yok canım mothercare değil gap baby'den... mothercare türkiyedeki yabancı markalaraın yine en insaflısı bence.. ama gap baby biraz tuzlu ve çok şık kıyafetleri var.. ah bende bu defa gidebilseydim bayaa birşey alırdım herhal.. kuzenine şu markalara bakabilir ;
gap baby
z and co
carter's
mayoral
little me
kidz
aklıma gelen bunlar şimdilik.. bunların çok şık kesimleri
tuğbacım senin aldıklarından en sondaki park tarzındaki şeyi aradım da bulamadım onu nerden aldın
itrekim ne tatlı ciciler onlar öyle bayıldım.
gerçekten senin bebiş de şanslı ebbişlerden.
bend eöle peluşlu cicilere bayılıyorum
çok güzelelr gerçekten.
sağlıklı günelrde kullanmak nasip olsun inşallah.
tubacım ve ıtırekim hepsi birbirinden güzel yeni cicilerinizin.kuzularınız sağlıkla kullansınlar inşallah.
ıtırekim çok tatlı cicileriniz ii günlerde giysin paşan
itirekimcim vetugbacim gule gule giydirmek nasip olur insallah....
itirekim, o coraplarin (mavisinden)aynisini bende oglusa aldim, peluslu hirkanin aynisini gordum alsammi diye teredutteyim bulursam takim olarak alacak bulamazsam sadece ustunu alacam
ıtırekim tuba, çok tatlı cicileriniz. Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin
onu eşim yurtdışından getirdi ayşem.. miami'den almış.. aynısı Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum.. çok istiyordu öyle birşey almayı zaten.. eğer burada satılmıyorsa senin eşinde sık sık gidiyor bakabilir aslında.. aşağıda linkini veriyorum..bi incele istersen siteyi henüz pek inceleme fırsatım olmadı benim, güzel ürünleri var gibi
Bright Starts - Baby's Play Place
tubacım ve ıtırekim hepsi birbirinden güzel yeni cicilerinizin.kuzularınız sağlıkla kullansınlar inşallah.
itirekimcim vetugbacim gule gule giydirmek nasip olur insallah....
itirekim, o coraplarin (mavisinden)aynisini bende oglusa aldim, peluslu hirkanin aynisini gordum alsammi diye teredutteyim bulursam takim olarak alacak bulamazsam sadece ustunu alacam
ıtırekim tuba, çok tatlı cicileriniz. Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin
names cim çok tatlı çok güzel ler. bunu sen netten alıp kendin yaptın değil mi, öyle diyordun yanlış hatırlamıyorsan
küçüklüğünüde bakma canım, daha ne olacak boşver böyle çok güzel çok şirin
hazır aldık canım .. bunlar mevlüt için ...gitti gidiyordan ..
hastane için olanları kendim yapacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?