2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

slm kizlar....

tek tek isim yazamicem ama bebislerimizin cicileri hepsi birbirinden guzel, allahim saglikla giymeyi giydirmeyi nasip etsin, hepsi birbirinden guzel ciciler

ay sepetini sevsinler onun.
şekerle doldurup içlerini doğumunda ikram etmek de nasip olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekledim ama çok büyük oldu. Öğrenim ekleyeceğim :)

Son düzenleme:
(

umarım olmuştur kızlar. Uygun bir boyutta olursa devamı geliyor :)

Son düzenleme:
kızlar interntte gezinirken buldum çok da hoşuma gitti.
malum bizimkiler kış bebkleri olacağından bana baya kullanışlı geldi sizinde fikrinizi alyım dedim almadan önce sadece pembe ve beyaz renkleri var

bu da beyaz ve pembe rengi. becerikli hatunlar kendileri de yapabilirlerbu port bebeden

desire canım çok güzelmiş bende bakayım hemen :dance:

kızlaaarr odamızın fotoları ancak çekebildim, paylaşayım dedim hemen :)

yerimiz biraz dar olduğundan ikisini bir fotolamak ancak böyle mümkün oldu :/

canım guzel gunlarde kullanın inş.bu ayrı bir oda sanırım değilmi.yanında yatırmak için ne aldın.

ıtırekim güle güle kullanın çok güzeller canım...

canım guzel gunlarde kullanın inş.bu ayrı bir oda sanırım değilmi.yanında yatırmak için ne aldın.

evet canım ayrı bir oda , ev biraz sıkışık oldu aslında ama idare edicez artık.

yanımda yatırmak için de park yatak aldık. park yatak da şu an dolabın içinde. zira onu açıp şimdiden evde uzun atlamaya başlamayalım dedik

ıtırekim güle güle kullanın çok güzeller canım...

ıtırekim güle güle sağlıklı günlerde kullansın kuzun.

teşekkürler kızlar. hepimizn bebişleri sağlıcakla kullansın inşallah aldıklarımızı.

fenerbahcemre sen de bebişini görmeye gidecek mişsin (diğer topikten okudum buradan cevap yazayım ) gözün aydın, doya doya bak bebişine. iyi habererini bekliyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…