2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Yaa bu YAĞMURUN cicilerine bittim ben,
Çok güzeller ayol,
Alırım ben bu kızı oğluma bu kadar süslersen,
Ahh ahh Özlem Teyzesi kurban olsun o kuzuya.

teşekkür ederiz özlem teyzesi.
ama du bakalım hemen yok öle alırım malırım
bakalım babası vericek mi biricik kızını.

Denizim böyle cicileri giyinmiş süslü bi kıza bende talibim maşallah kızının doğmadan kısmeti açıldı.kaydirigubbakcemile3

Canımcım senin cicinde pek şıkmış benim evde bi tane lohusalık geceliğim var annem ben 2 aylık hamileyken babamla Suriye'ye gittiydi ordan pek şık bir gecelik, sabahlık takım aldıydı o zaman oluyordu inşallah şimdide olur denemedim de senin geceliği görünce aklıma düştü yarın bi ara deniyim.zemuszemus

Günaydın kızlar aldığım şeylerden birkaç parça ekleyeyim...
Dün annemle aldık...
Hastane çıkışım organikmiş pekte hoşuma gitti aldım..

Krem olanından aldım banyo havlusu ...

Birde bu pijamadan mavisinden aldım

cok guseller canım saglıkla giyin inşallah.. pijamada cok gusel nerden aldın fisfisfis

canım semacım guzel gunlerde kullanın inş..sizin alıklarınızı gorunce ne kadar heyecanlanıyourm yaaa..bende başlarım inş...eklemeyede fırsatım olur.biz anne baba olarak daha bişey almadık ama dayısı almış dun kamerada gosterdi bana ay bi hoşuma gittiki ama bizde iş yok ...

Teşekkürler... Bende ancak başladım be canım...Başkasının düşünüp birşeyler alması insanı daha çok mutlu ediyor...Benim eşimde hiçbir şey almadı...Hiçbirini alırkende benimle değildi...Ama bakmak istemesi de yetiyor bana...Sende bir başla hepsini birden çıkarırsın...Ama benden tavsiye elinde listen olsun insan mağazaya girince nerden ne alacağımını şaşırıyor kaydirigubbakcemile3

mavrulam,
hayırlı olsun canım.. çok cici,çok şıklar.. güzel günlerde kullanın.. yalnız hastane çıkışına özellikle bayıldım.. markası nedir ki onun?

mavrulam,
hayırlı olsun canım.. çok cici,çok şıklar.. güzel günlerde kullanın.. yalnız hastane çıkışına özellikle bayıldım.. markası nedir ki onun?

Teşekkür ederim canım...
Bir tane de peluş battaniye aldım...
Daha alınacak çok şey var be...
Bebetto organik hastane çıkışı diye geçiyor canım...
Ahan da böyle sempatiksalakcinni

mavrulam yerim ben oğluşun hastane çıkışını güle güle giysin inş annesi

MAVRULAM güle güle kullanın canım hastane çıkışı süper böyle bişiy arıyodum iyi oldu resimleri koyduğun çok tatlı... pijamada çok güzelmiş fiyatalr nasıl ?

Teşekkür ederim canım...
Bir tane de peluş battaniye aldım...
Daha alınacak çok şey var be...
Bebetto organik hastane çıkışı diye geçiyor canım...
Ahan da böyle sempatiksalakcinni

idil'den bi 10'lu takım almıştım ama bi takım daha gerekebilir diye düşünüyorum.. bebetto'dan bakayım o zaman onu da

mavrulam yerim ben oğluşun hastane çıkışını güle güle giysin inş annesi

Teşekkür ederim cnaım opuyorumnanaktan

MAVRULAM güle güle kullanın canım hastane çıkışı süper böyle bişiy arıyodum iyi oldu resimleri koyduğun çok tatlı... pijamada çok güzelmiş fiyatalr nasıl ?

Canım Hastane çıkışı bir yerde 75 diğer yere gittik 72 dedi 65 e aldık sempatiksalakcinni
pijamada 3 parça 83 gayet uygun ve kumaşı felan çok güzel...

idil'den bi 10'lu takım almıştım ama bi takım daha gerekebilir diye düşünüyorum.. bebetto'dan bakayım o zaman onu da

Benim de kayınvalmdem bir takım alacak herkes 2 tane olsun dedi bende aldım valla...Zaten ilk 2 ay felan giyilir parçaları... 2 adet olsa da birşey olmaz...

mavrulam pek güzeller canım,güle güle kullansın bebiş,bende pijama takımını beğendim kullanışlı gözüküyor..

lohusa takımımı eşim dogumgunumde almıstı rengi biraz koyu ama ben cok sewiyorum die o renk almıs :kedi: (terlik corap lavanta. kolonya, taç, başörtüsü, gecelik ve sabahlık)

Ay maşallah ne düşünceli eşin varmış, takımında çok şık güle güle giy:lepi:

Sende bebeğinde güzel günlerde giyin kullanın inşallah:lepi:

Kızlar ben bu B Box Alt Değiştirme Setini buldum, mutlaka alacağım.
İçine ıslak mendil ve bebek bezini sen kouyorsun, alt açma bezi kutunun içinde geliyor ve üçünü bir arada taşıyabildiğin çok pratik bişeye benziyor:lepi:

Eklentiler

• $1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $2.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $4.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba, aldıklarınızı arada bende takip ediyorum çok şeker şeyler war güle güle kullansın bebişleriniz
denizim16 kelebekli takımı çok beğendim çook cicii bende kelebek hastasıyım nerden nekadara aldığını sormak istedim
aslında kıyafet alışwerişimi bitirdim diyodum ama kelebekli bişey bulursam dayanamam alırım muhtemelen

mavrulam

güle güle kullanın canım hepsi çok güzel. ben pek bebettonun ürünlerini beğenmesem de organik olması sebebiyle bu hastane çıkışı hoşuma gitti. burak kayra'ya da çok yakışacaktır eminim...

mavrulam pek güzeller canım,güle güle kullansın bebiş,bende pijama takımını beğendim kullanışlı gözüküyor..

Sende bebeğinde güzel günlerde giyin kullanın inşallah:lepi:

Teşekkür ederim kızlar...

Sağol canım...
Ben pek anlamam da bu hoşuma gitti değerlerini pek beğenmedim annemin de organik olması felan çok hoşuna gitti... Burak Kayrama yakışır tabi hepimizin bebişlerine yakışır tatlı tatlı giysinler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…