2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

ıtrekim güle güle kullansın oğlun cicisini...

denizim geceliğin gayet güzel... Kızının cicilerine bittim güle güle kullanın...

teşekkür ederiz tatlım. Uygun oldu fiaytı geceliğin hemde sindi içime.
çok para vermek istemiyodum.yoksa süper şeyler var.

canım ben düz beyaz almadım hiç ama.
Seni yanlış yönlendirmiyeyim.
Artık başal kuzum valla. Hepsi bianda hallolmuyo
ben sadece mevlid elbisesinin altına giyeceği 0 beden krem rengi kilotlu çorap bulana kadar kaç mağaza gezdim
en sonunda buldum düz bişey ama napıyım yok süsülüler var ama 0 beden yok.

teşekkür ederiz.
Belki kestirmem de dediğin gibi aslında.
Diğer geceliğim yedek olan kısa kollu. Bu da uzun olsun dimi.

teşekkür ederiz teyzesi. Kız cicileir gerçekten öle.
Ama minik erkeklere de çok ciciler var.

itekim , dezinim aldıklarınız çok güzel bebişlerinizle sağlıkla sıhhatle güle güle kullanın ...

sağolun teyzeleri.
Daha gzüelleri sizin olsun .
Sağlıkla giysin yavrukuşlarımız.

bende bu aldıkalrımın biçoğunu 3-6 aylık falan aldım kızlar.
çabuk büyüyoalr diye.
Yazlık elbisei 9 aylık tekti zaten şansıma.

denizim hepsi çok güzel yaa özellikle teyzesinin aldığı bolero çok hoşuma gitti , güle güle giysin miniğin inşallah....

ıtırekim,denizim güle güle kullansın bebişleriniz çok güzeller...

kızlaaaar

yarın izinliyim alışverişe çıkıp gecelik ve bebişe uyku seti , bir kaç kıyafet bakmayı düşünüyorum.

Kadıköy e geçicem. Civilim e bakarım diyorum ama bildiğiniz güzel uygun yerler varsa söyler misiniz
şimdiden yapayım programımı

ITIREKİM ve DENİZİM güle güle giysin bebişleriniz aldıklarınızı. Ben de kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum, Denizim valla bayıldım o kaife kalpli eşofman altlarına, elbisenize. Ay Allahım yaa, bi de bebişleri içlerinde hayal ediyorum, nasıl tatlı olacaklar kimbilir

Ben de nevresim takımı almak istiyorum bebiş için. Fiyatları konusunda bilginiz var mı kızlar? İnternette 28 den başlıyo, çıkabildiği kadar çıkıyo fiyatlar, uygun fiyatlı ve kaliteli olsun istiyorum. Mesela Kristalin ürünleri kaliteli, fiyatları da uygun ama burda bulabilirmiyim bilmiyorum :sinifsinif:

Itırekim ve Denizim güle güle giysin bebişleriniz.Denizim o bolero nasıl güzel bişeyir ölee :)) Gecelikte güzel canım bende bulsaydım hayırlısıyla :))

canım teşekkürler, sağlıcakla giyer inşallah bebeişlerimiz.
canım nevresim takımı internette çok çeşitli var ama en güzeli görerek dokunarak almak galiba. net te de çok çeşitli fiyatlar bir de anlayamıyorsun. bir nevresim takımı nı English Home dan almayı düşünüyorum. takımları da var, ayrıca parça parça kendinde oluşturabiliyorsun. takımlar 40-45 gibiydi, yanlış hatırlamıyorsam tek tek yaptığında da 30-35 TL ye geliyordu.

Itırekim ve Denizim güle güle giysin bebişleriniz.Denizim o bolero nasıl güzel bişeyir ölee :)) Gecelikte güzel canım bende bulsaydım hayırlısıyla :))

teşekkürler teyzesi. :))

denizim güle güle kullanın canım... çok güzeller...

arkadaşlar mothercare in 7 li bodylerinden alan varmı aranızda?Düz beyaz olanı var birde renklileri..acaba new bornmu alsak yoksa 0-3 aylık olamı?

canım ben 3lü uzun kollu ayaklı 0-3 ay aldım
içine 3lü 0-3 ay aldım
yarım kollu 7 li 3-6 ay aldım

ITIREKIMsizde güle güle kullanın....

Son düzenleme:
denizim hepsi çok güzel yaa özellikle teyzesinin aldığı bolero çok hoşuma gitti , güle güle giysin miniğin inşallah....

ıtırekim, denizim çok güzel yeni ciciler güle güle giysin yavrularınız

denizim ıtırekim güle güle giysin kuzularınız.sağlıkla sıhhatle inşallah.

denizim gule gule kullanın cicileriniz inşallah

itirekim ve denizim aldıklaınız çok güzel güle güle kullanın.

ıtırekim,denizim güle güle kullansın bebişleriniz çok güzeller...

ıtırekim ve denizim güle güle giysin bebişleriniz.denizim o bolero nasıl güzel bişeyir ölee :)) gecelikte güzel canım bende bulsaydım hayırlısıyla :))

çok teşekkür ederiz yağmurum adına da.
Bunların içinde kızımı hayal ettikçe ben de okadar heyecanlanıyorumki.
Teyzemiz gerçekten de zevkliymiş.
Diyorum zaten devamını heyeacnla bekliyoruz diyorum.

lohusa takımımı eşim dogumgunumde almıstı rengi biraz koyu ama ben cok sewiyorum die o renk almıs :kedi: (terlik corap lavanta. kolonya, taç, başörtüsü, gecelik ve sabahlık)

Eklentiler

• $PICT0262.webp
    14 KB · Görüntüleme: 39
  • $PICT0265.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $PICT0266.webp
    19 KB · Görüntüleme: 44
yasmin çok güzeller canım koyu renk alması iyi olmuş boşver leke göstermez hiç değilse :)) bebeişinle sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…