pelin canım hepsi cok guzeller Allah bebişinin saglıkla giymesini nasip etsin insallah :Saruboceq:
pelincim güle güle kullan tatlım,çok güzeller...
pelincim ii günlerde giysin meleğin inşallahh çok tatlı adıkların.
ıtrekim odanız çok gzüelmş. sade ve çok şık.
çok beeğndim sağlıklı güzel günelrde kullansın bebişin inşallah.
pelincim ne çok şey almışsın. hepside çok güzeller.
hepsini bi günde almayı nasıl başardın hatunn.
gzüellllll. performansı beeğndim.
fellik fellk gezdin heralde.
tulumları,o desenli uzun kollu badileri çok sevdim.
sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah.
pelinciğim aldıkların çok güzel.bebeişin güle güle kullansın.özellikle hastane çıkışı ve tulumları çok beğendim.onları nereden aldın?ben hala alışverişe başlamadım bebeişim 29 haftalık oldu yavaş yavaş başlarım artık:hulya:
kızlaaarr odamızın fotoları ancak çekebildim, paylaşayım dedim hemen :)
yerimiz biraz dar olduğundan ikisini bir fotolamak ancak böyle mümkün oldu :/
Ay kızlar olduğu kadar artık dün geceden beri uğraşıyorum. 2 Kere koyduklarım olmuş ama idare edin...
pelincim bebişinin kıyafetleri çoookk tatlı hepsi birbirinden güzel allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasib etsin inşş:Saruboceq:
Teşekkür ederim canımmmm. Nihayet benim oğluşumunda cicileri var :)))
kızlar interntte gezinirken buldum çok da hoşuma gitti.
malum bizimkiler kış bebkleri olacağından bana baya kullanışlı geldi sizinde fikrinizi alyım dedim almadan önce sadece pembe ve beyaz renkleri var
bu da beyaz ve pembe rengi. becerikli hatunlar kendileri de yapabilirlerbu port bebeden
Itıkerim'cim maşallah bebişinin odası pek şeker olmuş ufaklık odasında mutlu, mesut, sağlıkla büyüsün inşallah:)
Pelin'cim maşallah cicilerimiz pek şirinler Allah bebişinin sağlıkla giymesini nasip etsin.bayanssulusmile
buna bayıldım çok şıkmış.. bende bir bakayım buna..
ıtırekim,
oda çok güzelmiş.. çok zevkli bir seçim.. hayırlısıyla, sağlıklı ve mutlu günler geçirsin yawrun odasında..
pelin,
tatlım güle güle gitsin bebişin cicileri.. çok sevimliler.. gs'li bi sıpa daha geliyor ha buna da sevindim :)) ayrıca senin halılar benim yatak odasındaki halımın aynısıymış :)))
yaw bende ekleyecem ekleyecem sallıyorum.. hepsini ekleyemem de ekleyebildiklerimi ekleyeyim artıkın boshayallersmile
ITIREKIM, Odanız çok hoş olmuş
Minik yavrunuz sağlıcakla büyüsün inşallah
ıtrekim odanız çok gzüelmş. sade ve çok şık.
çok beeğndim sağlıklı güzel günelrde kullansın bebişin inşallah.
pelincim ne çok şey almışsın. hepside çok güzeller.
hepsini bi günde almayı nasıl başardın hatunn.
gzüellllll. performansı beeğndim.
fellik fellk gezdin heralde.
tulumları,o desenli uzun kollu badileri çok sevdim.
sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah.
itirekim
senin bebişinde odası çok güzel içinde melek gibi uyusun yavrun
Itıkerim'cim maşallah bebişinin odası pek şeker olmuş ufaklık odasında mutlu, mesut, sağlıkla büyüsün inşallah:)
Pelin'cim maşallah cicilerimiz pek şirinler Allah bebişinin sağlıkla giymesini nasip etsin.bayanssulusmile
buna bayıldım çok şıkmış.. bende bir bakayım buna..
ıtırekim,
oda çok güzelmiş.. çok zevkli bir seçim.. hayırlısıyla, sağlıklı ve mutlu günler geçirsin yawrun odasında..
pelin,
tatlım güle güle gitsin bebişin cicileri.. çok sevimliler.. gs'li bi sıpa daha geliyor ha buna da sevindim :)) ayrıca senin halılar benim yatak odasındaki halımın aynısıymış :)))
yaw bende ekleyecem ekleyecem sallıyorum.. hepsini ekleyemem de ekleyebildiklerimi ekleyeyim artıkın boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?