names cnm çok cicler bence küçük değil harikalr bende yapcam bunlardan eminönüne gidip malzemeleri almam lazım ama nerde satıldığını bile bilmiyorum buradan alsamda pahalı oluyo bakıcaz artık bi çaresine...
canım bunların hepsini tek seferde internetten aldım bunlar dısında bebişimin bişeyi yok ne odası ne battaniyesi vs.. ama kıyafet olarak bunlar yeterli sanırım bi hastane cıkısı bi kac hırka yelekte alcam.. belki dogumdan sonra kıyafet getirenler olur cok yığmak istemiyorum acaba yanlıs mı dusunuyorum bilmiyorumkismileYasmin qsu çok güzel bu bebeklerin herşeyleri, yasmin birde bişey almadım diyorsunmaşallah donatmışsın güle güle giysinler hepsi inşallah:lepi:
Names güzel canım ben beğendim, sen kendin mi yapacaksın yoksa hazır mı bunlar?
canım bunların hepsini tek seferde internetten aldım bunlar dısında bebişimin bişeyi yok ne odası ne battaniyesi vs.. ama kıyafet olarak bunlar yeterli sanırım bi hastane cıkısı bi kac hırka yelekte alcam.. belki dogumdan sonra kıyafet getirenler olur cok yığmak istemiyorum acaba yanlıs mı dusunuyorum bilmiyorumkismile
canım bunların hepsini tek seferde internetten aldım bunlar dısında bebişimin bişeyi yok ne odası ne battaniyesi vs.. ama kıyafet olarak bunlar yeterli sanırım bi hastane cıkısı bi kac hırka yelekte alcam.. belki dogumdan sonra kıyafet getirenler olur cok yığmak istemiyorum acaba yanlıs mı dusunuyorum bilmiyorumkismile
canım çok cici şeyler almışsın, bunları zaten en az 1 ay kullanabilirsin, baktın kıyafetleri küçük geliyo yada gelenler yeterli değil o zaman bebişinle çıkar alışveriş yaparsın. Bencede artık bişey alma tatlım, bebeğinin iriliğine göre kıyafet seçersin böylece
dogru diyosun canım bende oyle dusunuyorum.. artık diğer eksiklerimi almaya basliim bari zemuszemuscanım çok cici şeyler almışsın, bunları zaten en az 1 ay kullanabilirsin, baktın kıyafetleri küçük geliyo yada gelenler yeterli değil o zaman bebişinle çıkar alışveriş yaparsın. Bencede artık bişey alma tatlım, bebeğinin iriliğine göre kıyafet seçersin böylece
yazını okurken anladım zaten canım opuyorumnanaktan amin canım inşallahtatlım pardon namesden alıntı yapacağıma senden yapmışım,kusura bakma aldıkların çok tatlı bende civilden almıştım, hatta bebeişlerimizin kıyafetlerinin birkaçı aynı, umarım sağlıklı günlerde giydirbiliriz hepsini.
bu arada kadife almak bana pek mantıklı gelmedi ya bebekler çok terlerse içinde şöyle kalın penyeler oluyo onlardan almak daha mantıklı sanki,kadifeler teri çekmezmiş gibi geldi sanki..bilemedimbilmiyorumkismile
tek derdim çok mu küçük sizce ?????
bende bi liste yapmaya karar werdim.. bu arada dikkatimi cekti de ben hiç çıtçıtlı badi almamısımCanım o kadifeleri boş giydirmiyorsun zaten, içine penye badilerle giydiriyorsun o dış kıyafeti gibi oluyor, ben alıcam inşallah sıcak tutar yavru kuşuopuyorumnanaktan
Names boyutunu anlayamadım ben, eline alıp çeksen o zaman orantı yapabilirdim yerimseniben
Kıyafet olarak çıt çıt lı badilerede çok ihtiyaç oluyormuş, terleyince pisletince veya kusunca sürekli değiştiriliyormuş, onun haricinde gayet yeterli. Benimde çok eksiğim vaarr, ay bi liste yapmam gerek artıkboshayallersmile
bende bi liste yapmaya karar werdim.. bu arada dikkatimi cekti de ben hiç çıtçıtlı badi almamısım
Names boyutunu anlayamadım ben, eline alıp çeksen o zaman orantı yapabilirdim yerimseniben
dogru diyosun canım o minicik kafalarından badiyi gecirirken zorlanırlar :çok üzgünüm: yandan cıtcıtlı oolması daha iyi.. neyse nasıl olsa almadım alırken ona dikkat edermcanım kesinlikle en çok ihtiyacımız çıtçıtlı badi. Hatta yenidoğanlar için kafadan geçirmeli değil de yandan çıtlı zıbın gibi altı da normal çıtçıtlı badi şeklinde olanları var. İlk doğduklarında çok küçük olacakları için kullanımı sanırım daha kolay olur. Bulmak biraz zor oluyo böylesini, bana ablam internetten almış bir kaç tane. Bir kaç tane de normal çıtçıtlı badilerimiz var. Yeter heralde, yetmezse anneme çarşı yolları gözükür doğumdan sonrasempatiksalakcinni
bende bi liste yapmaya karar werdim.. bu arada dikkatimi cekti de ben hiç çıtçıtlı badi almamısım
canım kesinlikle en çok ihtiyacımız çıtçıtlı badi. Hatta yenidoğanlar için kafadan geçirmeli değil de yandan çıtlı zıbın gibi altı da normal çıtçıtlı badi şeklinde olanları var. İlk doğduklarında çok küçük olacakları için kullanımı sanırım daha kolay olur. Bulmak biraz zor oluyo böylesini, bana ablam internetten almış bir kaç tane. Bir kaç tane de normal çıtçıtlı badilerimiz var. Yeter heralde, yetmezse anneme çarşı yolları gözükür doğumdan sonrasempatiksalakcinni
canım daha almadım ... netten baktım .. ama yine de küçük gibi geldi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?