Kızlar ben bu B Box Alt Değiştirme Setini buldum, mutlaka alacağım.
İçine ıslak mendil ve bebek bezini sen kouyorsun, alt açma bezi kutunun içinde geliyor ve üçünü bir arada taşıyabildiğin çok pratik bişeye benziyor:lepi:
Denizim böyle cicileri giyinmiş süslü bi kıza bende talibim maşallah kızının doğmadan kısmeti açıldı.kaydirigubbakcemile3
Canımcım senin cicinde pek şıkmış benim evde bi tane lohusalık geceliğim var annem ben 2 aylık hamileyken babamla Suriye'ye gittiydi ordan pek şık bir gecelik, sabahlık takım aldıydı o zaman oluyordu inşallah şimdide olur denemedim de senin geceliği görünce aklıma düştü yarın bi ara deniyim.zemuszemus
Günaydın kızlar aldığım şeylerden birkaç parça ekleyeyim...
Dün annemle aldık...
Hastane çıkışım organikmiş pekte hoşuma gitti aldım..
Krem olanından aldım banyo havlusu ...
Birde bu pijamadan mavisinden aldım
Merhaba, aldıklarınızı arada bende takip ediyorum çok şeker şeyler war güle güle kullansın bebişleriniz
denizim16 kelebekli takımı çok beğendim çook cicii bende kelebek hastasıyım nerden nekadara aldığını sormak istedim
aslında kıyafet alışwerişimi bitirdim diyodum ama kelebekli bişey bulursam dayanamam alırım muhtemelen
ayyyy kızımın çok talibi var ama bizim kızımızı öle vermeye niyetimiz yok
kıyamam ben ona.
ohhh ne gzüel seninde bitane varmış. bitane daha alsan yeter kuzum.
mavrulam
bebişin hastane çıkışına bayıldım organilk olması çok güzel,sağlıklı günlerde giysin yavrun,bende almayı düşünüyorum farklı renkleri varmıydı?
Kızlar ciciler çok güzel.. Güzel günlerde giysin bebişler inşallah..
Mavrulam pijama setine bayıldım.. Nerden aldın? Ben de arıyorum bi türlü içime sinen bişiy bulamadım..
teşekkür ederim tatlım.. bi gidip bakiim..Canım bunu Lora diye iç çamaşırcı açıldı Fethiye Caddesinin orda oradan aldım....
Günaydın kızlar aldığım şeylerden birkaç parça ekleyeyim...
Dün annemle aldık...
Hastane çıkışım organikmiş pekte hoşuma gitti aldım..
Krem olanından aldım banyo havlusu ...
[
Birde bu pijamadan mavisinden aldım
Kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel,çok özenerek vede severek bakıyorum. Biz sadece uyku seti aldık şimdilik.Bir ara çıkıp toplu alışveriş yapıcam ama biraz piyasa araştırması yapayım diyorum. Ama aldığım uyku seti çok güzel,%100 pamuk ve kadife kumaştan yapılmış,İdaş ın ürünü. Yatakevi'nde indirime girmiş 80 tl,öyle tesadüfen görüpte aldım.İçinde ekstradan alt açma,organizer,oyuncak ve önlüğü mevcut.Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..Paketindeki resminide ekliyorum,beşiğimize serincede ekleyebilirim..
güle güle kullansın bebeğin canım , çok hoş
Kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel,çok özenerek vede severek bakıyorum. Biz sadece uyku seti aldık şimdilik.Bir ara çıkıp toplu alışveriş yapıcam ama biraz piyasa araştırması yapayım diyorum. Ama aldığım uyku seti çok güzel,%100 pamuk ve kadife kumaştan yapılmış,İdaş ın ürünü. Yatakevi'nde indirime girmiş 80 tl,öyle tesadüfen görüpte aldım.İçinde ekstradan alt açma,organizer,oyuncak ve önlüğü mevcut.Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..Paketindeki resminide ekliyorum,beşiğimize serincede ekleyebilirim..
Çok iyiye almışsın canım,sadce o küçücük oyuncaklar bile 10-15 e satılıyor.e-bebek bana pahalı gldiği için pek girmiyordum oraya ama bu hafta sonu gidersek bakayım bende..Güle güle kullanın..Kızlar bende dün Nuk ın yenidoğan biberon setini aldım. indirim var, araştırdığım kadarıyla şu an en iyi fiyat bu. internette 70 liraya bile satan var. ben e-bebek ten 30 TL ye aldım. içinde 2 adet 0-6 ay emzik, bir tane 150 ml, bir tane 300 ml yenidoğan biberon ve bir tane de çıngıraklı oyuncak var. tavsiye ederim
çok güzelmiş canım, baya kullanışlı bişeye benziyo. Güle güle kullan, ben beşikteki halini de merak ettim doğrusu.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?