Çok iyiye almışsın canım,sadce o küçücük oyuncaklar bile 10-15 e satılıyor.e-bebek bana pahalı gldiği için pek girmiyordum oraya ama bu hafta sonu gidersek bakayım bende..Güle güle kullanın..
Saol canım,valla aldıktan sonra dahada hoşuma gitmeye başladı.Çarşafı kurdeleli,alttan bğlanabiliyor,yorganı falan çok yumuşak çok sevdim yani.Bugün beşiğimize serip çekerim fotosunu senin için:CüvCüv:
Çok iyiye almışsın canım,sadce o küçücük oyuncaklar bile 10-15 e satılıyor.e-bebek bana pahalı gldiği için pek girmiyordum oraya ama bu hafta sonu gidersek bakayım bende..Güle güle kullanın..
bende e-bebek i pahalı buluyorum canım ve sadece fiayt araştırırken internetten bakıyorum, bu ürün en uygun orada diye oradan aldım. dediğin gibi oyuncaklar bile para... dün orada Nuk un ikili emzikleri bile 19,90 TL idi. onu da görünce bu iyice uygun geldi.
haberok güle güle kullanın uyku setinizi.
aam ben tam seçemedim nasıl bişi. artık serince d egösterirsin.
ıtrekim siz de sağlıklı günlerde kullanın biberon setinizi.
biberonlar cam mı.
bende bi tane dr browns var polikarbon mu diyoalr ne işte
ama ben de bitane de cam istiyorum
bakalım önce biş süt sağma makinemizi allaım onunda biberonu var sanırım.
bend e nukun emziği var
canım bu biberonlar da polikarbon. bende cam istiyordum ama kullananlar çok ağır olduğunu ve kullanımının zor olduğunu söylüyor ama ben yinede ilerde almayı düşünüyorum.
Bu polikarbonu da eşimle bayağı araştırdık, son derece sağlıklı olduğunu, kaynatılabildiğini, sterilize edilebildiğini söylüyorlar. bir de Nuk ın bu biberonu ödüllüymüş. bakalım memnun kalırız inşallah.
Kızlar bende dün Nuk ın yenidoğan biberon setini aldım. indirim var, araştırdığım kadarıyla şu an en iyi fiyat bu. internette 70 liraya bile satan var. ben e-bebek ten 30 TL ye aldım. içinde 2 adet 0-6 ay emzik, bir tane 150 ml, bir tane 300 ml yenidoğan biberon ve bir tane de çıngıraklı oyuncak var. tavsiye ederim
ezocum saol canım. denizim ve esra sizin için serdim ve çektim ama tel.ile çektim.makinenin şarjı yoktu. neyse güzel çıkmıştır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?