- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
VIB Dönenceli Park Yatak ürün resmi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kızlarr benim kız bir süre bizim odada yatacağı için bu park yatağı aldım nasıll:hulya:
tşk kızlar canım o hurç gibi ama sert kutu gibi bizim bura 1 milyoncu ucuz şeyler stan yer vardı orda gördüm 11 tlye aldım
VIB Dönenceli Park Yatak ürün resmi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kızlarr benim kız bir süre bizim odada yatacağı için bu park yatağı aldım nasıll:hulya:
Narnisan, çok şık takımın güle güle giy inşallah tatlışkommm..
Neryun, hepsi çook güzeller oyy annesi sağlıkla giysin oğluşun inşallah:lepi:
sinemcim çok beğendim cicilerini güle güle kullan
neryun bebişin iyi günlerde kullansın inşallah bir sürü kıyafeti olmuş onunda
narnisan,neryun,aysun güle güle kullanın kızlar..
neryun bitirdin herlade alış verişi çok tatlılar hepside
kızlarr ii günlerde kullanın cicleirnizi
ah ne guzel seyler almis annleri, bebislerimiz gule gule giysin
NERYUN AYSUN çok güzel kızlar güle güle kullanın ay bu topiğe bayılıyorum :) allahım nazarlardan saklasın...
gule gule kullanın cok guzeller kızlar
neryuncum ve aysuncum cicilerinin çok gzüel.
sağlıkla gzüel günelrde kullansın bebişler inşallah hayırlısıyla.
tellinaz bence çok gzüel görünüyo
zaten kısa süre kullanıcaksın sanırım. bi de oda yapıcaksın sanırım.
tellinaz bende dün uzun uzun inceledim bunu bakalım siz beğenirseniz bende düşünüyorum,gelince haber verin kızlar..
cnm ben dün vermiştim siparişimi. bugün geldi. az önce eşimle beraber kurduk yatağı. ben çok beğendim. özellikle renkleri çok canlı. kısa süreli kullanım için çok mantıklı maddi olarak da çok uygun.
bi nuby nin biberonu geldi. harika bişi kızlar biberonun emzik kısmı anne göğsüne benzetilmiş. ve biberon slikondan yapılmış yumuşacık. kesinlikle tavsiye ederim
canım dar değil değilmi benim arkadaş 65 cm çok dar olur dedi ama ben zaten fazla kullanmayı düşünmüyorum havalar ısınınca oda alcam bide içine kaç cm yatak alcamı anlamadım...benimkide yarın gelir heralde gerçi ben arayıp ya 6 dan sonra yada cumartesi getirsinler die belirttim
Bende park yatak aldım.Ama 80*110 oldum genişçe yatsın oğluşum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?