2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

tuğbacım senin aldıklarından en sondaki park tarzındaki şeyi aradım da bulamadım onu nerden aldın

itrekim ne tatlı ciciler onlar öyle bayıldım.
gerçekten senin bebiş de şanslı ebbişlerden.
bend eöle peluşlu cicilere bayılıyorum
çok güzelelr gerçekten.
sağlıklı günelrde kullanmak nasip olsun inşallah.

saol canım valla iiyi oldu yazdığın söliyim hangilerini görürse bakınsın bi zaten ona limit veriyorum şu kadarlık alışveriş yap gel diyorum öle yapar artık,ama çok beceriksiz geçende anlattım bi yığın şey bi 3 aylık ayakkabı almış gelmiş bulamamış dediklerimi :)))) ama ayakkabıda muhteşem bişeydi neyse bakalım busefer becerir belki :))) buarada 3-4 gün önce gap e gittim erkek bebeklere inanılmaz güzel şeyleri var ama gerçekten tuzlu biraz,birde günlük kullanıma değilde daha çok gezme kıyafetlerine yönelik onları da doğumdan sonra almayı düşünüyorum,kilosuna boyuna göre

tubacım ve ıtırekim hepsi birbirinden güzel yeni cicilerinizin.kuzularınız sağlıkla kullansınlar inşallah.

itirekimcim vetugbacim gule gule giydirmek nasip olur insallah....

itirekim, o coraplarin (mavisinden)aynisini bende oglusa aldim, peluslu hirkanin aynisini gordum alsammi diye teredutteyim bulursam takim olarak alacak bulamazsam sadece ustunu alacam

ıtırekim tuba, çok tatlı cicileriniz. Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
tuğbacım senin aldıklarından en sondaki park tarzındaki şeyi aradım da bulamadım onu nerden aldın

onu eşim yurtdışından getirdi ayşem.. miami'den almış.. aynısı Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum.. çok istiyordu öyle birşey almayı zaten.. eğer burada satılmıyorsa senin eşinde sık sık gidiyor bakabilir aslında.. aşağıda linkini veriyorum..bi incele istersen siteyi henüz pek inceleme fırsatım olmadı benim, güzel ürünleri var gibi

Bright Starts - Baby's Play Place

teşekkürler denizim bende peluşlara bayılıyorum, yumuşacıklar. hepimiizn bebekleri şanslı bence, bizim gibi annelaeri var. kaydirigubbakcemile3

tubacım ve ıtırekim hepsi birbirinden güzel yeni cicilerinizin.kuzularınız sağlıkla kullansınlar inşallah.

sağol canım hepimizn bebişleri cicilerini sağlıcakla kullansın inşallah opuyorumnanaktan

ıtırekim çok tatlı cicileriniz ii günlerde giysin paşan

teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan

sağol dilem cim , yaw sizin oralarda çok daha güzel şeyler var ve çok da uygun fiyatlara. Türküye de pazar malları bile sizden kat be kat pahalı. o çoraplara ben de bayıldım. senin yavrucuğunda güle güle giysin inşallah.

teşekkürler Esracım, opuyorumnanaktan

merhaba, bu rüün oyun halısı diye geçiyor bildiğim kadarıyla. Tinylove,fisherprice gibi markaların ürünleri var.
Benim de kızıma almayı düşündüğüm Tiny Love Prenses Gym Tekmele Oyna - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
aynısının erkek için de Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bebeklerin etki-tepki beyinsel gelişimi için çok öenmli bir ürün olduğu söyleniyor, ürünlerin altında detaylı açıklamaları da var zaten
fiyat olarak daha uygun ürünler de var ama bunlar daha büyük ve daha çok etkinliği,süprizi var bebeklere

teşekkürler arkadaşlar..

slm kızlar ..bugün işten güçten bir türlü ekleyemedim mevlüt için aldığımız şekerleri.. özellikle esra elime alıp çekmemi istemişti... biraz küçüklermiş ... netten anlaşılmıyordu tabi ... ama hastane için de ayrı bişiler düşündüğümüz için idare eder diye düşünüyorum ...

names cim çok tatlı çok güzel ler. bunu sen netten alıp kendin yaptın değil mi, öyle diyordun yanlış hatırlamıyorsan

küçüklüğünüde bakma canım, daha ne olacak boşver böyle çok güzel çok şirin

hazır aldık canım .. bunlar mevlüt için ...gitti gidiyordan ..
hastane için olanları kendim yapacağım ...

names çok tatlıı bu şekerler. birbirinden farklı olmaları da çok hoş. hayırlısıyl gelsin inşallah o günler

namescim çok ciciler tatlım.
ayyyy mevlütlerini yapmk da nasip olsun yavrularımızın sevinçle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…