2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Nerdil çok güzel güle güle giyinsin bebişin.

Sinem çok tatlı kız takımlarıni tam bana göre valaha.Nereden aldınız acep?

Çok güzelmiş sporstarım.Bende polar sabahlık istiyorum.Bulurum inşallah.
çok teşekkür ederim tatlım saol,canım bulursun ben geçen senede la zenzadan almıştım oradan aklıma geldi,oda pembe filli polar pamuk gibiydi yumşacık geçen sene çok uyguna almıştım sezon sonuydu ama şimdi yeni sezon ya fiyatları yüksekti eskiye göre,
sporstar çok güzeller,saglıkla giy inşallah sabahlık gercekten yumasık gözüküyor ne ki o?benimde böyle kalın kalın alasım var,normalde de çok üşürüm ben lohusayken kesin donarım..
çok teşekkür ederim canım çok saol,park bravodan lasenzadan aldım canım,sıcacık tutuyo gerçekten geçen sene uludağa gtmiştik üstümden çıkarmadım desem yeridir,
Nerdil çok güzel güle güle giyinsin bebişin.

Sinem çok tatlı kız takımlarıni tam bana göre valaha.Nereden aldınız acep?

teşekkürler cnm ya aslında çok şık gelinlik gibi takımlar var ama ben giyemem öle,yakışmıyo pek komik duruyo,bunun kumaşıda çok güzeldi hem,ya inan bu takımı alırken mağazanın adına bakmadım ama sanırım ataköyden aldık,markasını yazayım bi bak istersen pijama takımının ATAKÖY AQUA 11144 TILSIM yazıyor 105tl aldık,sabahlığıda la senzadan aldık oda 50liraydı,bence bulursun canım bu alışveriş merkezlerindeki mağazalarda bulduk işte,genelde aynı oluyo bu alışveriş merkezler sizin oralardakilere gittiğinde bak cnm

sporstar çok gzüel pijama ve sabahlığın.
ben burda o pijamaların aynısının gecelik ve sabahlık takımını görmüştüm
yanlış hatırlamıyosam 135 gibi bişiydi.
güle güle sağlıkla giy inşallah.
ama sabahlık müthiş görünüyooo

Desire, mışıl mışıl uyusun yavrun içinde

Ayşecik, güle güle kullansın bebişin inşallah

Desire Nerdil güle güüle kullansın bebişleriniz.Desire biberonu nerden aldın çok güzelmiş :))

desire ve nerdilcim.
ssağlılka güzel günelrde kullansın bebişleirniz.
güle güle kullanın.

desire,nerdilcim güle güle kullanın kızlar....

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar
isis cim e bebekten aldım. 29 tl sanırım fiyatı da
:ecrin_bebek:

teşekkür ederim cnm ya bana sabahlığını bile göstermedi biliyomusun,haberim yoktu sabahlığı olduğundan,hatta bende takımda yok diye gittim ayrıca aldım,olsun daha iyi bişeye sebep oldu,kalın kalın evde de giyerim bunu üzülmiyim şimdi kendimi teselli edeyim böle :)))

üzülme tatlım.
benim gördüğüm sadece gecelik sabahlık ve terlikti.
sabahlıkta aynı senin pijamanın üstü gibiydi bebk arabası biberon falanbence senin sabhlık daha gzüellllll
bencede sonrada rahatlıkla kullanırsınn.

canlarrr .. aldıklarınızın hepsi çok güsel güle güle kullanın sağlıkla iyi günlerde inş... bende resim ekliyim istiyorum bana beceremedim bi türlü gerçi herşey tamamlansın genel bi hazırlıklar başlığıyla çekip koymak istiyorum resimlerini ...

deneme yapıyorum inş. olur... bunu pijama ve sabahlığı markafoniden aldım küçükprens sağolsun haber vermişti indirim var die

Eklentiler

• $51PJ90631VISN_01.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 47
pembe tonlarında iki gecelik aldım b.köyde gür pasajından bide ecru pijama bunu o yüzden kırmızı aldım değişik olsun die

Eklentiler

• $51SB90501BORD_01.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 44
merhaba mavrulam..bende aralık annesı olucam nasıpse..
ben pjama yakımını çok begendım..
3 parça ve 83 lıraya aldıgını okudum.ama marka ve nerelerden bulurum bılemedım..bana yazabılırsen sevınırım..
bende dantellı olan kadınsı pjama ıstemıyorum..ilk oglumda sade bır sey almıstım.ama bu kez sevımlı bır sey ıstıyorum..bana acıklayızı yazarsan cok mutlu olurum..bırde kış için uygun demı ..kalın mı bıraz..evım kalorıferlı ama yınede çok ınce degıl demı..

arkadaşlar,
yorgan alan varmı? satıcılar kaz tüyü öneriyor ama ben kararsız kaldım,solunumu etkiler diye düşünüyorum..sizce mikrofiber mi kaz tüyümü?

desire,
güle güle kullanın canım.. yinede mecbur kalmadıkça biberon vermemeye çalış emi bebeğine.. doğar doğmaz alışmaları iyi olmuyor.. meme tutmuyorlar sonra.. bu arada o örme portbebeyi aldım, dün gelmiş.. pek sevimli birşey.. eşim daha kalın olmasını umuyormuş ama ben sevdim walla... yalnız 3. ayından sonra kullanılmaz tabii.. küçük gelir..

nerdil,
çok güzel bir hastane çıkışı çok cici.. kız için olanı varsa bende ona bakayım bi.. yalnız iç zıbını yok mu bu takımın? iç zıbın lazım olabiliyor rahat giydiriliyor birde, o nedenle yenidoğanda çok iş görüyor.. ben ayrı olarak biriki tane fazladan iç zıbın aldım yinede..

sporstar,
güle güle kullan sinemcim.. zevkli bir seçim.. özellikle sabahlık bende o tarz birşey almayı düşünüyorum.. kış olacağı için ideal hemde çok üşüyen bir hatun olduğum için ideal:))

Son düzenleme:
narnisan çok gzüel canım pijama takımın ve sabahlığın.
kırmızı olması da iyi bence.
güle güle kullan.

kızlar çok sağolun daha iyileri sizlerin olsun inşallah .....

canım 80tl.

arkadaşlar,
yorgan alan varmı? satıcılar kaz tüyü öneriyor ama ben kararsız kaldım,solunumu etkiler diye düşünüyorum..sizce mikrofiber mi kaz tüyümü?

ben ince pamuk yaptırıcam ama mothercareden bitane ince yorgan aldım nevresimiyle takım ince bi yorgan... keninden aplikleri var... birde uyku setimizin var ama ben ince bi pamuk yorgan yaptırıcam...

canımm var var kız için olanıda var... zıbın bana kullanışlı gelmedi bilerekte almadım almalımıyım ben badi giyer diye düşündüm. mothercarede sepetli hastane çıkışıda var battaniyeli zıbınlı felan düşünürsen oda 130tl di ama bana bu 8 parça olan daha kullanışlı geeldi... zıbın kafama takıldı şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…