2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kizlar aldiklarinizin hepsi birbirinden guzel, yavrularimiz saglikla giysinler kullansinlar insallah...

bizde odayi bitirdik sayilir, 1-2hafta icinde yatagida gelecek, o zamana kadarda bende aldiklarimi yikayip yerlestiririm, guzelce resimlerimizi ekleriz insallah

tesekkür ederiz tayzeleri..yakinda hazirliklar bitmis halinide eklerim insallah...:asigim:
TUGBACIM stokke slepii´ye bakmistik ama kullanim acisindan pek iyi seyler söylemediler bize..
görüntü olarakta cok fazla ivir ziviri vardi..göz yoruyordu..
stokke alsak inan daha ucuza patlardi,ama aldigimiz marka 4 ayri kontrolden gecmis saglam ve saglikli..basta abarttikmi diye düsünsemde aldigim alacagim bi yatagi yani,napalim yani demi:)
saglikla uyusunlar insallah..

Ayy Deniz hepsi çok güzel ya :)) Güle güle hayırlı sağlıklı günlerde kullanın canım.HAstane çıkışı ve elbiseye bittim :)

deniziiimmm çok güzelmiişşş.güzel günlerde kullansın prenses
oyy ölürüm ya o mevlüd takımına

denizcim bayildimmmm fistik kizinin cicilerineeee
massallah,harika görünüyorlar..
güle güle giysin minik cimcime hepsini

çok teşekkür ederiz teyzeleri yağmurumla.
mevlid takımını da çok sevdim. yakından daha da gzüel.
kırık beyaz aldım ben krem gii. beyaz çok beyaz beyaz geldi gözüme
altına bi de dantelli bi mus çorap giydiririm kuzuma
ama ben ayağına şöle simli bi ayakkabı düşünüyorum

denizim ne yaptınn sen çok güzel bunlarr,bayıldım,doldurmuşsun yine dayanamadın demi,sağlıklı iyi günlerde kullan

denizim ne yaptınn sen çok güzel bunlarr,bayıldım,doldurmuşsun yine dayanamadın demi,sağlıklı iyi günlerde kullan

ne guzel seyler almissin annesi yaaa
pembis pembis:asigim:

teşekkürler teyzeleri.
benim kıyafet anlamında alıcakalrım bitmiştir.
tabi dayanamayıp çok beğendiğim bişi almazsam
çünkü önceki hazırlıkalrımızda gelicek 1 aya kadar
ozman onalrıda koyarım
ama onlar pek kız cicileri değil

Bende yatağını aldım park yatak.Havlu battaniye işi bitti.Bir kıyafetleri kaldı onlarıda kışlıkları bekledim.Artık ekimde hepsini tamamlarım.Yarında geceliğe pijamaya bakıcam bende kendime.Off çok iş var :hulya:

umarım şimdi başarılı olurum edit de yok kızlar kusura bakmayın...

çok güzeller cacım yaaa... güle güle kullansın bebişin .. bisikletli bady i ayrıca çok beğendim boshayallersmile bizim buradaki wenice de 0-1 yaş yook kafamçokkarıştı

Denizim bunlar çok cici, içinde güzel kızınla beraber harika olacak düşündükçe maşallah diyorum canım. Güle güle sağlıkla giysin minik kuzuuuuu

teşekkür ederiz.tatlım.ben d ehep öle hayal ederk alıyorum.
ogünler hayırlısıyla nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…