini alabilmeyi nasip etsin
çok teşekkür ederim cnm inşallah sağlıkla kullanırız hepimizsinemcim sağlıklı günlerde hayırlısıyla kullanın inşallah. çok güzeller. allah nazarlardan korusun..
amiiinnnnn Allah isteyen herkesi tez zamanda evlat sahibi yapsın inşallah.güle güle giyinsin kullansın bebişin.pembe konusu benim içinde aynı aslında bi çöp bile almicaktım sözde pembe olan ama beğendiğim çoğu şey pembe ne yapcam bilmiyorum
Sinem güle güle büyüsün , tatlı tatlı rüyalar görürsün inşalah beşiğinde.Çok güzel çok beğendim.Ama sen diğer nevresim takımını beyaz düşün süper olur.
Bu arada cicilerine bayıldım hele en alttaki gri beyaz pembe takıma bittim diyebilirim.(nereden aldın?)Ben kızlarda beyaz ve pembe kombinasyonuna bitiyorum.Zaten gri hem erkekte hem kızda çok şık duruyor.Bende kızıma gri ayakkabı, hırka ve mini bir elbise aldım çok kokoş oldu : ) makinem yine ablama gitti gelsin ekleyeceğim.
çok teşekkür ederim cnm inşallah seninde gönlüne göre olur
annem şimdi son ay park yataklardan alıcak canım onuda salonda kullancaz oda beyaz takım alıcak canım içine ben şimdi bu alacağım yedek olsun diye krem sütlü kahve falan alayım diyorum hani kusuyolar falan ya değişitirmek için olsun diye,beyaz benimde vazgeçilmezim salondakini beyaz yapıyoruz o yüzden
canım o dediğin 10lu takım hastane çıkışı diye aldım sanırım ebebk mağazasından almıştım burdan ben aldığımda 75lira civarlarındaydı organik sanırım şimdi internetten girdim ebebğe 69900 yazıyor ama stokta kalmamış gözüküyor pembesi bebettonunmuş buarada
ayy sen kokoş yapcan kızı valla ne güzel olur ama öle mini mini alttan fırfırlı küloduyla bezi gözüküyor ya offf ne güzel oluyorlar
Amin canım hepimizin.
Eee tamam o zaman sorun yok, diğeri de beyaz oluyormuş.Gerçi ben hem odasını hemde kendi odama alacağım beşiği beyaz alıyorum : ) artık perdesini aksesuarlarını ıvırı zıvırı pembe olur.Ayy bir an önce tamamlamak istiyorum bende.Ne güzel rahat edersin sende, hazır olunca insanın kafası da rahat ediyor.Benim çok işim var çokk : )
Kalmaz canım o takım çok cici inanki.Ben bakarım ona ara ara gelmiş mi.Şimdi o takım bebettonun takımımı, ben mağazalarda da bulurum buralarda.
Bu arada o fırfırlı külotlardan da aldım, daha doğrusu yurt dışından geldi : )eklerim onu da. bir pembe ,bir beyaz yazın giyicek, azıcık gösteriverir donunu kaydirigubbakcemile3 T
Sporstar güle güle kullanın canım çok güzel pembiş pembiş.Onun içinde bir prenses uyuycak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?