2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Ayyy, bayıldım ben bu kelebeğe opuyorumnanaktan
Harika, bence kesinlikle bunlardan yap.
Nerden sipariş vereceksin? Ben de yaparım belki, mavi mavi sempatiksalakcinni

tabi canım .. ne demek eklerim ... ölçerim de ... bence de verilmez canım .. 2,5 bile çok benim için .. hastane için 50 .. mevlüt için 150 : hepsini 2,5 tan düşünsene ... 500 tl ediyor .. çok abartı .. ben de o yüzden bi kısmını kendim - bi kısmını da hazır almayı tercih ettim ...

canım eğer yapmaya üşenirsen bak burada yapılmışı çok uyguna geliyor..
http://urun.gittigidiyor.com/Kelebekli-Bebek-Sekeri-Cok-Sik-Cok-Uygun_W0QQidZZ30595350

canım gerçekten çok güzel. ben de kararsızım kendimmi yapıyım hazırmı alıyım
ben sadece mevlüd için 50 tane alıcam yere de artar bile bence.

esra bence de çok güzel bi model bu.. ben buna benzer bi modeli 2 sene önce tanesini 0.90 krstan almıştım.. evde yapmak çok ekonomik olucaktır.. hadi sen yap bizde gaza gelio yapalım..

nihayet bende fotoğraf ekleyebiliyoruuuuum :)))

bu ciciler oğluma ilk aldıklarımdan ... diğerlerini de zamanla ekleyeceğim :)

arkadaşlar mothercare in 7 li bodylerinden alan varmı aranızda?Düz beyaz olanı var birde renklileri..acaba new bornmu alsak yoksa 0-3 aylık olamı?

GECELİĞİMİZ KIZLAR.
BANA DA BÜYÜK GİBİ GELMİŞTİ. GİYİNCE TAM OLDU. BUARADA NETTEN ALMAMAK GEREK
DENEMEK EGREK MUTLAKA. MESELA BU S OLDU BANA.İŞİMİ GÖRÜR.

KIZIMA DA CİCİLER ALMIŞTIM ONALRI DA EKLİİM.
Bİ TAKIM DAHA ALDIK KIZIMA ANTİALERJİŞKMİŞ. YOK NİKEL FALAN KULLANUILMAMIŞ
AMA MODELİ DE ÇOK HOŞUMA GİTTİ
Bİ KELEBEK HASTASI OLARAK.

BUNALRI DA WEİCE DEN ALDIK. BABAMIZIN ISRARLARIYLA.UYGUNDU FİAYTALR İNDİRİM VARDI SANIRIM

BUNALR DA POLAR ALTLARIMIZ. HELE ARAKSINDAKİ KALPLİ CEPLERE BİTTİM.

TEYZEMİZ DAYANAMAMIŞ İLK HEDİYESİNİ ALMIŞ KIZIMA BOLERO ÇOK SEVDİM BEN.

BU ELBİSEDE YAZLIK AMA ÇOK İNMİŞTİ VE ÇOK GÜZELDİ. DAYANAMYIP ALDIK. NAPALIM.

ıtrekim ciciler çok gzüel görünüyo tatlım. Sağlıklı günelrde giysin bebişin.

illetim ben aldım mothercaredan ama bence 0-3 aylık alınmalı. çabuk küçülüyo diyolar.
Istersen dışardan bir-iki tane daha minik alırsın.

ıtrekim güle güle kullansın oğlun cicisini...

Denizim geceliğin gayet güzel... Kızının cicilerine bittim güle güle kullanın...

buarada geceliğim uzun kollu ya bende kısa kollu istiyodum
ama kestirebilririm diye düşündüm.
Diğer eşyalarımız ekim ortası eve gelicek
ozman eklicem kızlar.
Pijamalar, sabahlık falanda onda.
Onalrla beraber çok cicimiz oldu yeter artık.

Tamam canım sağol, düz beyaz olanlar daha dar oluyormuş diye okumuştum bir yerde sizede sorayım dedim.Bende alışverişe yeni başlıcam.Toptan halletmeye çalışçam.Herhalde aranızda en geç ben varımdır.

ıtırekim ben aldıklarını göremiyorum ama güle güle kullanın canım sağlıcakla

denizim hepsi çokk güzelya bende bayıldım kalpli kadifelere sağlıklı günlerde giysin inşallah

illet bende aldım cnm o 7li bodylerden ama 3-6 ay aldım cnm elimde yeni doğan çok vardı o yüzden

ıtrekim güle güle kullansın oğlun cicisini...

Denizim geceliğin gayet güzel... Kızının cicilerine bittim güle güle kullanın...

teşekkürler kızlar.. hepimizn bebişleri sağlıcakla giyer inşallah cicilerini.

Denizcim aldıkların çok güzel , kızların kıyafetleri çok daha alımlı oluyor , bayıldım valla; bolero ya, o kalpli altlara, hele o elbisesi.... seneye yaza rahatlıkla giyer elbisesini inşallh. güle güle giysin yavrucağın.

geceliğinde çok güzel canım güle güle kullan neden kollarını kestirmek istiyorsun, soğuk olacak hava , bende uzun kollu düşünüyorum.

esracım bence güzel bi seçim. bebek şekeri olarak oldukça farklı. kelebek motifini çok severim ben.

itirekim güle güle giysin paşan ii günlerde giysin inşalahh

denizim aldıkların çok tatlıı zaten oldum olası gözüm düşer kız kıyafetlerine.
ii günlerde giysin meleğin. polar pantolonlar özellikle çok şirin.
bende dün dagi de indirim vardı bi gecelik aldım. ama aceleyl farklı modelini almışım.
düğmeli diye v yaka almışım tekrar değiştiricem o zaman bende eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…