2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

toobacım bebişin cicileri gerçekten çok şirin.
sağlıklı günelrde kullanmak nasip olsun.
gerçekten anne de baba da çok zevkliymiş
buarada bizim kocişler gerçekten gzüel şeyelr bakmayı öğrendielr.
benimkisi artık dokunuzyo bu yumuşakmış bak gzüel faaln diyo
beni şaşırtıyo

kızlar yeni ciciler çok hoşş çok güzeller ben herim onları güzel günlerde kullanın tobacım pelincim....

bende çarşamba günü doktor kontrolünden sonra Eminönü ne gidicem. en son oraya da bakamadan karar vermeyeyim diyorum. tamam canım bekliyorum fotolarını merakla. :CüvCüv:

bende gecelik giymeyi sevmem ama bir piama bir gecelik şart bence de. durum ne olacak biz nasıl olacaz birlmiyoruz ki. belki de en çok gecelik le rahat edicez. canım sen de güle güle sağlıkla kullan cicilerini. fotolarını bekliyoruz.

Son düzenleme:
tooba cnm bebeğinin cicileri çokk güzell. bayıldımm. özellikle o örgü elbiseye. sizin babiş de çok zevkliymişş ii günlerde giysin meleğin

dün havuzlu handan aşağı yukarı bebeğimin bütün ihtiyaçlarını aldım. nakitte güzel indirim yaptılar, öte yandan kampanyalı ürünler tavsiye ettiler onlardan da aldım ( öreneğin çok güzel bi hastane çıkışı 60 tl idi son olanını ben aldım 45 tl'ye) henüz almayan, eksikleri olan varsa giriş katını tavsiye ederim. yalnız gitmeden siz listenizi yapın yoksa bütün dükkanı aldırırlar :)

bende çarşamba günü gideceğim umaraım istediğim gibi şeyler bulabilirim akannehir

Kuzenimin bebişime Almanya dan aldığı ciciler

bu çorapların ucunda çıngırak var, türkiye de hiç görmemiştim ben bunlardan çok tatlılar :)

Toobacım eşinde sende zevklisiniz maşallah, güle güle giysin yavrunuz :))

Itırekim, senin minik de şanslı olacak ne güzel hediyeler gelmiş:) Güle güle giysin inşallah!

toooba cım güle güle kullanın inşallah çok güzeller..

Tooba, canım ne kadar güzel cicişler almışsınız öyle.
Maşallah Bebişimiz sağlıcakla giyer inşallah

kızlar yeni ciciler çok hoşş çok güzeller ben herim onları güzel günlerde kullanın tobacım pelincim....

tooba cnm bebeğinin cicileri çokk güzell. bayıldımm. özellikle o örgü elbiseye. sizin babiş de çok zevkliymişş ii günlerde giysin meleğin

iyi dilekleriniz teşekkür ediyorum arkadaşlar.. sisinde ciclerinizin fotolarını bekliyorum..

yok canım mothercare değil gap baby'den... mothercare türkiyedeki yabancı markalaraın yine en insaflısı bence.. ama gap baby biraz tuzlu ve çok şık kıyafetleri var.. ah bende bu defa gidebilseydim bayaa birşey alırdım herhal.. kuzenine şu markalara bakabilir ;
gap baby
z and co
carter's
mayoral
little me
kidz
aklıma gelen bunlar şimdilik.. bunların çok şık kesimleri

Tuba'cım bebişinin cicileri pek şirin Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin ayrıca eşinde pek zevkliymiş onada bi aferin:)
Bu arada o grili siyahlı şey ana kucağı mı burada hiç görmedimde

canım o babysitter diye geçiyor.. anakucağı almayı düşünmüyorum buna takmıştım kafayı.. birde bu markanın ürünleri hakkında iyi duyumlar aldım.. e-bebek'tede satılıyor ama biz amazon.com'dan alıp eşimin kaldığı otelin adresini verip aldık.. daha önceden de eklemiştim alttaki linkteki videoya bi bak istersen kullanımını çok sevdim.. çocuğun fiziksel gelişimine olumlu katkısı olacağını düşünüyorum.. çocuk kendi kendini sallayabiliyor çünkü.. üstelik 2 yaşına kadar kullanabiliyor.. bir deneyeceğim bakalım..
Türkiye - BABYBJÖRN

ıtırekim,
çok güzeller güzel günlerde kullanın.. özellikle ayıcık modelli beyaz hırkasına bayıldım.. pek sevimliymiş

ıtırekim,
çok güzeller güzel günlerde kullanın.. özellikle ayıcık modelli beyaz hırkasına bayıldım.. pek sevimliymiş

teşekkür ederim canım. bende en çok o ayıcıklıyı beğendim. oğlumu bu cicilerin içinde hayal ediyorum, heycandan kalbim duracak gibi oluyo. şimdiden bu kadar heyecanlanıyorken doğumu nasıl yapıcam ben :Saruboceq:

he yaw.. bende yıkayıp ütülüyorum seviyorum böyle.. katologtaki bebeklere bakıp hayal ediyorum havaya giriyorum bi kızımın üzerinde düşünüp, kudurtuyo işte bazen adamı doğsa da görsek hemen diye :))

evet canım bende aynııııı. hayal etmesi bile bu kadar güzelse kendilerini kucaklarımıza aldığımızda ne yaparız bilemiyorum. bende bazen ayy yeter artık hemen doğsun diyorum ama yoooook Allah hepimize zamanlı doğum versin. onların sağlıkları için biz biraz daha sabredelim , tooba cım biz biraz daha aldığımız cicileri sevelim bari :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…