kızımın odası geldi, sadece şifonyeri gelmemiş o da bugün yarın gelir. Halısını aldık dün, perdeleri için de sipariş verdik, önümüzdeki hafta çarşamba alıcaz onları da. Bi gelsinler odasının resmini çekip koyucam hemen kızlarrrr[/QUOTE
oohhh ne güzel canım, güzel günlerde sağlıkla büyüsün odasında, yuvasında inşallaah.
bizim de bebek odası takımımız bugün gelecek. çok heyacanlıyız. Artık evde küçük küçük kıyafetlerin ötesinde kocamaaaan "bende varım" diyecek miniğim :)
kızımın odası geldi, sadece şifonyeri gelmemiş o da bugün yarın gelir. Halısını aldık dün, perdeleri için de sipariş verdik, önümüzdeki hafta çarşamba alıcaz onları da. Bi gelsinler odasının resmini çekip koyucam hemen kızlarrrr
bebeğimin odası geldi ! eşimle bütün gece odadan çıkamadık. O odada yavrumun her halini hayal ettim, Allahım sağlıkla doğup büyümeyi nasip etsin ona .
amin canım inşallah, çok güzel bişey, biz de günde 10 kere giriyoruz odasına, boş beşiği sallayıp dalga geçiyoruz. Daha biz çocuğuz yaw, bi de bizim çocuğumuz mu olacak şimdi laelaelaelaelae
esra, itirekim kızlar gözünüz aydın. ne heyecan vericidir o odaya girmek kim bilir. bizimki de bi aksilik olmazsa 3 haftaya kadar gelir nasıl heyecanlanıyorum bende. çocuk odam hep boştu şimdi evimin en anlamlı odası olacak. bu arada bebiş odalarınız tam yerleşince ekleyin resimlerini bizlere de belki fikir olur
kızımın odası geldi, sadece şifonyeri gelmemiş o da bugün yarın gelir. Halısını aldık dün, perdeleri için de sipariş verdik, önümüzdeki hafta çarşamba alıcaz onları da. Bi gelsinler odasının resmini çekip koyucam hemen kızlarrrr
bebeğimin odası geldi ! eşimle bütün gece odadan çıkamadık. O odada yavrumun her halini hayal ettim, Allahım sağlıkla doğup büyümeyi nasip etsin ona .
saol canım. seninkide gelir tez zamanda inşallah. ne güzel senin odan boşmuş, Birde bizimkini görsen :)) evimiz 2+1 ve şu anda bebeğimizin odası olan oda, önceden misafir+çalışma odasıydı. evde herşeyin yeri değişti. ve biz miniğimize yer açtık. ama sonunda oldu :)
mesaj sayım az olduğu için fotoğraf paylaşamıyordum. ama en kısa zamanda. Oda fotolarını ve aldığım bir-iki kıyafetlerini paylaşacağım inşallah. :/
names adresi tam versen kuşum tanesi 50kuruşamı gelio. çok uygun ya.
sağol canım, bir an önce gelir seninkide inşallah, gerçekten o odaya girip hayal kurmak müthiş bişey boshayallersmileesra, itirekim kızlar gözünüz aydın. ne heyecan vericidir o odaya girmek kim bilir. bizimki de bi aksilik olmazsa 3 haftaya kadar gelir nasıl heyecanlanıyorum bende. çocuk odam hep boştu şimdi evimin en anlamlı odası olacak. bu arada bebiş odalarınız tam yerleşince ekleyin resimlerini bizlere de belki fikir olur
Perdelerimiz de gelsin ekliycem hemen tatlım. Hala şifonyerimiz gelmedi gerçi :sinifsinif:kızlar hadi gözünüzaydın.
ayyy aman ne cicidir şimdi onalrı odaları
en yakın zmanda bu gzüel odalrın resimlerini bekliyoruz.
ahşap figürler mevlüt içindi ... hastane için de 50 adet aşağıdaki bisikletten kendim yapacağım ... bisikletin tanesi 1 tl ... süslemekte çok kolay ... o yüzden hazırına 2,5 vermek istemedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?