2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

evet bu çıtçıtlı zıbınlar bebişlerimiz ve bizim için en iyisi galiba.. normal çıtçıtlı body lerden bile daha kullanışlıya benziyor.

Avcılardaki taffybaby de de var bu çıtçıtlı zıbınlardan .

kızımın odası geldi, sadece şifonyeri gelmemiş o da bugün yarın gelir. Halısını aldık dün, perdeleri için de sipariş verdik, önümüzdeki hafta çarşamba alıcaz onları da. Bi gelsinler odasının resmini çekip koyucam hemen kızlarrrr

oohhh ne güzel canım, güzel günlerde sağlıkla büyüsün odasında, yuvasında inşallaah.

bizim de bebek odası takımımız bugün gelecek. çok heyacanlıyız. Artık evde küçük küçük kıyafetlerin ötesinde kocamaaaan "bende varım" diyecek miniğim :)

bebeğimin odası geldi ! eşimle bütün gece odadan çıkamadık. O odada yavrumun her halini hayal ettim, Allahım sağlıkla doğup büyümeyi nasip etsin ona .

bebeğimin odası geldi ! eşimle bütün gece odadan çıkamadık. O odada yavrumun her halini hayal ettim, Allahım sağlıkla doğup büyümeyi nasip etsin ona .

amin canım inşallah, çok güzel bişey, biz de günde 10 kere giriyoruz odasına, boş beşiği sallayıp dalga geçiyoruz. Daha biz çocuğuz yaw, bi de bizim çocuğumuz mu olacak şimdi laelaelaelaelae

amin canım inşallah, çok güzel bişey, biz de günde 10 kere giriyoruz odasına, boş beşiği sallayıp dalga geçiyoruz. Daha biz çocuğuz yaw, bi de bizim çocuğumuz mu olacak şimdi laelaelaelaelae

ahhh canım ya , bizde de durum aynı. bazen eşimden gizli (görür de belki dalga geçer benimle diye) kıyafetlerini alıyorum elime , sanki yavrum içindeymiş gibi kucağıma alıyorum .dediğin gibi canım biz çocuğuz daha :))) ama olsun varsın hepberaber onlarla büyürüz belki :)

esra, itirekim kızlar gözünüz aydın. ne heyecan vericidir o odaya girmek kim bilir. bizimki de bi aksilik olmazsa 3 haftaya kadar gelir nasıl heyecanlanıyorum bende. çocuk odam hep boştu şimdi evimin en anlamlı odası olacak. bu arada bebiş odalarınız tam yerleşince ekleyin resimlerini bizlere de belki fikir olur

saol canım. seninkide gelir tez zamanda inşallah. ne güzel senin odan boşmuş, Birde bizimkini görsen :)) evimiz 2+1 ve şu anda bebeğimizin odası olan oda, önceden misafir+çalışma odasıydı. evde herşeyin yeri değişti. ve biz miniğimize yer açtık. ama sonunda oldu :)
mesaj sayım az olduğu için fotoğraf paylaşamıyordum. ama en kısa zamanda. Oda fotolarını ve aldığım bir-iki kıyafetlerini paylaşacağım inşallah. :/

kızlar hadi gözünüzaydın.
ayyy aman ne cicidir şimdi onalrı odaları
en yakın zmanda bu gzüel odalrın resimlerini bekliyoruz.

merakla bekliyorum cnm resimler iii günlerde kullansın kuzucun inşallah

beğenmenize çok sevindim kızlar.. teşekkür ederim ..ben yapmadım, hazır... dün 150 adet siparişini verdik .. 4 günlük süre verdiler .. inşallah aksilik çıkmadan gelir. gelsin ölçülerini de veririm size.. belki almak isteyen olur kampanya bitmeden .. gitti gidiyordan .. daha bir sürü alternatif yollamış atan kişi .. ama biz yine de size eklediğim fotodakileri aldık ... lavantalı yaptırdım .. inşallah 2 ayda kokusu bitmez eyvahedigeldismile

names adresi tam versen kuşum tanesi 50kuruşamı gelio. çok uygun ya.

AHŞAP FİGÜR BEBEK ŞEKERİ 100 ADETİ 55 TL MIKNATS GittiGidiyor.com'da #30811437

canım bizim aldıklarımız yukarıdakiler .. karışık - lavantalı ve mıknatıslı aldık .. sanırım sitede bunun tek tek satılanları da var ama mıknatıslı değil gibi gedi.. bi de aynı satıcı biz 150 istiyoruz diye 50 lik paket satışı linki açtı ..

bunun dışında da aşağıdakileri de önerdi sonradan ama biz üstteki grubu istedik ..

AHŞAP FİGÜRLÜ bebek şekeri tanesi 50 kuruş mıkna GittiGidiyor.com'da #30825866

ahşap figürler mevlüt içindi ... hastane için de 50 adet aşağıdaki bisikletten kendim yapacağım ... bisikletin tanesi 1 tl ... süslemekte çok kolay ... o yüzden hazırına 2,5 vermek istemedim ..

sağol canım, bir an önce gelir seninkide inşallah, gerçekten o odaya girip hayal kurmak müthiş bişey boshayallersmile

kızlar hadi gözünüzaydın.
ayyy aman ne cicidir şimdi onalrı odaları
en yakın zmanda bu gzüel odalrın resimlerini bekliyoruz.
Perdelerimiz de gelsin ekliycem hemen tatlım. Hala şifonyerimiz gelmedi gerçi :sinifsinif:

ahşap figürler mevlüt içindi ... hastane için de 50 adet aşağıdaki bisikletten kendim yapacağım ... bisikletin tanesi 1 tl ... süslemekte çok kolay ... o yüzden hazırına 2,5 vermek istemedim ..

ayy çok şeker bişey bunlar yaa, bu ahşap figürler benimde çok hoşuma gitmişti, canım eve geldikten sonra eline alarak bi resmini çekersen sevinirim. Boyutlarını merak ediyorum ben de
burası küçük bi yer olduğu için sadece bir yerde var bebek şekeri satan yer, geçen ablamla gittik, bu bisikletli olanların sepet gibi örülmüşü vardı, metal diğil yani. Tanesine 5TL dedi. Valla bana çok geldi, en azından annemlere ablamlara kayınvalidemlere filan onlardan alayım demiştim ama 5 lirada verilmezki tanesine klava:

kızlar bende cumartesi idil bebenin fabrika satış mağazasına gittim pendik güzelyalıda ama fiyatlar pekde ucuz değil açıkçası , aynı battaniyeyi ama çok şık bişey kadife ablamdan makineyi alıp inşallah çekerim civil bebeden aldım dün 24,90(idilde 55 tl idi) emzik 4,5 - çorap 1,75 - hastane çıkışı 10 parça 49,90 beyaz çiçekleri pembe - uzun kollu alttan çıtlı badi 3,5 - gögüs pedi bebedor 40 adet 2tane 1de kolonyalı mendil hediyeli 13,5 bitane daha çorap altı ayakkabı gibi olanlar varya ondan oda 4-5 tl arası sanırım toplam 107 tl verdim ,(peşin) fiyatları fikir olsun diye yazdım, dahada uygunları var ama koca mağazada (pendik mağazası) ilgilenecek adam yok resmen, bi fiyat sorucam sağda solda adam aradık çok aşırı yoğunlukda yoktu ama neden öyleydi anlamadım, 1 tane adam var oda hangi birine baksın 1 soru sor yarım saat sonra anca cevap alıyosun, park yatakda alacaktık ama ilgilenen bulamadığımız için almadık :ecrin_bebek:

kızlar yaa, bebek şekerinde illa bebek mi olması gerekiyo? Ben kendim yapmak istiyorum, kelebeklere bayılırım, internetten malzemelerini buldum, baya da ucuza mal olacak. Resmini aşağıya ekliyorum, ama olmaz derseniz vazgeçicem. Zaten mıknatıslı olsun, buzdolabında kullanılabilsin istiyorum.Şuna benzer bişey olacak yaptığımda. Bunun beyazı, kelebek dahil herşeyi beyaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…