evet canım ayrı bir oda , ev biraz sıkışık oldu aslında ama idare edicez artık.
yanımda yatırmak için de park yatak aldık. park yatak da şu an dolabın içinde.zira onu açıp şimdiden evde uzun atlamaya başlamayalım dedik
itikerim çok güsel canım güle güle kullanın sağlıkla sıhhatler inş. :))
ıtırekim.... tatlım güle güle iyi günlerde kullanın inşallah....
ITIREKIM canim cok güzelmis besigi ve dolabi..güle güle kullansin minik melegin
cnm güle güle kullanın ii günlerde inşallah. çok güzelmiş. bende beyaz seviyorum. kısmetse 18inde gelecek. o zaman eklerim bende.
park yatak bende alıcam yanımda yatırlak için ama henüz almadım. bu yaramazlar ne kadar da maasraflı olmaya başladılar bölekaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz güzel teyzeleri :))
desirecim senin ki de tez zamanda gelir inşallah. geldin sonra bir milat gibi değişiyor herşey birden. biz şimdi odadan çıkamıyoruz eşimle. arada kaybediyoruz birbirimizi, ilk bakılacak yer Umut ' umun odası.o oda da hayal kurmak bile çok güzel.
Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin.
herşey onlar için sonuçta.
ıtırekim güle güle sağlıkla kullanın canım...
çok heyecanlandım şimdi bizimkide yarın gelicekti ama mobilyacı hala aramadı ..... ayy inşallah getirirler...
ıtırekim çok sıkmış bebek odanız, güle güle kullansın bebişin inşallah. bol bol uyusun bu odada:ecrin_bebek:
hepsi çok güzel tatlım güel güle güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah bebişin:)
Pelin, ne kadar güzel ciciler almışsın bebişine, maşallah
İyi günlerde giysin kuzucuğun
Çok sağol Nerdil'cim..pelin87 canım çok tatlılar güle giysin bebişin.... ne güzel ya tatlı hazırlıklar yerim ben onları...
pelin canım maşallah herşeyi hazır bebeğinin herlade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?