kızlar yaa, bebek şekerinde illa bebek mi olması gerekiyo? Ben kendim yapmak istiyorum, kelebeklere bayılırım, internetten malzemelerini buldum, baya da ucuza mal olacak. Resmini aşağıya ekliyorum, ama olmaz derseniz vazgeçicem. Zaten mıknatıslı olsun, buzdolabında kullanılabilsin istiyorum.Şuna benzer bişey olacak yaptığımda. Bunun beyazı, kelebek dahil herşeyi beyaz...
Ayyy, bayıldım ben bu kelebeğe opuyorumnanaktan
Harika, bence kesinlikle bunlardan yap.
Nerden sipariş vereceksin? Ben de yaparım belki, mavi mavi sempatiksalakcinni
ayy çok şeker bişey bunlar yaa, bu ahşap figürler benimde çok hoşuma gitmişti, canım eve geldikten sonra eline alarak bi resmini çekersen sevinirim. Boyutlarını merak ediyorum ben de
burası küçük bi yer olduğu için sadece bir yerde var bebek şekeri satan yer, geçen ablamla gittik, bu bisikletli olanların sepet gibi örülmüşü vardı, metal diğil yani. Tanesine 5TL dedi. Valla bana çok geldi, en azından annemlere ablamlara kayınvalidemlere filan onlardan alayım demiştim ama 5 lirada verilmezki tanesineklava:
kızlar yaa, bebek şekerinde illa bebek mi olması gerekiyo? Ben kendim yapmak istiyorum, kelebeklere bayılırım, internetten malzemelerini buldum, baya da ucuza mal olacak. Resmini aşağıya ekliyorum, ama olmaz derseniz vazgeçicem. Zaten mıknatıslı olsun, buzdolabında kullanılabilsin istiyorum.Şuna benzer bişey olacak yaptığımda. Bunun beyazı, kelebek dahil herşeyi beyaz.
gerçekten çok güzelmiş yaa çok beğendim, kesinlikle yaptır...
kızlar yaa, bebek şekerinde illa bebek mi olması gerekiyo? Ben kendim yapmak istiyorum, kelebeklere bayılırım, internetten malzemelerini buldum, baya da ucuza mal olacak. Resmini aşağıya ekliyorum, ama olmaz derseniz vazgeçicem. Zaten mıknatıslı olsun, buzdolabında kullanılabilsin istiyorum.Şuna benzer bişey olacak yaptığımda. Bunun beyazı, kelebek dahil herşeyi beyaz...
canım gerçekten çok güzel. ben de kararsızım kendimmi yapıyım hazırmı alıyımkızlar yaa, bebek şekerinde illa bebek mi olması gerekiyo? Ben kendim yapmak istiyorum, kelebeklere bayılırım, internetten malzemelerini buldum, baya da ucuza mal olacak. Resmini aşağıya ekliyorum, ama olmaz derseniz vazgeçicem. Zaten mıknatıslı olsun, buzdolabında kullanılabilsin istiyorum.Şuna benzer bişey olacak yaptığımda. Bunun beyazı, kelebek dahil herşeyi beyaz...
ıtrekim ciciler çok gzüel görünüyo tatlım. Sağlıklı günelrde giysin bebişin.
illetim ben aldım mothercaredan ama bence 0-3 aylık alınmalı. çabuk küçülüyo diyolar.
Istersen dışardan bir-iki tane daha minik alırsın.
ıtrekim güle güle kullansın oğlun cicisini...
Denizim geceliğin gayet güzel... Kızının cicilerine bittim güle güle kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?