- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
teşekkür ederim İsis cim inşallah hepimiz iyi günlerde kullanırız aldıklarımızı.
bu arada kızlar ben geçen hafta kadıköy de gecelik sabahlık falan baktım. bir yerde de beğendiğim halde biraz tuzlu mu acaba falan diyerek almadım (137 TL idi pijama ve sabahlık) şimdi de bakıyorum bakıyorum onun gibisini bulamıyorum. keşke alsaydım diyorum. (ben avrupa yakasında olduğum için kimbilir bir daha ne zaman gidebilirim oraya :çok üzgünüm: )
pijama+gecelik+sabahlık alanlar var , paylaşında biz alamayanlarda ya da kararsız kalanlar da fikir sahibi olalım kızlar ...
offf sanki yarın doğum yapıcam da hazır değilim diye panik oluyorum !!
CAnım lohusa geceleği pijaması diyince fiyatlar tavan yapıyo malasef.Bende bakındım bir iki banaa çok tuzlu geldiler almadım oyüzden ben çünkü bir kere giycem bir daha giymiycem o yüzden o kadar bayılmak istemedim.Haftaya tekrar bakıncam.Normak önden düğmeli gecelik bulmayı umut ediyorum :) Annem Ankarada bulmuş 17 tl :) Ama olurmu diye aldırmadım.Sabahlık olarakta polar sabahlık bulursam ondan alıcam evde de kullanırım giç değilse bakalım bitsin şu alışveriş işleri ya delikafadulden yoruldum sürekli o eksik bu eksik demekten kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim İsis cim inşallah hepimiz iyi günlerde kullanırız aldıklarımızı.
bu arada kızlar ben geçen hafta kadıköy de gecelik sabahlık falan baktım. bir yerde de beğendiğim halde biraz tuzlu mu acaba falan diyerek almadım (137 TL idi pijama ve sabahlık) şimdi de bakıyorum bakıyorum onun gibisini bulamıyorum. keşke alsaydım diyorum. (ben avrupa yakasında olduğum için kimbilir bir daha ne zaman gidebilirim oraya :çok üzgünüm: )
pijama+gecelik+sabahlık alanlar var , paylaşında biz alamayanlarda ya da kararsız kalanlar da fikir sahibi olalım kızlar ...
offf sanki yarın doğum yapıcam da hazır değilim diye panik oluyorum !!
Canım ben bir tane önden düğmeli boyu dizimde olan kısa kollu bir gecelik aldım.Lohusalık için değil, normal bir gecelik. 30 Tl ye aldım.
Bir tane de loğusalar için olan 3 lü pijama takımı aldım.O da kısa kollu; ama sabahlığı var.Sabahlık da popomun hemen altında bitiyor, hırka gibi. Bu takımı da 30 tl ye aldım.
Başka da almayı düşünmüyorum.1-2 gece için yeter diye düşünüyorum.
bunlar babamızın yurtdışından getirdikleri.. tembellik edip ancak ekleyebildim :))
tooba çok tatlı şeyler canım güle güle kullasın i giysin bebeğin inşallh.hepsi çok cici şeyler.
bana da bugün yurt dışındaki kuzenim bebiş için hediye kıyafetler göndermiş , onlar geldi. Yurt dışındaki ürünler burada yok gerçekten hepsi birbirinden güzel şeyler.
kızlaaar herkese teşekkür ederim . hepimizin yavruları aldıklarımız içinde sağlıcakla büyüsün inşallah.
pelin87 canım aldığın cicilere bayıldım. gs çoraplarından bizim ufaklıklta da var. :)) Gs li tulumlarına ayrıca bayıldım. Allah bebişine güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin .
pelincim güle güle kullansın bebişin iyi günlerde inşallah...
Itırekim güle güle kullansın bebişin odası çok şık ve sade beğendim canım iyi günlerde kullanın. Pelinim maşallah donatmışsın oğluşu :)) Sağlıkla güzel günlerde kullansın benimde alacak daha çok şeyim var ya :))
tooba cım guzel gunlerde kullanın inşallah.çok guzeller
bunlar babamızın yurtdışından getirdikleri.. tembellik edip ancak ekleyebildim :))
tooba çok tatlı şeyler canım güle güle kullasın i giysin bebeğin inşallh.hepsi çok cici şeyler.
bana da bugün yurt dışındaki kuzenim bebiş için hediye kıyafetler göndermiş , onlar geldi. Yurt dışındaki ürünler burada yok gerçekten hepsi birbirinden güzel şeyler.
Toobacım çok güzller güle güle sağlıklı güzel günlerde kullansın prensesin inşallah.
Çok teşekkür ederim kızlar. Sağlıklı günlerde giydirmek nasip olur inşallah kuzucuklarımıza.
Tooba cım hepsi çok ciciler. Güle güle kullansın minik kızın :)
teşekkürler arkadaşlar.. akşam akşam ışığı ayarlayamadım bu kadar çıktılar..
ıtırekim, canım fiyatları da daha uygun oluyor.. bak mesela şeritli renkli renkli kışlık elbise var ya onu burdaki gap'te 79'a mı 80'e mi ne sordum orada 40'a mı ne almış eşim.. şapkası var birde onun almamış onu.. onu buradan alacağım inş..
pelincim sohbet topiğinde yazmıştım ama buradada yazayım çok beğendim bayıldım hepsine sağlıklı günlerde giysin inşallahh
tubacım seninkileride çok beğendim canım yurt dışındaki mothercare den almış demi,daha uygun olur diye düşünmemiştim bayramda kuzenim gitçek getirteyim bende biraz,inşallah sağlıklı günlerde giysin cicilerini,çok yakışıcak ona
güle güle sağlıcakla giy canım. tam kafamdaki gibi şeyler almışsın. Paylaşmışmıydın bizimle , umarım kaçırmamışımdır . fotolarını koyarsan sevinirim, bir de nerden aldın ?
CAnım lohusa geceleği pijaması diyince fiyatlar tavan yapıyo malasef.Bende bakındım bir iki banaa çok tuzlu geldiler almadım oyüzden ben çünkü bir kere giycem bir daha giymiycem o yüzden o kadar bayılmak istemedim.Haftaya tekrar bakıncam.Normak önden düğmeli gecelik bulmayı umut ediyorum :) Annem Ankarada bulmuş 17 tl :) Ama olurmu diye aldırmadım.Sabahlık olarakta polar sabahlık bulursam ondan alıcam evde de kullanırım giç değilse bakalım bitsin şu alışveriş işleri ya delikafadulden yoruldum sürekli o eksik bu eksik demekten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?