2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

eet canım kim bilir ne ucuz ve ne büyük biblolar vardır .. ama artık gezemem ve zaten 50 adedi hastane için kendim yapacam .. bari fazla sayıda olan hazır olsun :) lavantalı düşündüğümiçin en kkısa zamanda alayım diyorum .. bi yandan da ya bi dahaki indirimli ürün daha güzelse diye de düşünmekten kendimi alamıyorum ... mnik kumaş tuşumlar beğenmiştim geçen sefer.. eşim beğenmedi .. çok basit geldi .. bu en azından ahşap ...

kızlar hastane için 50 adet bisiklet bebek şekeri yapacağım da ...
bunun dışında mevlüt için 130 - 150 adet aşağıdaki nasıl olur...

canım ben de görmüştüm internette ve çok hoşuma gitmişti bunlar, her birinin farklı olması tek tip olmaması da çok güzel. Sanırım ben de pembişlerinden alıcam bunlarınbayanssulusmile

canım bunların hepsini tek seferde internetten aldım bunlar dısında bebişimin bişeyi yok ne odası ne battaniyesi vs.. ama kıyafet olarak bunlar yeterli sanırım bi hastane cıkısı bi kac hırka yelekte alcam.. belki dogumdan sonra kıyafet getirenler olur cok yığmak istemiyorum acaba yanlıs mı dusunuyorum bilmiyorumkismile

canım çok cici şeyler almışsın, bunları zaten en az 1 ay kullanabilirsin, baktın kıyafetleri küçük geliyo yada gelenler yeterli değil o zaman bebişinle çıkar alışveriş yaparsın. Bencede artık bişey alma tatlım, bebeğinin iriliğine göre kıyafet seçersin böylece

cnm hepsi çook güzeller güle güle kullan, hazırlardan daha güzel gözüküyor sennkiler, bende alıp kendim yapmak istiyorum ama burada alabileceğim hiçbiryer yok maalesef, netten de baktım ama sennkiler kadar güzelini göremedim, hangi siteden aldığını söyleyebilir misin acaba :)

tatlım pardon namesden alıntı yapacağıma senden yapmışım,kusura bakma aldıkların çok tatlı bende civilden almıştım, hatta bebeişlerimizin kıyafetlerinin birkaçı aynı, umarım sağlıklı günlerde giydirbiliriz hepsini.

dogru diyosun canım bende oyle dusunuyorum.. artık diğer eksiklerimi almaya basliim bari zemuszemus
yazını okurken anladım zaten canım opuyorumnanaktan amin canım inşallah

bu arada kadife almak bana pek mantıklı gelmedi ya bebekler çok terlerse içinde şöyle kalın penyeler oluyo onlardan almak daha mantıklı sanki,kadifeler teri çekmezmiş gibi geldi sanki..bilemedimbilmiyorumkismile

Canım o kadifeleri boş giydirmiyorsun zaten, içine penye badilerle giydiriyorsun o dış kıyafeti gibi oluyor, ben alıcam inşallah sıcak tutar yavru kuşuopuyorumnanaktan

tek derdim çok mu küçük sizce ?????

Names boyutunu anlayamadım ben, eline alıp çeksen o zaman orantı yapabilirdim yerimseniben

Kıyafet olarak çıt çıt lı badilerede çok ihtiyaç oluyormuş, terleyince pisletince veya kusunca sürekli değiştiriliyormuş, onun haricinde gayet yeterli. Benimde çok eksiğim vaarr, ay bi liste yapmam gerek artıkboshayallersmile

bende bi liste yapmaya karar werdim.. bu arada dikkatimi cekti de ben hiç çıtçıtlı badi almamısım

bende bi liste yapmaya karar werdim.. bu arada dikkatimi cekti de ben hiç çıtçıtlı badi almamısım

canım kesinlikle en çok ihtiyacımız çıtçıtlı badi. Hatta yenidoğanlar için kafadan geçirmeli değil de yandan çıtlı zıbın gibi altı da normal çıtçıtlı badi şeklinde olanları var. İlk doğduklarında çok küçük olacakları için kullanımı sanırım daha kolay olur. Bulmak biraz zor oluyo böylesini, bana ablam internetten almış bir kaç tane. Bir kaç tane de normal çıtçıtlı badilerimiz var. Yeter heralde, yetmezse anneme çarşı yolları gözükür doğumdan sonrasempatiksalakcinni

dogru diyosun canım o minicik kafalarından badiyi gecirirken zorlanırlar :çok üzgünüm: yandan cıtcıtlı oolması daha iyi.. neyse nasıl olsa almadım alırken ona dikkat ederm
olumunekankayizsmile burda ki paylasımlarımızdan ne kadarda cok seyler ogreniyoruz kaydirigubbakcemile5

Bende baktım göremedim de ondan yazdım güzelim

Aslında alttan çıtçıtlı olanlarınında omuzları öyle bi yapılmış ki kafaları rahat geçsin diye, böyle üst üste dikilmiş yani o konuda endişen olmasın bence rahat geçer gibi geldi bana. Bide zaten zıbınları var ya önden bağlamalı onlarda baya işe yarayacak gibiyerimseniben

canım daha almadım ... netten baktım .. ama yine de küçük gibi geldi ...

Nette boyutları yazmıyor mu kibilmiyorumkismile

names, bencede cok guzel olmuslar :lepi:

kizlar bende bol bol ve boy boy yandan citcitli body aldim, kizkardesimin 2cocugu var o tavsiye etti, bide yeni dogum yapmis arkadasimda bolca al, bazen leke oluyo ve ne kadar yikasan cikmiyo yeri geliyo atiyosun dedi..
gecenlerde indirim vardi 1euroya tanesi 15tane aldim

namescim çok ciciler gerçekten
netten mi bunalr
nasılki ben anlamadım kağıdın üstünde.
nasıl taktın onalrı tüle. yapıştırıyomusun.
sanırım mıknatısı da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…