canım eline sağlık, uğraştırdık seni, ben bayıldım, zürefa figürünü çok severim kelebekleri de, tam benim istediğim gibi bi takım ama buralarda bulmam mümkün değil, ne kadar şanslısınız yaaa mafoldumben Tam olarak markası nedir canım bu uyku setinin, internetten biraz daha kurcalayım bakayım...ezocum saol canım. denizim ve esra sizin için serdim ve çektim ama tel.ile çektim.makinenin şarjı yoktu. neyse güzel çıkmıştır inşallah..
güle güle giysin meleğin inşallah canım, harika şeyler almışsın, hepsi çooook cici :lepi:selam sekerler dunku alisverisimizden bikac parca ekledik bakalim
begencekmisiniz:)
bunun biraz daha küçük boyutlularını biliyorum ben de, ipekin yine, o makyaj pamuğu diye geçiyo ve kare oluyo, bu biraz daha büyük sanırsam. Ama iyi fikir, normal pamuk kullanmak da belki biraz zahmetli olabilir ama bunlar kullanışlı olur. Ben de özellikle ilk bir ay unibaby dahil ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum, aklımızda bulunsun marketlerde gözümüze çarparsa stoklayalım barikızlar eylül annelerinden geliyorum .. aylar önce bi yazı okumuştum saatlerdir onu arıyorum .. amman aklınıza bişi gelince not alın .. yoksa benim gibi uğraşır durursunuz .... anneler unibaby bile alsalar ıslak mendilleri kullanmayı düşünmüyorlar .. su+pamuk kullanmayı tercih ediyorlar bebişlerini temizlerken .. bazıları da önce ıslak mendil sonra pamuk kullanıyormuş...
aşağıda eylül annesinin yazısı var .. resimdeki pamuk şiddetle tavsiye ediliyor .. bilginize :teytey:
"unibaby nin de yenidoğan ıslak mendillerindeni aldım fakat yinede bir süre pamukla silmeyi düşünüyorum bebeğimin altını......
böylesi daha sağlıklı.........
pamukta çok güzel kullanımı falan normal pamuğa göre çok daha kolay......
ben önce bulamamıştım çok aradım
sonra bu adrese bir mail attım (esari@ipekpamuk.com.tr) sizde sormak isterseniz
denizlide oturuyorum 60lı hidrofil bebek pamuğunu nerden bulabilirim diye
hemen cevap yazdılar bulabileceğim marketleri söylediler gittim aldım 2paket"
ıtırekim bana bu set hediye geldi Alman markası nuk güzel seçim biberonları hava yapmıyor damak yapısı diğer biberonlardan farklı anne memesine en uygunu buymuş ama her bebek almıyabilir bebeğiniz bunu kabul etmezse birde normal uçluyu denersin.Güle Güle kullanın canım
canım çok tatlı , çok güzel bir sepet. bende nette görmüştüm bu sepetten , almayı düşünüyorum.
esra-37 canım rica ederim ne demek,beğenmene sevindim ama nette bende bi fiyat karşılaştırması yapayım diye araştırdım hiç bişe bulamadım. İdaş'ın ürünü ama etiketinde fabrist yazıyor.İlk eklediğim resimde markası falan yazıyor zaten.Oraya bakarak bi araştır istersen ama dediğim gibi ben nette bişe bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?