çok teşekkür ederim tatlım saol,canım bulursun ben geçen senede la zenzadan almıştım oradan aklıma geldi,oda pembe filli polar pamuk gibiydi yumşacık geçen sene çok uyguna almıştım sezon sonuydu ama şimdi yeni sezon ya fiyatları yüksekti eskiye göre,Çok güzelmiş sporstarım.Bende polar sabahlık istiyorum.Bulurum inşallah.
çok teşekkür ederim canım çok saol,park bravodan lasenzadan aldım canım,sıcacık tutuyo gerçekten geçen sene uludağa gtmiştik üstümden çıkarmadım desem yeridir,sporstar çok güzeller,saglıkla giy inşallah sabahlık gercekten yumasık gözüküyor ne ki o?benimde böyle kalın kalın alasım var,normalde de çok üşürüm ben lohusayken kesin donarım..
Nerdil çok güzel güle güle giyinsin bebişin.
Sinem çok tatlı kız takımlarıni tam bana göre valaha.Nereden aldınız acep?
Sinem çok güzelmiş sahiden, güle güle kullan canım
Desire, mışıl mışıl uyusun yavrun içinde
Ayşecik, güle güle kullansın bebişin inşallah
Desire Nerdil güle güüle kullansın bebişleriniz.Desire biberonu nerden aldın çok güzelmiş :))
desire ve nerdilcim.
ssağlılka güzel günelrde kullansın bebişleirniz.
güle güle kullanın.
desire,nerdilcim güle güle kullanın kızlar....
Desire'cim güle güle kullansın bebişin off ben hala oğluşuma nasıl yatak alacağıma karar veremedim daha doğrusu içime sinenide hala bulamadım.:sinifsinif:
Beşik mi alsam, karyola mı yoksa park yatak mı bilmiyorum off kararsızlık ne zor yaa:2:
Nerdil'cim hastane çıkışınız pek şirinmiş ben bi tane aldıydım bi tane daha alacağım mothercare'e bi bakayım bari bu arada sorması ayıp olmazsa sen bu seti ne kadara aldın.bilmiyorumkismile
sporstar çok gzüel pijama ve sabahlığın.
ben burda o pijamaların aynısının gecelik ve sabahlık takımını görmüştüm
yanlış hatırlamıyosam 135 gibi bişiydi.
güle güle sağlıkla giy inşallah.
ama sabahlık müthiş görünüyooo
sinem bayıldm cnm takımına çok cici. ii günlerde giy inşallahh
teşekkür ederim cnm ya bana sabahlığını bile göstermedi biliyomusun,haberim yoktu sabahlığı olduğundan,hatta bende takımda yok diye gittim ayrıca aldım,olsun daha iyi bişeye sebep oldu,kalın kalın evde de giyerim bunu üzülmiyim şimdi kendimi teselli edeyim böle :)))
merhaba mavrulam..bende aralık annesı olucam nasıpse..Günaydın kızlar aldığım şeylerden birkaç parça ekleyeyim...
Dün annemle aldık...
Hastane çıkışım organikmiş pekte hoşuma gitti aldım..
Krem olanından aldım banyo havlusu ...
Birde bu pijamadan mavisinden aldım
Desire'cim güle güle kullansın bebişin off ben hala oğluşuma nasıl yatak alacağıma karar veremedim daha doğrusu içime sinenide hala bulamadım.:sinifsinif:
Beşik mi alsam, karyola mı yoksa park yatak mı bilmiyorum off kararsızlık ne zor yaa:2:
Nerdil'cim hastane çıkışınız pek şirinmiş ben bi tane aldıydım bi tane daha alacağım mothercare'e bi bakayım bari bu arada sorması ayıp olmazsa sen bu seti ne kadara aldın.bilmiyorumkismile
arkadaşlar,
yorgan alan varmı? satıcılar kaz tüyü öneriyor ama ben kararsız kaldım,solunumu etkiler diye düşünüyorum..sizce mikrofiber mi kaz tüyümü?
desire,
güle güle kullanın canım.. yinede mecbur kalmadıkça biberon vermemeye çalış emi bebeğine.. doğar doğmaz alışmaları iyi olmuyor.. meme tutmuyorlar sonra.. bu arada o örme portbebeyi aldım, dün gelmiş.. pek sevimli birşey.. eşim daha kalın olmasını umuyormuş ama ben sevdim walla... yalnız 3. ayından sonra kullanılmaz tabii.. küçük gelir..
nerdil,
çok güzel bir hastane çıkışı çok cici.. kız için olanı varsa bende ona bakayım bi.. yalnız iç zıbını yok mu bu takımın? iç zıbın lazım olabiliyor rahat giydiriliyor birde, o nedenle yenidoğanda çok iş görüyor.. ben ayrı olarak biriki tane fazladan iç zıbın aldım yinede..
sporstar,
güle güle kullan sinemcim.. zevkli bir seçim.. özellikle sabahlık bende o tarz birşey almayı düşünüyorum.. kış olacağı için ideal hemde çok üşüyen bir hatun olduğum için ideal:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?