ıtrekim güle güle kullansın oğlun cicisini...
denizim geceliğin gayet güzel... Kızının cicilerine bittim güle güle kullanın...
tamam canım sağol, düz beyaz olanlar daha dar oluyormuş diye okumuştum bir yerde sizede sorayım dedim.bende alışverişe yeni başlıcam.toptan halletmeye çalışçam.herhalde aranızda en geç ben varımdır.
teşekkür ederiz.teşekkürler kızlar.. Hepimizn bebişleri sağlıcakla giyer inşallah cicilerini.
Denizcim aldıkların çok güzel , kızların kıyafetleri çok daha alımlı oluyor , bayıldım valla; bolero ya, o kalpli altlara, hele o elbisesi.... Seneye yaza rahatlıkla giyer elbisesini inşallh. Güle güle giysin yavrucağın.
Geceliğinde çok güzel canım güle güle kullan neden kollarını kestirmek istiyorsun, soğuk olacak hava , bende uzun kollu düşünüyorum.
denizim aldıkların çok tatlıı zaten oldum olası gözüm düşer kız kıyafetlerine.
Ii günlerde giysin meleğin. Polar pantolonlar özellikle çok şirin.
Bende dün dagi de indirim vardı bi gecelik aldım. Ama aceleyl farklı modelini almışım.
Düğmeli diye v yaka almışım tekrar değiştiricem o zaman bende eklerim [/b][/color]
ıtırekim ben aldıklarını göremiyorum ama güle güle kullanın canım sağlıcakla
denizim hepsi çokk güzelya bende bayıldım kalpli kadifelere sağlıklı günlerde giysin inşallah
illet bende aldım cnm o 7li bodylerden ama 3-6 ay aldım cnm elimde yeni doğan çok vardı o yüzden
itekim , dezinim aldıklarınız çok güzel bebişlerinizle sağlıkla sıhhatle güle güle kullanın ...
Itırekim, denizim çok güzel yeni ciciler güle güle giysin yavrularınız
İtirekim ve denizim aldıklaınız çok güzel güle güle kullanın.
ıtırekim,denizim güle güle kullansın bebişleriniz çok güzeller...
kızlaaaar
yarın izinliyim alışverişe çıkıp gecelik ve bebişe uyku seti , bir kaç kıyafet bakmayı düşünüyorum.
Kadıköy e geçicem. Civilim e bakarım diyorum ama bildiğiniz güzel uygun yerler varsa söyler misiniz
şimdiden yapayım programımı
ITIREKİM ve DENİZİM güle güle giysin bebişleriniz aldıklarınızı. Ben de kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum, Denizim valla bayıldım o kaife kalpli eşofman altlarına, elbisenize. Ay Allahım yaa, bi de bebişleri içlerinde hayal ediyorum, nasıl tatlı olacaklar kimbilir
Ben de nevresim takımı almak istiyorum bebiş için. Fiyatları konusunda bilginiz var mı kızlar? İnternette 28 den başlıyo, çıkabildiği kadar çıkıyo fiyatlar, uygun fiyatlı ve kaliteli olsun istiyorum. Mesela Kristalin ürünleri kaliteli, fiyatları da uygun ama burda bulabilirmiyim bilmiyorum :sinifsinif:
Itırekim ve Denizim güle güle giysin bebişleriniz.Denizim o bolero nasıl güzel bişeyir ölee :)) Gecelikte güzel canım bende bulsaydım hayırlısıyla :))
arkadaşlar mothercare in 7 li bodylerinden alan varmı aranızda?Düz beyaz olanı var birde renklileri..acaba new bornmu alsak yoksa 0-3 aylık olamı?
denizim hepsi çok güzel yaa özellikle teyzesinin aldığı bolero çok hoşuma gitti , güle güle giysin miniğin inşallah....
ıtırekim, denizim çok güzel yeni ciciler güle güle giysin yavrularınız
denizim ıtırekim güle güle giysin kuzularınız.sağlıkla sıhhatle inşallah.
denizim gule gule kullanın cicileriniz inşallah
itirekim ve denizim aldıklaınız çok güzel güle güle kullanın.
ıtırekim,denizim güle güle kullansın bebişleriniz çok güzeller...
ıtırekim ve denizim güle güle giysin bebişleriniz aldıklarınızı. Ben de kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum, denizim valla bayıldım o kaife kalpli eşofman altlarına, elbisenize. Ay allahım yaa, bi de bebişleri içlerinde hayal ediyorum, nasıl tatlı olacaklar kimbilir
ıtırekim ve denizim güle güle giysin bebişleriniz.denizim o bolero nasıl güzel bişeyir ölee :)) gecelikte güzel canım bende bulsaydım hayırlısıyla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?