saol canım olumunekankayizsmilegule gule kullan canım
dogru diosun canım hiç o acıdan bakmamıstımyasmin çok güzeller canım koyu renk alması iyi olmuş boşver leke göstermez hiç değilse :)) bebeişinle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
saol canım amin inşallah Allah hepimize aldıklarımızı bebişlerimizle mutlu gunlerde kullanmamızı nasip etsin :Saruboceq:ymin cnm gecelik takımın çok şık bayıldım. rengi de gayet güzell bebişin de ii günlerde giysin inşallah cicilerini
saol canım olumunekankayizsmileYasmin cim güle güle giy, çok şık çok güzel bir takım olmuş. bencede koyu renk olmasından dolayı daha da rahat edersin.
canımYasmin ne düşünceli eşin var maşallah....
Bence gayet güzel canım bende bayılırım bu renge...
saol canmolumunekankayizsmileyasmin canım lohusa takımının içersinde mi var başörtüsü ayrı mı almış eşin
hayırlı olsun bu arada:)
ben de kapalıyım da başörtülü varsa öyle bakayım die sordum tatlım:)
saol canımolumunekankayizsmileITIREKIM cnm maşallah güle güle giysin inş oğluşunn
illet ben de aldım mothercare dan 7 li set 0-3.Newborn bi müddet sonra küçük gelebilir.Erkek kardeşim 54 cnm doğmuştu annem bazı şeyleri giydirememişti küçük geldiği için
yasmincim maşallah eşin ne kadar düşünceliymiş.Güle güle giy inş
denizim geceliğinde bebişin kıyafetleride süper.Özellikle boleroya bittim.eyzesinin ellerine sağlık
canım ne demek burda bunları eklememizin sebebide herkes fikir sahibi olsun begenilenler paylasılsın die.. üsküdardan aldıgını biliorum ama magaza adı bilmiorum aksam sorarım esime eger hatırlıosa yazarım olumunekankayizsmileyasmincim çok sorouorum ama bişe daha var
nerden almış acaba:kedi:
canım ne demek burda bunları eklememizin sebebide herkes fikir sahibi olsun begenilenler paylasılsın die.. üsküdardan aldıgını biliorum ama magaza adı bilmiorum aksam sorarım esime eger hatırlıosa yazarım olumunekankayizsmile
tabi ki atarım canım olumunekankayizsmile bu arada gecelik kısa kollu sabahlıgın kolu da dirsekten biraz asagıda boyuda dizden bir karıs falan asagıda tam uzun diil yani benim boy kısa oldugu için cok goze batmadı boyu falanayyyy canım ne iyi olur ya çok saol walla
özelden mesaj atar mısın canım çok rica etsemopuyorumnanaktan
tabi ki atarım canım olumunekankayizsmile bu arada gecelik kısa kollu sabahlıgın kolu da dirsekten biraz asagıda boyuda dizden bir karıs falan asagıda tam uzun diil yani benim boy kısa oldugu için cok goze batmadı boyu falan
GECELİĞİMİZ KIZLAR.
BANA DA BÜYÜK GİBİ GELMİŞTİ. GİYİNCE TAM OLDU. BUARADA NETTEN ALMAMAK GEREK
DENEMEK EGREK MUTLAKA. MESELA BU S OLDU BANA.İŞİMİ GÖRÜR.
KIZIMA DA CİCİLER ALMIŞTIM ONALRI DA EKLİİM.
Bİ TAKIM DAHA ALDIK KIZIMA ANTİALERJİŞKMİŞ. YOK NİKEL FALAN KULLANUILMAMIŞ
AMA MODELİ DE ÇOK HOŞUMA GİTTİ
Bİ KELEBEK HASTASI OLARAK.
BUNALRI DA WEİCE DEN ALDIK. BABAMIZIN ISRARLARIYLA.UYGUNDU FİAYTALR İNDİRİM VARDI SANIRIM
BUNALR DA POLAR ALTLARIMIZ. HELE ARAKSINDAKİ KALPLİ CEPLERE BİTTİM.
TEYZEMİZ DAYANAMAMIŞ İLK HEDİYESİNİ ALMIŞ KIZIMA BOLERO ÇOK SEVDİM BEN.
BU ELBİSEDE YAZLIK AMA ÇOK İNMİŞTİ VE ÇOK GÜZELDİ. DAYANAMYIP ALDIK. NAPALIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?