2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

qsu,sporstar kizlar cok cici esyalariniz olmus
güle güle giysin minikleriniz insallahhhhh :Saruboceq:
ay besigi görünce yatagin yaninda icim bi acayip oldu,cok az kaldi Allahin izniyle yaa

sinemcim gerçekten beşiğiniz ve kıyafetleriniz çok güzel.
napalım kzlara da pembişler yakışıo.
ben de hastane çıkışını çok beğendim.
ben de süslü bi hastene çıkışı arıyorum.
burda bulamdım.
bursaya gidince bakıcam artık birdahaki ay.

kizlar dedigim gibi 2 hafta sonra eve gelicek insallah..benim aldigim cibinlikler yalan oldu bu arada..
bu dört parca tüle 3 takim set daha alirdim,üstelik bir ihtimal besikten bir hafta dahada gec gelebilirmis guclubacismile

buda melegimin sepet besigi,suan evde ama bahsetmistim alt ayaklari kahverengi geldi bununda,kolisinda gelip degistirecek elemanlari bekliyor...

sagolun kizlar..
daha güzelleri sizin olsunnn
insallah Egehan icinde misil misil uyurken cektigim resimleride eklemek nasip olur...
mobilya gelsin kendi nevresimimlede eklerim yakinda

ayy çok hoş çok sade cucumm
Allahım bunların içinde görmeyi nasip etsin hepimize

sinem çok güzel aldıkların cnm ii günlerde kullanın inşallah
cucum oğluşunun beşiğine de bayıldım harika gerçekten
biz de aldık bugün oğlumun odasını ama resim çekmeyi unutmuşum
1 ay sonra eklebilirim ancak çünkü o zamana gelsin dedik

Sinem çok cici maşallah, güzel güzel uyusun da büyüsün içinde minik yavrun inşallah!
amin cnm inşallah çok teşekkür ederiz prensin annesi
Çok güzellerrrr bunlarr sinemcim sağlıkla kullansın inşallah minik prenses..
canım çok teşekkür ederim bende kaç gündür giremiyorum senin odanın fotolarına bayıldım hiç denk gelip yazamadım inşallah sağlıkla uyur o odada duru bebeğimiz
qsu,sporstar kizlar cok cici esyalariniz olmus
güle güle giysin minikleriniz insallahhhhh :Saruboceq:
ay besigi görünce yatagin yaninda icim bi acayip oldu,cok az kaldi Allahin izniyle yaa
amin canım inşallah bende hemen yanı başıma yerleşince çok heyecanlandım görsem,sanki yarın çıkıp gelivercekmiş gibi düşünüyorum bu ara ya,bugünde yeni doğan bebek bezimizide aldım premium care tek tük eksiklerimiz kaldı

canım senin beşikle yatağınada bayıldım çok sade ama çok şık çok kaliteli duruyor inşallah sağlıcakla kullanır minik bebişimiz
çok teşekkür ederim cnm ya öle ne kadar kaçsanda pembeler çekiyo işte,inşallah gönlüne göre bulursun cnm minik zilleye süslü süslü bi zıbın takımı

teşekkürler canım çok saol ayy sende güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım minik oğluşunla geldiğinde ekle çok zevkli oluyor bakması :)))

ayyyyy sorma sinemcim
hiçbişi beğenemez oldum.
geçenelrde beğenmiştim
outletine bakiim öle alırım dedim
aam orda o yoktu
şimdi aklımda o kaldı
zaten bizim önceki hazırlıkalrdan baya zıbın takımımız faaln var
ondan çok uçmak isteiyorum fiyat olarak da.
sen de gayet iyiye almışsn.
ben d etomuycukta beğendim
bakiim yarın o da gitmediyse gidip alıcam.

haklısın cnm hergören almayın artık diyo ilk aylarda hızla büyüdüğü için çoğu giydirilemicek bile,
birde senin ellinde öncekilerde var bence sırf lazım olabilcekleri al cnm,
çok arkadaşım hep aynı şeyi dedi hiç giymediği kaç tane çıt çıtlı bady si kaldı diye,birde kilolar tuttmuyor pek mesela benim 6-9 ay aldığım yaza giyilebilceek şeyler bi arkadaşımın 12 aylık bebeğine tam oldu,
ben artık kampanyalıysa alıyorum değilse sırf para vermek olsun aman alayım diye almıyorum canım,belki 1-2 tane kışlık uyku tulumu alırım canım başkada bişey almam ilk doğduğu dönem için,
ihtiyaç çıkarsa doğduktan sonrada alırız artık napalım

evet bencede.
herkes öle diyo gerçekten.
ben önümüzdeki ay yavaştan önceki hazırlıkalrımızı da arkadaşımın evinden alıp getireyim diyorum
öle çok şey vardıki
kesin elimde biçok şey kalıcak.
bu hastane çıışını da sırf pembişli bişileri olsun die alırım
başka bişi almıcam.

cucu,
canım hayırlı olsun çok güzeller.. ben beşiği oda fiyatına aldık deyince stokke sandım.. onun beşiği tuzluydu biraz.. ama sade ve çok şıktı.. bu da çok cici.. çok sevdim..

Çok güzel ikiside cucum güzgü kullansın bebişin.

sinemcim bebişin beşiğide kıyafetleri de çok cici.Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş.
burcucum özellikle sepete bittimm.mışıl mışıl uyur inş egehanın içinde tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…