2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Hapşuruk güle güle kullansın bebişin hepsi çok güzel renkler harika zevkli kızmışsın

Ben ilk kızıma çok tulum almıştım çünkü çok hoşuma gidiyordu ama sonra anladımki altlı üstlü takımlar daha kullanışlı bebekler anne sütü aldıkları için sürekli altlarını pisletiyorlar tulumların çıtçıtlarını aç kapa biraz zahmetli vede bebek uzayınca olmuyor ama alt üst takımlar hem uzun süre oluyor hemde daha rahat.

haberok hapşuruk ve ıtırekim çok güzel şeyler almışsınızz güle güle günlerde kullanmak nasip olur inşallah,ıtırekim biberonu bende o setten alabilirim hem çok uygun hemde alabileceğimiz herşey var sette,

haberok bayıldım uykusetine ve beşiğinee bende öle ahşap türlerinden istiyordum ama pembe aldık :)))
odasını öyle yapıcam ama seneye kısmetsee

hapşuruk o ciciler ne kadar güzel öyle bende aldım o 7li body setlerden ve 2li üst takımlardan çok kullanışlı oluyormuş,inşallah sağlıkla giydirmek nasip olurr

names teşekkürler pamuk için bende bulduğum yerde alıcam güzel bişeye benziyor

desire,qsu ve cucu teşekkür ederiz.
sporstarsaol canım.beşik oğlumundu zaten,alırken 2.çocuğumuz kız olursa onda da kullanırız diye düşünmüştük,öyle olacak nasipse :)
names benim bir arkadaşımda makyaj temizleme pamuklarından kullanıyordu.Benimde aklımda onlardan kullanmak var nasipse.
hapşuruk bi kaç parça buysa biz ne edelim ayolkaydirigubbakcemile3 Hepsi çok güzel,Allah sağlıkla kullanmanızı nasip etsin..

yeni ciciler ekleyenler güle güle sağlıklı günlerde olsun inşallaaaaah.hepside birbirinden güzel.Allah olmayanlara da versin inşallah.:Saruboceq:

kızlaarr herkese teşekkürler. Hepimizin bebşleri sağlıcakla giysin kullansın inşallah aldıklarımızı.

Hapşuruk[ bayıldım kızının cicilerinee, güle güle giysin minişin cicilerini.

ıtırekim bana bu set hediye geldi Alman markası nuk güzel seçim biberonları hava yapmıyor damak yapısı diğer biberonlardan farklı anne memesine en uygunu buymuş ama her bebek almıyabilir bebeğiniz bunu kabul etmezse birde normal uçluyu denersin.Güle Güle kullanın canım

ezocum saol canım. denizim ve esra sizin için serdim ve çektim ama tel.ile çektim.makinenin şarjı yoktu. neyse güzel çıkmıştır inşallah..
canım eline sağlık, uğraştırdık seni, ben bayıldım, zürefa figürünü çok severim kelebekleri de, tam benim istediğim gibi bi takım ama buralarda bulmam mümkün değil, ne kadar şanslısınız yaaa mafoldumben Tam olarak markası nedir canım bu uyku setinin, internetten biraz daha kurcalayım bakayım...

selam sekerler dunku alisverisimizden bikac parca ekledik bakalim
begencekmisiniz:)
güle güle giysin meleğin inşallah canım, harika şeyler almışsın, hepsi çooook cici :lepi:

bunun biraz daha küçük boyutlularını biliyorum ben de, ipekin yine, o makyaj pamuğu diye geçiyo ve kare oluyo, bu biraz daha büyük sanırsam. Ama iyi fikir, normal pamuk kullanmak da belki biraz zahmetli olabilir ama bunlar kullanışlı olur. Ben de özellikle ilk bir ay unibaby dahil ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum, aklımızda bulunsun marketlerde gözümüze çarparsa stoklayalım bari

inşallah canım tavsiyen için de teşekkürler. yerimseniben

Hapsuruk naptın öyle sen bonbon şekeri gibi bu aldıkların rabbim bebişinin sağlıkla giymesini nasip etsin.
Bodylere bayıldım rengarenk bu arada chicco'nun yeni sezonu şahane nasılda güzel kız cicileri var bittim tabi bana oğluş geleceği için hiçbirinden alamadım ama kızı olacaklara chicco'ya bakmalarını öneririm.boshayallersmile

Names'cim bu bebek pamuğu iyi fikirmiş bende alınacaklar listeme ekliyim.:)

Valla maşallah çoğunuz bebişlerin herşeyini düzmüşünüz ben daha pek birşey almadım bi de çevremdekiler çok fazla kıyafet alma hemen büyüyorlar dedikleri için 0-3 ay tulumları falan çok almadım.
Hele bi doğsun nasıl bir bebek iri mi değil mi gelişimi nasıl olacak bende ona göre tulumlarını alacağım.
Ben daha çok penye ve örgü battaniye aldım kış annesi olanlar genelde hep battaniye çok almamı önerdiler bende o önerileri dinledim inşallah işe yarar.:)
Zaten hemen bebek odası yapmayacağım ilk 5-6 ay yanımda beşikte yatırıp baharda bebek odası almayı planlıyorum babamızın çalışma odasına nasıl şekil vereceğiz orasıda ayrı bir olaybilmiyorumkismile

esra-37 canım rica ederim ne demek,beğenmene sevindim ama nette bende bi fiyat karşılaştırması yapayım diye araştırdım hiç bişe bulamadım. İdaş'ın ürünü ama etiketinde fabrist yazıyor.İlk eklediğim resimde markası falan yazıyor zaten.Oraya bakarak bi araştır istersen ama dediğim gibi ben nette bişe bulamadım

bu da oğlum için aldığım şekr sepeti. henüz şekerlerini almadım ama sepeti hazır

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy bu ne yisinler nereden buldun bunu pek şirinmiş.zemuszemus

canım çok tatlı , çok güzel bir sepet. bende nette görmüştüm bu sepetten , almayı düşünüyorum.

bu da oğlum için aldığım şekr sepeti. henüz şekerlerini almadım ama sepeti hazır[/B][/COLOR][/QUOTE]

Çok güzel bir sepet canım.İçini de doldur tez zamanda inşallah

inşallah cnm en yakın zamanda şekerlerimizin siparişini de varicem

oyyy yesinler onun sepetini, ben de burda görmüştüm bundan. Ayıp olmazsa sorayım, ne kadara aldım canım?

ben de bulamadım bişey mafoldumben Neyse canım senin meleğin güle güle kullansın. Tam olarak aklımdaki gibi bi takımdı, fiyat olarak da baya uygunmuş, üstelik malzeme asma keseleri filan çok hoşuma gitmişti, baya kullanışlı görünüyo. Ne yapalım, bizde bulduklarımızla yetinicezbilmiyorumkismile

desire çok güzel bi sepet o güle güle kullanın,bende daha bebk süslerimin hiçbirini halletmedim bi onlar kaldı teferruatlı

haberok çok güzel uyku seti canım, güle güle kullan!

ıtırekim bende araştırdım, en çok önerilen markalardan nuk, dr brownu da çok öneriyorlar. Baya hesaplı almışsın

hapşuruk çok cici aldıkların yaaa maşallah, angelina jolie güle güle giysin güzel günlerde

Desire ay yesinler onun sepetiiniiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…