2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

çok güzeller cacım yaaa... güle güle kullansın bebişin .. bisikletli bady i ayrıca çok beğendim boshayallersmile bizim buradaki wenice de 0-1 yaş yook kafamçokkarıştı

sagol canım ben onları internetten aldım sende alabilirisn bitmediyse...

ya ben de kızımın cicilerini yüklemek istiyorum sabahtan beri özenli özenli resimlerini cektim ama 100 mj sınırı varmıssempatiksalakcinni

denizim hasatane çıkışımız aynı çok şekermiş aldıklarının hepsi
Allahım güzel günlerde hayırla kullanmayı nasip etsin inşallah

benim doğuma kısmetse 3 ay kaldı,bu hafta mobilyalarını bakmaya gidicez annemle,bu arada
anneannem bir şey söyledi'' 3 tane değişik renk don (külot) al ve deki
'' ben sana aldım don ,rabbim seni donatsın bol bol :) diye ilk alınan şey bu olmasa bile yine de oluyormuş.
bakalım kısmeti cok olur diyor ninem :)

civil giyimde istanbul-avrupa yakasında bayağa yerde mağazaları var.Cok uygun fiyata ve bütün eksikleri bulabiliyorsunuz.
bir bakın derim

kızlar ben altlı üstlü patikli takımlardan,tulumlardan çok aldım da hastane çıkışı almadım daha...
şimdi bizim bebişler kışbebişi olcak,aralıkta doğcak ya,hastane çıkışları da penye..onlarla üşür mü diye dert ettim kendime...
kadife hastane çıkışı var mıdır?
kısmetse siz nasıl giydireceksiniz hastaneden çıkarken?

canim ic zibini falanda var hastane cikislarinda..üszerinde tulumu,battaniyesi...
cok sarip sarmalamamak gerekiyormus bebisleri..sizin icin uygun sicaklik neyse bebek icin fazlasini yapmaniza gerek yok diye okumustum...
yani ben normal hastane cikisini giydiricem kismetse..

kızım kadife tulumu ve zıbını bugün geldi teyzeleri ben netten boyle 1-2 alıyorum gördükçe....

bu arada kadife almak bana pek mantıklı gelmedi ya bebekler çok terlerse içinde şöyle kalın penyeler oluyo onlardan almak daha mantıklı sanki,kadifeler teri çekmezmiş gibi geldi sanki..bilemedimbilmiyorumkismile

kızlar birkaç gün önce mothercare'e gittim.. sevimli bi patik aldım kuzuma bana birsürü prima premium care yenidoğan bezi promosyon verdiler.. bi sevindirik oldum:)) mutlu mutlu çıktım mağazadan..

bu arada kadife almak bana pek mantıklı gelmedi ya bebekler çok terlerse içinde şöyle kalın penyeler oluyo onlardan almak daha mantıklı sanki,kadifeler teri çekmezmiş gibi geldi sanki..bilemedimbilmiyorumkismile

arkadaşım bence kadife almakla çok iyi yapmışsın zaten içine penye zıbın giydireceğiz direk temas halinde olmayacağı için sorun olmaz ilk tecrübeme dayanarak söyledim kızım bahrda doğmasına rağmen o zamna bile kadife daha çok almıştım ben heel bide şimdi tam kışın ortasında gelicek bebişleirimz kavonozlara bile koyabilriz üşümesinler diye

umarım becerebilmisimdir

Eklentiler

• $PICT0235.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $PICT0236.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $PICT0237.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $PICT0238.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $PICT0239.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 35
:ecrin_bebek:

Eklentiler

• $PICT0245.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $PICT0244.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $PICT0242.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
  • $PICT0241.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $PICT0240.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 43
güle güle kullanın canım.. çok şirinlar.. kaç aylık bunlar? ayaklı tulumlar bebeler çabuk büyüdüğünden zor oluyor diyorlar deneyimliler bu nedenle fazla alamadım ben.. 6-9 ay aldım aldığım ayaklı tulumları..

bi kac parca daha war ama onlar bazanın altında cıkardıgımda eklerim onları da... dogru duzgun bişey almaya baslamadık daha :ecrin_bebek:

Eklentiler

• $PICT0246.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 31
saol canım walla bende aldıktan sonra dusundum onu ama almıs bulundum işte :) kadifeler 3 aylık penyeler 3-6 yazlık olanlarda 6 - 9 aylık..

kızlar iyi gunlerde kulanın.qsu,yasmin aldığınız kadife tulumu bende gormuşdum ama alamamışdım cok hoşuma gitmişdi .guzel gunlerde kullansınlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…