2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

sinemcim çok beğendim cicilerini güle güle kullan
neryun bebişin iyi günlerde kullansın inşallah bir sürü kıyafeti olmuş onunda

aysuncum seninde eline sağlık ne güzel kendinde yapmışsın.ayrıca aldıklarını da güle güle kullansın minik cadı...

narnisan,neryun,aysun güle güle kullanın kızlar..
neryun bitirdin herlade alış verişi çok tatlılar hepside

aysun cum o pembe kutu var ya,o hurç gibi bi şey mi nerden aaldın onu çok beğendim..acaba nette felan satılıyomudur?

tşk kızlar canım o hurç gibi ama sert kutu gibi bizim bura 1 milyoncu ucuz şeyler stan yer vardı orda gördüm 11 tlye aldım

NERYUN AYSUN çok güzel kızlar güle güle kullanın ay bu topiğe bayılıyorum :) allahım nazarlardan saklasın...

neryuncum ve aysuncum cicilerinin çok gzüel.
sağlıkla gzüel günelrde kullansın bebişler inşallah hayırlısıyla.
tellinaz bence çok gzüel görünüyo
zaten kısa süre kullanıcaksın sanırım. bi de oda yapıcaksın sanırım.

Narnisan, çok şık takımın güle güle giy inşallah tatlışkommm..

Neryun, hepsi çook güzeller oyy annesi sağlıkla giysin oğluşun inşallah:lepi:

sinemcim çok beğendim cicilerini güle güle kullan
neryun bebişin iyi günlerde kullansın inşallah bir sürü kıyafeti olmuş onunda

narnisan,neryun,aysun güle güle kullanın kızlar..
neryun bitirdin herlade alış verişi çok tatlılar hepside

kızlarr ii günlerde kullanın cicleirnizi

ah ne guzel seyler almis annleri, bebislerimiz gule gule giysin

NERYUN AYSUN çok güzel kızlar güle güle kullanın ay bu topiğe bayılıyorum :) allahım nazarlardan saklasın...

gule gule kullanın cok guzeller kızlar

Hepinize teşekkür ediyoruz teyzeleri.
İnşallah bebişlerimiz sağlıcakla giyerler cicilerini.
Benim alışverişim bitti artık.
Buraya eklemediğim battaniye, havluları, yatağı, ana kucağı... var.
Bitti diyorum ; ama bazen güzel ciciler görünce de dayanamıyorum sempatiksalakcinni

tellinaz bende dün uzun uzun inceledim bunu bakalım siz beğenirseniz bende düşünüyorum,gelince haber verin kızlar..

cnm ben dün vermiştim siparişimi. bugün geldi. az önce eşimle beraber kurduk yatağı. ben çok beğendim. özellikle renkleri çok canlı. kısa süreli kullanım için çok mantıklı maddi olarak da çok uygun.

bi nuby nin biberonu geldi. harika bişi kızlar biberonun emzik kısmı anne göğsüne benzetilmiş. ve biberon slikondan yapılmış yumuşacık. kesinlikle tavsiye ederim

canım dar değil değilmi benim arkadaş 65 cm çok dar olur dedi ama ben zaten fazla kullanmayı düşünmüyorum havalar ısınınca oda alcam bide içine kaç cm yatak alcamı anlamadım...benimkide yarın gelir heralde gerçi ben arayıp ya 6 dan sonra yada cumartesi getirsinler die belirttim

walla hiç de dar değil cnm kurması biraz zor oldu. anlayamadık nasıl olduğunu ama eşim çözdü bi süre sonra nasıl kurulacağını. onun dışında gayet kullanışlı görünüyo. eşim de beğendi

Bende park yatak aldım.Ama 80*110 oldum genişçe yatsın oğluşum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…