2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

pelinciğim aldıkların çok güzel.bebeişin güle güle kullansın.özellikle hastane çıkışı ve tulumları çok beğendim.onları nereden aldın?ben hala alışverişe başlamadım bebeişim 29 haftalık oldu yavaş yavaş başlarım artık:hulya:

pelin canım hepsi cok guzeller Allah bebişinin saglıkla giymesini nasip etsin insallah :Saruboceq:

pelincim güle güle kullan tatlım,çok güzeller...

pelincim ii günlerde giysin meleğin inşallahh çok tatlı adıkların.

Çok teşekkür ederim kızlar. Daha güzelleri sizin ve bebişlerinizin olsun.

Deniziiiiim senin eline su dökemeyiz alışveriş konusundaaaa. 2 mağazaya gittim canım. Ama yoruldum hakikaten. Daha gecelik falan alınacak. sen o işi hallettin ne güsel.

Teşekkür ederim canım. Hastane çıkışları civilden. ve gerçekten uyguna aldım. mini damlanın fabrika satış mağazasına gittim. Orada 65 dedikleri seti civilden 44 e aldım. Yeşil olan çok uygun 26 mıydı neydi. yüzde yüz pamuk üstelik. Tavsiyem varsa eğer büyük bir civil mağazasına gitmen.

kızlaaarr odamızın fotoları ancak çekebildim, paylaşayım dedim hemen :)

yerimiz biraz dar olduğundan ikisini bir fotolamak ancak böyle mümkün oldu :/

Canım çok güzel alkisalkisalkisalkisalkisalkis güle güle kullansın inşallah:lepi:

Ay kızlar olduğu kadar artık dün geceden beri uğraşıyorum. 2 Kere koyduklarım olmuş ama idare edin...

Güle güle kullansın minik yavrun, çoookk yakışıklı olacak çoookkk:lepi:

pelincim bebişinin kıyafetleri çoookk tatlı hepsi birbirinden güzel allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasib etsin inşş:Saruboceq:

Ayy Pelin çok cici bunlar, o tulumlara bayıldım yaa, içinde hayal etmek bile çok güzel. Allah sağlıcakla gelmelerini nasip etsin

Itıkerim'cim maşallah bebişinin odası pek şeker olmuş ufaklık odasında mutlu, mesut, sağlıkla büyüsün inşallah:)

Pelin'cim maşallah cicilerimiz pek şirinler Allah bebişinin sağlıkla giymesini nasip etsin.bayanssulusmile

buna bayıldım çok şıkmış.. bende bir bakayım buna..

ıtırekim,
oda çok güzelmiş.. çok zevkli bir seçim.. hayırlısıyla, sağlıklı ve mutlu günler geçirsin yawrun odasında..

pelin,
tatlım güle güle gitsin bebişin cicileri.. çok sevimliler.. gs'li bi sıpa daha geliyor ha buna da sevindim :)) ayrıca senin halılar benim yatak odasındaki halımın aynısıymış :)))

yaw bende ekleyecem ekleyecem sallıyorum.. hepsini ekleyemem de ekleyebildiklerimi ekleyeyim artıkın boshayallersmile

Teşekkür ederim canımmm :)

Teşekkür ederim canım. Evet GS olayı kaçınılmaz. Babamız fena fanatik. İnşallah nefret ettirmez çocuğu diyorum. Bu arada benim yatak odamın halıları da aynı. Halıdaşız yani :))))

pelin canım ohh için rahatlamışdır.guzel gunlerde kullanın inş..Allah nazarlardan korusun.darısı başıma inş.

slm kızlar bizde bu ay sonunda bu takımı almayı düşünüyoruz kızımıza yanıma yatırmak içinde 1 yaşına kadar yatabileceği beşik alıcaz park yatağı koymayayerimiz yok yatak odamızda malesef

Eklentiler

• $buyuk.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 42
Ne zamandır bakmamıştım bu topiğe aldıklarınızı güle güle giydirin kızlar çok hoş şeyler gerçekten

Bu da benden.. Kullanışlı olacağı yönünde umutlarım var :))

Son düzenleme:
ITIREKIM, Odanız çok hoş olmuş
Minik yavrunuz sağlıcakla büyüsün inşallah

itirekim
senin bebişinde odası çok güzel içinde melek gibi uyusun yavrun

kızlaaar herkese teşekkür ederim . hepimizin yavruları aldıklarımız içinde sağlıcakla büyüsün inşallah.

pelin87 canım aldığın cicilere bayıldım. gs çoraplarından bizim ufaklıklta da var. :)) Gs li tulumlarına ayrıca bayıldım. Allah bebişine güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin .

Itırekim güle güle kullansın bebişin odası çok şık ve sade beğendim canım iyi günlerde kullanın. Pelinim maşallah donatmışsın oğluşu :)) Sağlıkla güzel günlerde kullansın benimde alacak daha çok şeyim var ya :))

teşekkür ederim İsis cim inşallah hepimiz iyi günlerde kullanırız aldıklarımızı.

bu arada kızlar ben geçen hafta kadıköy de gecelik sabahlık falan baktım. bir yerde de beğendiğim halde biraz tuzlu mu acaba falan diyerek almadım (137 TL idi pijama ve sabahlık) şimdi de bakıyorum bakıyorum onun gibisini bulamıyorum. keşke alsaydım diyorum. (ben avrupa yakasında olduğum için kimbilir bir daha ne zaman gidebilirim oraya :çok üzgünüm: )

pijama+gecelik+sabahlık alanlar var , paylaşında biz alamayanlarda ya da kararsız kalanlar da fikir sahibi olalım kızlar ...
offf sanki yarın doğum yapıcam da hazır değilim diye panik oluyorum !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…