2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

aa cok kullanıslı bişeye benziyo bencede.. misafirlige gidipte bebegin altına bişey sermeden altını acanlara sinir olurum.. aslında ole kisilere bundan alıp hediye etmek lazım

küçükprenscim zaten bi çantamız olacak dışarıya çıkarken,yedek kıyafet felan da alıcaz yanımıza,sanırım o 1 tane bebek bezi alıyor,kısa misafirlikler için güzelmiş tatlım..güle güle kullan alırsan..

ayyyy kızımın çok talibi var ama bizim kızımızı öle vermeye niyetimiz yok
kıyamam ben ona.
ohhh ne gzüel seninde bitane varmış. bitane daha alsan yeter kuzum.

canım çok cici eşyalarınız.
sen de oğluşunda sağlıklı gzüel günlerde kullanın.

canım çok sağol bende çok seviyorum kelebekliyi görünce dayanamyıp aldım
ben inegölden aldım burda bi bebek mağazasından markası bebiccino galiba.
23 lira.

mavrulam çok cici aldıkların güle güle giyinin analı oğullu
özellikle pijamalar çok cici

mavrulam

bebişin hastane çıkışına bayıldım organilk olması çok güzel,sağlıklı günlerde giysin yavrun,bende almayı düşünüyorum farklı renkleri varmıydı?

ayyyy kızımın çok talibi var ama bizim kızımızı öle vermeye niyetimiz yok
kıyamam ben ona.
ohhh ne gzüel seninde bitane varmış. bitane daha alsan yeter kuzum.

Eee kız evi naz evidir dimi ama Allah evlatlarımızın bahtınıda güzel eylesin.
Hani derler ya ana-baba evladının tahtını yapar bahtını yapamaz diye inşallah hepimizin evladının bahtıda güzel olur.:)

Küçükprens'cim şu kutu cidden güzelmiş denk gelirsem alayım bari:)

Son düzenleme:
hastane vs. yerlerde alt açmak için ben de canbebe'nin 10 lu paketlerinden aldım ... hatta 2-3 tane de hastane çantama koydum ... (almak isteyenler migrosta bulabilirler )

Kızlar ciciler çok güzel.. Güzel günlerde giysin bebişler inşallah..
Mavrulam pijama setine bayıldım.. Nerden aldın? Ben de arıyorum bi türlü içime sinen bişiy bulamadım..

Kızlar ciciler çok güzel.. Güzel günlerde giysin bebişler inşallah..
Mavrulam pijama setine bayıldım.. Nerden aldın? Ben de arıyorum bi türlü içime sinen bişiy bulamadım..

Canım bunu Lora diye iç çamaşırcı açıldı Fethiye Caddesinin orda oradan aldım....

Canım sen ve bebeişin sağlıcakla giyin inşallah cicilerinizi.

çok güzeller şeyler almışsın.

bende dün bakındım durdum ama pek bir şey alamadım. Pijama takımı ve uyku seti beğendim ama kararsız kaldım. netten fotosunu bulursam size de danışacağım kızlar. :sm_confused:

Kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel,çok özenerek vede severek bakıyorum. Biz sadece uyku seti aldık şimdilik.Bir ara çıkıp toplu alışveriş yapıcam ama biraz piyasa araştırması yapayım diyorum. Ama aldığım uyku seti çok güzel,%100 pamuk ve kadife kumaştan yapılmış,İdaş ın ürünü. Yatakevi'nde indirime girmiş 80 tl,öyle tesadüfen görüpte aldım.İçinde ekstradan alt açma,organizer,oyuncak ve önlüğü mevcut.Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..Paketindeki resminide ekliyorum,beşiğimize serincede ekleyebilirim..

Eklentiler

• $Görüntü079.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 60

güle güle kullansın bebeğin canım , çok hoş

Kızlar bende dün Nuk ın yenidoğan biberon setini aldım. indirim var, araştırdığım kadarıyla şu an en iyi fiyat bu. internette 70 liraya bile satan var. ben e-bebek ten 30 TL ye aldım. içinde 2 adet 0-6 ay emzik, bir tane 150 ml, bir tane 300 ml yenidoğan biberon ve bir tane de çıngıraklı oyuncak var. tavsiye ederim

Son düzenleme:

çok güzelmiş canım, baya kullanışlı bişeye benziyo. Güle güle kullan, ben beşikteki halini de merak ettim doğrusu.:kedi:

Çok iyiye almışsın canım,sadce o küçücük oyuncaklar bile 10-15 e satılıyor.e-bebek bana pahalı gldiği için pek girmiyordum oraya ama bu hafta sonu gidersek bakayım bende..Güle güle kullanın..
çok güzelmiş canım, baya kullanışlı bişeye benziyo. Güle güle kullan, ben beşikteki halini de merak ettim doğrusu.:kedi:

Saol canım,valla aldıktan sonra dahada hoşuma gitmeye başladı.Çarşafı kurdeleli,alttan bğlanabiliyor,yorganı falan çok yumuşak çok sevdim yani.Bugün beşiğimize serip çekerim fotosunu senin için:CüvCüv:

haberok güle güle kullanın uyku setinizi.
aam ben tam seçemedim nasıl bişi. artık serince d egösterirsin.
ıtrekim siz de sağlıklı günlerde kullanın biberon setinizi.
biberonlar cam mı.
bende bi tane dr browns var polikarbon mu diyoalr ne işte
ama ben de bitane de cam istiyorum
bakalım önce biş süt sağma makinemizi allaım onunda biberonu var sanırım.
bend e nukun emziği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…