2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

teşekkür ederiz teyzesi bi de göbüş koysammı diye düşünüyorumm

gsu çok güzelmiş kızının cicileri, güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah

bu beşiğimiz birde içine sütlükahve nevresim alasım var çok pembeye boğduk

bunlarda arada aldığımız kıyafetler anca fırsat bulabildim biraz daha var ama çok yoruldum bugün onlarıda arada eklerim

buda hastane çıkışımız polar battaniyemiz falan

aman da aman pembiş beşiğiniz ne güzelmiş öyle,Allah saglıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...bi de külotlu çorabı varkaydirigubbakcemile3yerin onu benopuyorumnanaktan

aman da aman pembiş beşiğiniz ne güzelmiş öyle,Allah saglıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...bi de külotlu çorabı varkaydirigubbakcemile3yerin onu benopuyorumnanaktan

ya güya pembeye boğmayalım çocuğu dedikçe pembeler çekti bizi valla bu beşiği böyle takımıyla gördük beğendik diye aldık, alırken bile ayrı bi nevresim alırız dedik ama dayanamıyoruz pembeleri görünce,amin canım inşallah allah hepimize nasip etsin kullanmayı herkese istediğini alabilmeyi nasip etsin

sinemcim sağlıklı günlerde hayırlısıyla kullanın inşallah. çok güzeller. allah nazarlardan korusun..

amiiinnnnn Allah isteyen herkesi tez zamanda evlat sahibi yapsın inşallah.güle güle giyinsin kullansın bebişin.pembe konusu benim içinde aynı aslında bi çöp bile almicaktım sözde pembe olan ama beğendiğim çoğu şey pembe ne yapcam bilmiyorum

Sinem güle güle büyüsün , tatlı tatlı rüyalar görürsün inşalah beşiğinde.Çok güzel çok beğendim.Ama sen diğer nevresim takımını beyaz düşün süper olur.

Bu arada cicilerine bayıldım hele en alttaki gri beyaz pembe takıma bittim diyebilirim.(nereden aldın?)Ben kızlarda beyaz ve pembe kombinasyonuna bitiyorum.Zaten gri hem erkekte hem kızda çok şık duruyor.Bende kızıma gri ayakkabı, hırka ve mini bir elbise aldım çok kokoş oldu : ) makinem yine ablama gitti gelsin ekleyeceğim.

sinemcim sağlıklı günlerde hayırlısıyla kullanın inşallah. çok güzeller. allah nazarlardan korusun..
çok teşekkür ederim cnm inşallah sağlıkla kullanırız hepimiz

teşekkür ederim cnm,evet öyle valla herşey pembe ve mavi üzerine neyse belli markalarda var değişik renklerde öyle ilave edicez ama kaçış yok pembeden :))

çok teşekkür ederim cnm inşallah seninde gönlüne göre olur

annem şimdi son ay park yataklardan alıcak canım onuda salonda kullancaz oda beyaz takım alıcak canım içine ben şimdi bu alacağım yedek olsun diye krem sütlü kahve falan alayım diyorum hani kusuyolar falan ya değişitirmek için olsun diye,beyaz benimde vazgeçilmezim salondakini beyaz yapıyoruz o yüzden

canım o dediğin 10lu takım hastane çıkışı diye aldım sanırım ebebk mağazasından almıştım burdan ben aldığımda 75lira civarlarındaydı organik sanırım şimdi internetten girdim ebebğe 69900 yazıyor ama stokta kalmamış gözüküyor pembesi bebettonunmuş buarada

ayy sen kokoş yapcan kızı valla ne güzel olur ama öle mini mini alttan fırfırlı küloduyla bezi gözüküyor ya offf ne güzel oluyorlar

Amin canım hepimizin.

Eee tamam o zaman sorun yok, diğeri de beyaz oluyormuş.Gerçi ben hem odasını hemde kendi odama alacağım beşiği beyaz alıyorum : ) artık perdesini aksesuarlarını ıvırı zıvırı pembe olur.Ayy bir an önce tamamlamak istiyorum bende.Ne güzel rahat edersin sende, hazır olunca insanın kafası da rahat ediyor.Benim çok işim var çokk : )

Kalmaz canım o takım çok cici inanki.Ben bakarım ona ara ara gelmiş mi.Şimdi o takım bebettonun takımımı, ben mağazalarda da bulurum buralarda.

Bu arada o fırfırlı külotlardan da aldım, daha doğrusu yurt dışından geldi : )eklerim onu da. bir pembe ,bir beyaz yazın giyicek, azıcık gösteriverir donunu kaydirigubbakcemile3 T

aman boşver cnm öle pembede doldurma çok denk gelirse pembeleri alırsın,buarada iş beşik almakla bitmiyormuş ya,yok içinin yatağı yorganı falan derken onlarda teferruatlı işmiş,işin içine girince anlaşılıyor

aaa buarada küvetimizide aldık unuttum onu eklemeyi,aslında banyodaki küvete sünger alcaktım ama kışın üşür dediler odada yıka dediler onuda aldık,işte bi bebek aramız kaldı bi benim geceliklerim kremler falan kaldı işte

evet cnm bebettonun 10lu zıbın seti hastane çıkışı diye geçiyor zaten heryerde olur bencede bulursun ben onu götürcem hast. battaniytesi özellikle çok güzel çift katlı kumaşı pamuklu,bence başka alma araştır bunu bulursun kesin

ayy yerim ben onun fırfırlı külodunu zten istemeselerde gözüküyor ya bezler kocaman etek direk havaya kalkıyo :)))) ne cimcime olcaklar yaaa hayal etmesi bile güzel

Sporstar güle güle kullanın canım çok güzel pembiş pembiş.Onun içinde bir prenses uyuycak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…