Yaa bu YAĞMURUN cicilerine bittim ben,
Çok güzeller ayol,
Alırım ben bu kızı oğluma bu kadar süslersen,
Ahh ahh Özlem Teyzesi kurban olsun o kuzuya.
cok guseller canım saglıkla giyin inşallah.. pijamada cok gusel nerden aldın fisfisfisGünaydın kızlar aldığım şeylerden birkaç parça ekleyeyim...
Dün annemle aldık...
Hastane çıkışım organikmiş pekte hoşuma gitti aldım..
Krem olanından aldım banyo havlusu ...
Birde bu pijamadan mavisinden aldım
canım semacım guzel gunlerde kullanın inş..sizin alıklarınızı gorunce ne kadar heyecanlanıyourm yaaa..bende başlarım inş...eklemeyede fırsatım olur.biz anne baba olarak daha bişey almadık ama dayısı almış dun kamerada gosterdi bana ay bi hoşuma gittiki ama bizde iş yok ...
cok guseller canım saglıkla giyin inşallah.. pijamada cok gusel nerden aldın fisfisfis
mavrulam,
hayırlı olsun canım.. çok cici,çok şıklar.. güzel günlerde kullanın.. yalnız hastane çıkışına özellikle bayıldım.. markası nedir ki onun?
Teşekkür ederim canım...
Bir tane de peluş battaniye aldım...
Daha alınacak çok şey var be...
Bebetto organik hastane çıkışı diye geçiyor canım...
Ahan da böyle sempatiksalakcinni
mavrulam yerim ben oğluşun hastane çıkışını güle güle giysin inş annesi
MAVRULAM güle güle kullanın canım hastane çıkışı süper böyle bişiy arıyodum iyi oldu resimleri koyduğun çok tatlı... pijamada çok güzelmiş fiyatalr nasıl ?
idil'den bi 10'lu takım almıştım ama bi takım daha gerekebilir diye düşünüyorum.. bebetto'dan bakayım o zaman onu da
lohusa takımımı eşim dogumgunumde almıstı rengi biraz koyu ama ben cok sewiyorum die o renk almıs :kedi: (terlik corap lavanta. kolonya, taç, başörtüsü, gecelik ve sabahlık)
Günaydın kızlar aldığım şeylerden birkaç parça ekleyeyim...
Dün annemle aldık...
Hastane çıkışım organikmiş pekte hoşuma gitti aldım..
Krem olanından aldım banyo havlusu ...
Birde bu pijamadan mavisinden aldım
mavrulam pek güzeller canım,güle güle kullansın bebiş,bende pijama takımını beğendim kullanışlı gözüküyor..
Sende bebeğinde güzel günlerde giyin kullanın inşallah:lepi:
mavrulam
güle güle kullanın canım hepsi çok güzel. ben pek bebettonun ürünlerini beğenmesem de organik olması sebebiyle bu hastane çıkışı hoşuma gitti. burak kayra'ya da çok yakışacaktır eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?