2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

CAnım lohusa geceleği pijaması diyince fiyatlar tavan yapıyo malasef.Bende bakındım bir iki banaa çok tuzlu geldiler almadım oyüzden ben çünkü bir kere giycem bir daha giymiycem o yüzden o kadar bayılmak istemedim.Haftaya tekrar bakıncam.Normak önden düğmeli gecelik bulmayı umut ediyorum :) Annem Ankarada bulmuş 17 tl :) Ama olurmu diye aldırmadım.Sabahlık olarakta polar sabahlık bulursam ondan alıcam evde de kullanırım giç değilse bakalım bitsin şu alışveriş işleri ya delikafadulden yoruldum sürekli o eksik bu eksik demekten kaydirigubbakcemile3

Lohusa lık olanlar öyle oluyo malesef benim bu baktığım her zaman giyilebilecek türdeydi, sabahlığı da çok uzun değil di. dediğin gibi bende geceliği öyle önden düğmeli ucuz bir şey düşünüyorum.

evet aynen bitsin artık şu alışveriş olayları, doğumdan daha çok germeye başladı beni bu işler. akannehir

Canım ben bir tane önden düğmeli boyu dizimde olan kısa kollu bir gecelik aldım.Lohusalık için değil, normal bir gecelik. 30 Tl ye aldım.
Bir tane de loğusalar için olan 3 lü pijama takımı aldım.O da kısa kollu; ama sabahlığı var.Sabahlık da popomun hemen altında bitiyor, hırka gibi. Bu takımı da 30 tl ye aldım.
Başka da almayı düşünmüyorum.1-2 gece için yeter diye düşünüyorum.

güle güle sağlıcakla giy canım. tam kafamdaki gibi şeyler almışsın. Paylaşmışmıydın bizimle , umarım kaçırmamışımdır . fotolarını koyarsan sevinirim, bir de nerden aldın ?

bunlar babamızın yurtdışından getirdikleri.. tembellik edip ancak ekleyebildim :))

bazı fotoğraflar ışığın azizliğine uğradı yalnız

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Toobacım çok güzller güle güle sağlıklı güzel günlerde kullansın prensesin inşallah.

pelincim güle güle kullansın bebişin iyi günlerde inşallah...

Çok teşekkür ederim kızlar. Sağlıklı günlerde giydirmek nasip olur inşallah kuzucuklarımıza.

Tooba cım hepsi çok ciciler. Güle güle kullansın minik kızın :)

bunlar da benim naçizane aldıklarımdan...

sarı ışık renginin tonunu göstermemiş ama bu battaniyeyi çok beğenerek aldım.. aslında çok daha şık bir battaniye..

Son düzenleme:
tooba cım guzel gunlerde kullanın inşallah.çok guzeller

canım dediğin gibi çok daha uygunmuş fiyatları kuzenimde söylemişti. son koyduklarında çok tatlı, çok cici şeyler tooba cım güle güle kullasın miniğin. bana gelenlere çok benziyor. içi polarlı, kürklü üstler , uyku tulumları, çıngıraklı çoraplar var . bizim buradakilerden çok daha kaliteli güzel şeyler ve fiyat olarak da uygunmuş .süper ya. bende yarın bir kısmının fotosunu koymaya çalışırım.

Son düzenleme:
pelincim sohbet topiğinde yazmıştım ama buradada yazayım çok beğendim bayıldım hepsine sağlıklı günlerde giysin inşallahh

tubacım seninkileride çok beğendim canım yurt dışındaki mothercare den almış demi,daha uygun olur diye düşünmemiştim bayramda kuzenim gitçek getirteyim bende biraz,inşallah sağlıklı günlerde giysin cicilerini,çok yakışıcak ona

Çok teşekkür ederiz Sinem tteyzesi. Daha güzelleri Masal'ın olsun..

toooba cım güle güle kullanın inşallah çok güzeller..

Tuba'cım bebişinin cicileri pek şirin Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin ayrıca eşinde pek zevkliymiş onada bi aferin:)
Bu arada o grili siyahlı şey ana kucağı mı burada hiç görmedimde

Benimki arada kaynamış :)))

toobacımm çok guzeller baba da anne de çok zevkli.. guzel gunlerde giysin kuzunuz

güle güle sağlıcakla giy canım. tam kafamdaki gibi şeyler almışsın. Paylaşmışmıydın bizimle , umarım kaçırmamışımdır . fotolarını koyarsan sevinirim, bir de nerden aldın ?

Canım paylaşmadım :kedi:
Yıkadım, ütüledim, kaldırdım sempatiksalakcinni
Ama çıkarınca fotosunu çekip paylaşırım.
Bu dediklerimi Eminönü'nden aldım.Umarım sen de istediğin gibi ciciler bulursun opuyorumnanaktan

Tooba, canım ne kadar güzel cicişler almışsınız öyle.
Maşallah Bebişimiz sağlıcakla giyer inşallah

bende aynısını düşündüm açıkçası.
benim pijamalrım lohusa pijaması.
gecelik önden düğmeli işte
ben evde pek gecelik giymeyi de sevmem.
hastanede kaldığımız günelrde işimizi görsün yeter.
aam sevdim de aynı zmanda.
sabahlığımda gelsin onunla beraber çeker koyarım kızlar resimlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…