Canım paylaşmadım :kedi:
Yıkadım, ütüledim, kaldırdım sempatiksalakcinni
Ama çıkarınca fotosunu çekip paylaşırım.
Bu dediklerimi Eminönü'nden aldım.Umarım sen de istediğin gibi ciciler bulursun opuyorumnanaktan
bende aynısını düşündüm açıkçası.
benim pijamalrım lohusa pijaması.
gecelik önden düğmeli işte
ben evde pek gecelik giymeyi de sevmem.
hastanede kaldığımız günelrde işimizi görsün yeter.
aam sevdim de aynı zmanda.
sabahlığımda gelsin onunla beraber çeker koyarım kızlar resimlerini.
dün havuzlu handan aşağı yukarı bebeğimin bütün ihtiyaçlarını aldım. nakitte güzel indirim yaptılar, öte yandan kampanyalı ürünler tavsiye ettiler onlardan da aldım ( öreneğin çok güzel bi hastane çıkışı 60 tl idi son olanını ben aldım 45 tl'ye) henüz almayan, eksikleri olan varsa giriş katını tavsiye ederim. yalnız gitmeden siz listenizi yapın yoksa bütün dükkanı aldırırlar :)
Toobacım eşinde sende zevklisiniz maşallah, güle güle giysin yavrunuz :))
Itırekim, senin minik de şanslı olacak ne güzel hediyeler gelmiş:) Güle güle giysin inşallah!
toooba cım güle güle kullanın inşallah çok güzeller..
Tooba, canım ne kadar güzel cicişler almışsınız öyle.
MaşallahBebişimiz sağlıcakla giyer inşallah
toobacım bebişin cicileri gerçekten çok şirin.
sağlıklı günelrde kullanmak nasip olsun.
gerçekten anne de baba da çok zevkliymiş
buarada bizim kocişler gerçekten gzüel şeyelr bakmayı öğrendielr.
benimkisi artık dokunuzyo bu yumuşakmış bak gzüel faaln diyo
beni şaşırtıyo
kızlar yeni ciciler çok hoşş çok güzeller ben herim onları güzel günlerde kullanın tobacım pelincim....
tooba cnm bebeğinin cicileri çokk güzell. bayıldımm. özellikle o örgü elbiseye. sizin babiş de çok zevkliymişş ii günlerde giysin meleğin
pelincim sohbet topiğinde yazmıştım ama buradada yazayım çok beğendim bayıldım hepsine sağlıklı günlerde giysin inşallahh
tubacım seninkileride çok beğendim canım yurt dışındaki mothercare den almış demi,daha uygun olur diye düşünmemiştim bayramda kuzenim gitçek getirteyim bende biraz,inşallah sağlıklı günlerde giysin cicilerini,çok yakışıcak ona
Tuba'cım bebişinin cicileri pek şirin Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin ayrıca eşinde pek zevkliymiş onada bi aferin:)
Bu arada o grili siyahlı şey ana kucağı mı burada hiç görmedimde
Benimki arada kaynamış :)))
toobacımm çok guzellerbaba da anne de çok zevkli.. guzel gunlerde giysin kuzunuz
Toobacım eşinde sende zevklisiniz maşallah, güle güle giysin yavrunuz :))
Itırekim, senin minik de şanslı olacak ne güzel hediyeler gelmiş:) Güle güle giysin inşallah!
ıtırekim,
çok güzeller güzel günlerde kullanın.. özellikle ayıcık modelli beyaz hırkasına bayıldım.. pek sevimliymiş
teşekkür ederim canım. bende en çok o ayıcıklıyı beğendim. oğlumu bu cicilerin içinde hayal ediyorum, heycandan kalbim duracak gibi oluyo. şimdiden bu kadar heyecanlanıyorken doğumu nasıl yapıcam ben :Saruboceq:
teşekkürler ayşem.. yaw ben gördümde foto çok küçük lazımlık mı, oturak mı ayırt edemedim? bilmiyorumkismile
he yaw.. bende yıkayıp ütülüyorum seviyorum böyle.. katologtaki bebeklere bakıp hayal ediyorum havaya giriyorum bi kızımın üzerinde düşünüp, kudurtuyo işte bazen adamı doğsa da görsek hemen diye :))
kaydirigubbakcemile3 küçük oturak tatlım herkes lazımlığa benzetiyor..korumalı oturak diyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?