qsu canım çok cici tulumunuz da zıbınınız da.
güle güle giysin kızın.
kızım kadife tulumu ve zıbını bugün geldi teyzeleri ben netten boyle 1-2 alıyorum gördükçe....
ayy ne güzell aynı hastane çıkışını almışız... ben 60 aldım sen ???
umarım becerebilmisimdir
:ecrin_bebek:
Yasmin herşey çok güzel güle güle giydir bebeğine...
Bu arada TS li şeyler de gördümBende de var tulum Ts li...
Tooba ben tulum 1 tane aldım...Ayaklı pijamalar aldım...
Kullananlar tulumu birkaçkez ancak giydirebilirsin diyorlar...Dikkat ederseniz ayak kısımları küçük ve birde bebeğin bezi olunca olmuyormuş...Ayaklı altlıklar daha kullanışlı....
gsu, canım zıbını hangi siteden aldın? çok beğendim, çok şıkmış..
qsu canım çok cici tulumunuz da zıbınınız da.
güle güle giysin kızın.
arkadaşım bence kadife almakla çok iyi yapmışsın zaten içine penye zıbın giydireceğiz direk temas halinde olmayacağı için sorun olmaz ilk tecrübeme dayanarak söyledim kızım bahrda doğmasına rağmen o zamna bile kadife daha çok almıştım ben heel bide şimdi tam kışın ortasında gelicek bebişleirimz kavonozlara bile koyabilriz üşümesinler diye
kızlar iyi gunlerde kulanın.qsu,yasmin aldığınız kadife tulumu bende gormuşdum ama alamamışdım cok hoşuma gitmişdi .guzel gunlerde kullansınlar inş.
gsu , yasmin sağlıklı günlerde güle güle giysin bebişleriniz
çok güzel canım yaaa... güle güle giysin bebişin.. bu arada hangi siteden aldın ???
gsu,yasmin çok tatlı kıyafetler ...
ve kızlar yanılmıyosam bun ların hepsi civilimden...
bende sürekli takip ediyrm ve yasmininkinin büyük çoğunluğu civilim...
yasmin hepsi çok güzel .. maşallah yaa... iyi günlerde giydir inşallah...
aaaaaaaaaa. ne gzüel. canım aslında 50ydi ama ben taksitli aldım 55e geldi.
yasmincim güle güle kullansın tosunun. sağlıklı günelrde inşallah.
hepside çok hoş
ama ne çok tulum almışsın.
en çobuk olmyanlar bunalrmış
vücutları oluymuş da ağ yerlerinden dolayı bacakalrına olmuyomuş
uamrım hepsini aynı ay almadın.
ts^'liler hariç hepsi civilimden :) aldıktan sonra farkettim ne kadar cok tulum aldıgıımı :kedi: ama kadifeleri 0 - 3 ay aldım penyeleri 3 - 6 ay aldım yazlık olanlarda 6- 9 ay... kullanabildigim kadarını kullanırım artık kullanamadan olmayanlar olursa kaldırırım 2. bebişe saklarım Allah izin werirse :ecrin_bebek:gsu,yasmin çok tatlı kıyafetler ...
ve kızlar yanılmıyosam bun ların hepsi civilimden...
bende sürekli takip ediyrm ve yasmininkinin büyük çoğunluğu civilim...
bende aynen ole dusunnuyorum canım olumunekankayizsmile bayagıdır kendimi tutuyodum almiim die bi almaya basladım bole oldu sempatiksalakcinni simdiden sonra bi liste yaparak alısweris yapmayı dusunuyorumzaten biçok şey elimmzide kalıcak ttalım
amannn naplım
benimde önceki ahzırlıkalrımda okadar çok şey varki
eve gelsinler eklicem
kesin biçoğu kalcak elimizde.
artık kardeşleri giyer napalım
NAMES güzel olmuş tatlım ellerine sağlık çok tatlı görünüyorlar mıknatıslı mı bunlar... çok hoşşş ....
Yasmin qsu çok güzel bu bebeklerin herşeyleri, yasmin birde bişey almadım diyorsunmaşallah donatmışsın güle güle giysinler hepsi inşallah:lepi:
Names güzel canım ben beğendim, sen kendin mi yapacaksın yoksa hazır mı bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?