2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Kızlar aldıklarınızın hepsi çok cici.. Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah..

ayy ne güzell aynı hastane çıkışını almışız... ben 60 aldım sen ???

aaaaaaaaaa. ne gzüel. canım aslında 50ydi ama ben taksitli aldım 55e geldi.

umarım becerebilmisimdir

yasmincim güle güle kullansın tosunun. sağlıklı günelrde inşallah.
hepside çok hoş
ama ne çok tulum almışsın.
en çobuk olmyanlar bunalrmış
vücutları oluymuş da ağ yerlerinden dolayı bacakalrına olmuyomuş
uamrım hepsini aynı ay almadın.

gsu,yasmin çok tatlı kıyafetler ...
ve kızlar yanılmıyosam bun ların hepsi civilimden...
bende sürekli takip ediyrm ve yasmininkinin büyük çoğunluğu civilim...

Yasmin herşey çok güzel güle güle giydir bebeğine...
Bu arada TS li şeyler de gördüm Bende de var tulum Ts li...
Tooba ben tulum 1 tane aldım...Ayaklı pijamalar aldım...
Kullananlar tulumu birkaçkez ancak giydirebilirsin diyorlar...Dikkat ederseniz ayak kısımları küçük ve birde bebeğin bezi olunca olmuyormuş...Ayaklı altlıklar daha kullanışlı....

Kızlar merhaba,

bende yeni katıldım aranıza. bebişlerinize çok güzel şeyler almışsınız. özellikle gsu ve yasmin bayıldım sizinkilere.
bende çokça tulum, iki tane zıbın, iki tane alt üst takım, iki tane de iç body aldım. Annemde civilimden hastane çıkışını almış ama henüz ben göremedim.
bu arada kızlar mothercare de ay ortasında belli ürünlerde %50 inidirm oluyor. bende bu ay 15 inde tesadüfen öğrendim, tavsiye ederim.

ben o yüzden 1-2 tane küçük tulum aldım 0-3 aylık...
diğerlerini 3-6 aylık 62 cm aldım...
inşallah 4-5 ay giyer...
zaten 6 aylıkken yaz gelmiş olacak..
yazlıkları da o zaman alırım..

gsu, canım zıbını hangi siteden aldın? çok beğendim, çok şıkmış..

qsu canım çok cici tulumunuz da zıbınınız da.
güle güle giysin kızın.

kızlar iyi gunlerde kulanın.qsu,yasmin aldığınız kadife tulumu bende gormuşdum ama alamamışdım cok hoşuma gitmişdi .guzel gunlerde kullansınlar inş.

gsu , yasmin sağlıklı günlerde güle güle giysin bebişleriniz

çok güzel canım yaaa... güle güle giysin bebişin.. bu arada hangi siteden aldın ???

teşekkür ederim tatlı anneler,civilimden aldım kadifeside hoşuma gitti tavsiye ederim..

yasmin hepsi çok güzel .. maşallah yaa... iyi günlerde giydir inşallah...

ts^'liler hariç hepsi civilimden :) aldıktan sonra farkettim ne kadar cok tulum aldıgıımı :kedi: ama kadifeleri 0 - 3 ay aldım penyeleri 3 - 6 ay aldım yazlık olanlarda 6- 9 ay... kullanabildigim kadarını kullanırım artık kullanamadan olmayanlar olursa kaldırırım 2. bebişe saklarım Allah izin werirse :ecrin_bebek:

zaten biçok şey elimmzide kalıcak ttalım
amannn naplım
benimde önceki ahzırlıkalrımda okadar çok şey varki
eve gelsinler eklicem
kesin biçoğu kalcak elimizde.
artık kardeşleri giyer napalım

zaten biçok şey elimmzide kalıcak ttalım
amannn naplım
benimde önceki ahzırlıkalrımda okadar çok şey varki
eve gelsinler eklicem
kesin biçoğu kalcak elimizde.
artık kardeşleri giyer napalım
bende aynen ole dusunnuyorum canım olumunekankayizsmile bayagıdır kendimi tutuyodum almiim die bi almaya basladım bole oldu sempatiksalakcinni simdiden sonra bi liste yaparak alısweris yapmayı dusunuyorum
:lepi:

kızlar hastane için 50 adet bisiklet bebek şekeri yapacağım da ...
bunun dışında mevlüt için 130 - 150 adet aşağıdaki nasıl olur...

NAMES güzel olmuş tatlım ellerine sağlık çok tatlı görünüyorlar mıknatıslı mı bunlar... çok hoşşş ....

Yasmin qsu çok güzel bu bebeklerin herşeyleri, yasmin birde bişey almadım diyorsun maşallah donatmışsın güle güle giysinler hepsi inşallah:lepi:

Names güzel canım ben beğendim, sen kendin mi yapacaksın yoksa hazır mı bunlar?

NAMES güzel olmuş tatlım ellerine sağlık çok tatlı görünüyorlar mıknatıslı mı bunlar... çok hoşşş ....

bunlar hazır canım .. tanesi 0,5 tl ... mevlüt için 150 ye yakın alacağım için ucuz seçmek istedim .. bunu lavantalı istiyorum ..
ama hastane için daha özenli bişi düşünüyorum ... o yüzden bisikletli olacak ... ve 50 adet bisikletliyi kendim yapacağım ... bunu şekerli istiyorum..

names cnm çok cicler bence küçük değil harikalr bende yapcam bunlardan eminönüne gidip malzemeleri almam lazım ama nerde satıldığını bile bilmiyorum buradan alsamda pahalı oluyo bakıcaz artık bi çaresine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…