2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

hıııı tamam karıştırmışım :kedi: güle güle kullanın canım

hepsi birbirinden güzel namescimm

namescim cok cici gorunuyolar
allah hayirlisiyla o gunude yasatsin sana insallah...

names çok tatlıı bu şekerler. birbirinden farklı olmaları da çok hoş. hayırlısıyl gelsin inşallah o günler

namescim çok ciciler tatlım.
ayyyy mevlütlerini yapmk da nasip olsun yavrularımızın sevinçle.

toobacim,itirekim,names
cicileriniz harika kizlar...
güzel günlerde giysin minikleriniz insallahhhh

çok mutlu oldum ... hepinize çok teşekkür ederim .. inşallah hepimize o günleri görmek - yaşamak nasip olur. olumunekankayizsmile

canım benim çok sağol, çok cicilermiş, aslında o kadar küçük değiller bence ama internet sitesinde daha büyük gözüküyolardı. Ben hala bu şeker olayına karar veremedim. Bu küçük ayrıntılar daha da zormuş

[/URL][/IMG]

kızlar oğluşuma park yatak aldım. bi süre odamda yatacağı için alacaktım ezocum saolsun indirimden bahsetti bende hemen aldım çok da uygun oldu

[/URL][/IMG]

bi de bibero aldım nuby nin üst kısmı çıkınca mikrodalgaya girebiliyomuş. ben kullamıyorum ama kullananlar için yazdım

Son düzenleme:
canım guzel gunlerde kullanın inş..oda da vardı sizin dimi.ama resim eklememişdin galiba

evet cnm odasını aldık ama daha gelmedi 2 haftaya kada gelir heraldee ben de sabırsızlanıyorum size göstermek için

desire cim çok güzel . güle güle kullanın sen ve bebişin .

teşekkür ederim cnm daha güzelleri senin paşanın olsun

names çok güzeller canım ya hepsi birbirinden güzel,inşallah ogünler gelirde kullanmak nasip olur hepimize

desire çok beğendim canım aldıklarını bende park yataklardan alıcam salona koymak için yatak odasında da yatağı var bunlar çok kullanışlı oluyormuş çünkü sende güle güle kullan canım çok güzel çok beğendim

teşekkür ederiz teyzesi. evet gerçekten kullanışlı. en güzel tarafı katlanıp taşınabilmesi. malum bizim aileler farlı şehirlerde. gittiğimiz yere götürürüz yatağımızı yaramazlık zamanlarında da içine koyup oyun parkı olarak kullanabiliriz. her yönden kullanışlı. e bebekte de çok uygundu

desirecim güle güle kullanın....

bizde hastane çıkışı aldık oğluşuma zemuszemus mothercare den...

nerdil çok güzelmiş cnm cicilerin güle güle giysin oğluşun. bende dün wenice den 0-3 aylık kot pantolon aldım oğluma minnacık. bi ara eklrim resmini

Desire'cim güle güle kullansın bebişin off ben hala oğluşuma nasıl yatak alacağıma karar veremedim daha doğrusu içime sinenide hala bulamadım.:sinifsinif:
Beşik mi alsam, karyola mı yoksa park yatak mı bilmiyorum off kararsızlık ne zor yaa:2:

Nerdil'cim hastane çıkışınız pek şirinmiş ben bi tane aldıydım bi tane daha alacağım mothercare'e bi bakayım bari bu arada sorması ayıp olmazsa sen bu seti ne kadara aldın.bilmiyorumkismile

Desire Nerdil güle güüle kullansın bebişleriniz.Desire biberonu nerden aldın çok güzelmiş :))

desire ve nerdilcim.
ssağlılka güzel günelrde kullansın bebişleirniz.
güle güle kullanın.

kızlar bunu dün annem aldı önü çıt çıtlı emzirmek için,sabahlığı takım değildi ama renkleri bir olduğu için onuda aldık takım yaptık,kadife mi polarmı ne sabahlığı böle yumşacık,altıda ayarlanabilir bide gecelik alıcaz tabiki onu koyu renk almak istiyoruz mor yada bordo gibi bişey heralde

buda önü açılmış hali içinde astarı var bel kısmı açılmıyor yani bi göğüs açılıyor

Çok güzelmiş sporstarım.Bende polar sabahlık istiyorum.Bulurum inşallah.

sporstar çok güzeller,saglıkla giy inşallah sabahlık gercekten yumasık gözüküyor ne ki o?benimde böyle kalın kalın alasım var,normalde de çok üşürüm ben lohusayken kesin donarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…