kızlar çok sağolun daha iyileri sizlerin olsun inşallah .....
canımm var var kız için olanıda var... zıbın bana kullanışlı gelmedi bilerekte almadım almalımıyım ben badi giyer diye düşündüm. mothercarede sepetli hastane çıkışıda var battaniyeli zıbınlı felan düşünürsen oda 130tl di ama bana bu 8 parça olan daha kullanışlı geeldi... zıbın kafama takıldı şimdi...
guzel gunlerde kullanın canım cok guzeller
neryun,
pek bi şirinmiş bunlar.. güzel günlerde kullanın.. güle güle eskitsin yawrun..
neryuncum çok ciciLer.Güle güle kullansın bebişin inş
zemuszemus teşekkürler canım benim bende çok sevdim :))üzülme tatlım.
benim gördüğüm sadece gecelik sabahlık ve terlikti.
sabahlıkta aynı senin pijamanın üstü gibiydi bebk arabası biberon falanbence senin sabhlık daha gzüellllll
bencede sonrada rahatlıkla kullanırsınn.
narnisan güle güle kullan canım çok güzelmiş,renginede bayıldım,bende gecelik alıcam 1tane bi araştırayım böylepembe tonlarında iki gecelik aldım b.köyde gür pasajından bide ecru pijama bunu o yüzden kırmızı aldım değişik olsun die
desire,
güle güle kullanın canım.. yinede mecbur kalmadıkça biberon vermemeye çalış emi bebeğine.. doğar doğmaz alışmaları iyi olmuyor.. meme tutmuyorlar sonra.. bu arada o örme portbebeyi aldım, dün gelmiş.. pek sevimli birşey.. eşim daha kalın olmasını umuyormuş ama ben sevdim walla... yalnız 3. ayından sonra kullanılmaz tabii.. küçük gelir..
nerdil,
çok güzel bir hastane çıkışı çok cici.. kız için olanı varsa bende ona bakayım bi.. yalnız iç zıbını yok mu bu takımın? iç zıbın lazım olabiliyor rahat giydiriliyor birde, o nedenle yenidoğanda çok iş görüyor.. ben ayrı olarak biriki tane fazladan iç zıbın aldım yinede..
sporstar,
güle güle kullan sinemcim.. zevkli bir seçim.. özellikle sabahlık bende o tarz birşey almayı düşünüyorum.. kış olacağı için ideal hemde çok üşüyen bir hatun olduğum için ideal:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?