2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

canım benim çok sağol, gerçekten çok hoşuma gitti, hatta internetten baktım online satılan bi yer var mı diye ama bulamadım. İnternette de denk gelirse haberim olsun. Hem çok kullanışlı hem çok cici, biz de yatağını aldık ama daha uyku seti yok ohaoldumsmile

ezocum saol canım. denizim ve esra sizin için serdim ve çektim ama tel.ile çektim.makinenin şarjı yoktu. neyse güzel çıkmıştır inşallah..

Eklentiler

• $Görüntü080.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $Görüntü081.webp
    13 KB · Görüntüleme: 37
  • $Görüntü086.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 37

bende görmüştüm bu seti almayı düşünüyorum bende güle güle kullansın kuzun inşallah

selam sekerler dunku alisverisimizden bikac parca ekledik bakalim
begencekmisiniz:)

Son düzenleme:
Beğenmek ne kelime ben şahsen bayıldım çok zevklisiniz valla çıtı pıtı kız kıyafetleri..Hem sade hem çok şık..Güle güle kullanın inşallah

hapşuruk canım naptın sen bayıldım ben bunlara....ne kadar guzeller..bunlar bir kaç parçamı yani gerisi nerde peki..ay sizi boyle gorunce tutşmaya başladım.ayrıca cok zevklisin nerden aldın bunları

haberok,ıtırekim güle güle kullanın kızlar..
haberok gerçekten çok kullanışlı fiyatı da çok uygunmuş canım..
ITIREKİM bende alıcam bundan kalırsa Ankara ya geçince:lepi: beğendim..

hapşuruk cum çok güzzeller canım güle güle kullansın bebişin,şu küçük patik ayakkabılar çok hoşuma gidiyo benim ya çok tatlı....

hapsuruk'cum hepsi mukemmel bebegin saglıkla giysin insallah.. sanırım bunlar mothercare ve chicco fiyatlar nasıl indirim war mı ? ben indirim kolluyorum cıtcıtlı badi hiç almadım indirimden iyi bişeyler alim diorum

Hapşuruk güle güle kullansın kızçen, bodylerinizi tulumlarınızı set halindemi aldın Canım?M.care gibi geldi..Sağlıkla kullanın ..

hapşuruk canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın bebeğin hepsi çok güzel çok şık kibar hele ayaklı badilere bayııyorum ben :) ayakkabısıda ayrı bi şirin ... maşallah

tesekkur ederiz teyzoslar
bide yarim kollu duz beyaz bodyler aldim
bodylerin hepsi mothercare yasmincim
beyaz ikili takimla beyaz uyku tulumu chicco
pembe pantln ve krem bluzda zara
ama su an hicbi yerde indirim yok maalesef
bende indirimde bulamam diye begendiklerimi aldim
mothercare herayin 15inde indirim yapiyo ama
tulumlarda bodylerde yapmiyo
daha cok nevresim battaniye gibi seyleri indiriyo
daha guzeli sizlerin olsun sekerler:asigim:

HAPSURUK ben bu cicileri yerim yerimmmm,harika seyler yaa...güle güle giysin miniginnn

ITIREKIM tatlimm cok cici,güle güle kullansin meleginnn

HABEROK tatlim ne güzel olmus yatagi falan,süper..massallah

kızlar eylül annelerinden geliyorum .. aylar önce bi yazı okumuştum saatlerdir onu arıyorum .. amman aklınıza bişi gelince not alın .. yoksa benim gibi uğraşır durursunuz .... anneler unibaby bile alsalar ıslak mendilleri kullanmayı düşünmüyorlar .. su+pamuk kullanmayı tercih ediyorlar bebişlerini temizlerken .. bazıları da önce ıslak mendil sonra pamuk kullanıyormuş...
aşağıda eylül annesinin yazısı var .. resimdeki pamuk şiddetle tavsiye ediliyor .. bilginize :teytey:

"unibaby nin de yenidoğan ıslak mendillerindeni aldım fakat yinede bir süre pamukla silmeyi düşünüyorum bebeğimin altını......
böylesi daha sağlıklı.........
pamukta çok güzel kullanımı falan normal pamuğa göre çok daha kolay......
ben önce bulamamıştım çok aradım
sonra bu adrese bir mail attım (esari@ipekpamuk.com.tr) sizde sormak isterseniz
denizlide oturuyorum 60lı hidrofil bebek pamuğunu nerden bulabilirim diye
hemen cevap yazdılar bulabileceğim marketleri söylediler gittim aldım 2paket"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…